Vajinismusum diye kayınvalidem beni anneme şikayete gelecek ayıplı malmışım gibi

Kusura bakmayın ama eşiniz hem cahil hem yalancı. Kendi söyleyemediği şeyleri sanki kayınvalideniz söylemiş gibi size yansıtması çok ayıp. Benim güvenim sarsılırdı şahsen böyle bir durumda. Ayrıca mahreminizi bu kadar kolay ağza alması da apayrı bir sorun. Bence eşinizle konuşun kayınvalidenizin dediklerini söyleyin yalanını çarpın yüzüne.

birde bunu buraya yazıyorsunuz ne diyeyim ki size???? kv denizle eşiniz sizin yatak maceralarınızı neden konuşuyor? o kim ki? ben olsam ağzının payını verirdim bir daha da ağzını açamazdı.
Biz de aynı problemi yaşadık ve bizimde 7 ay kadar sürmüştü.
Ama eşim birak gidip söylemeyi benim bile kimseye söylemimi istememişti , özelimizi açmaya ne gerek var diye.
Bence eşiniz bu durumdan fazlasıyla rahatsiz ve annesini paravan olarak kullanıyor.
Annenizle konuşmaya bile eşiniz göndermiş olabilir .
Annesi diyor eşim hem ağlamış hem anlatmış zor durumdayız bize yardım edin yol gösterin çözelim bu meseleyi diye yani aynen eşim göndermiş gibi bir şey oldu.Annesi kliniğe gitmemizi söylemiş 3 günde çözerler sadece siz değilsiniz çok giden var demiş. Eşim sıcak bakmamış annesi ısrar edince daha me kadar bekliceksiniz diyince ikna olmuş annemle öyle konuştular anneme deme amacı annemin de beni tedaviye ikna etmesi imiş.Ben zaten aylardır tedavi istiyordum ama eşim hep erteledi tedavilik bi durum yok zamanla geçer diye.Şu gün deneriz bugün deneriz diye.diye 10 ay oldu
Ben de köydeyiz dışarı gitsek sorgulanır anlaşılır diye çekindim hep

Kusura bakmayın ama eşiniz hem cahil hem yalancı. Kendi söyleyemediği şeyleri sanki kayınvalideniz söylemiş gibi size yansıtması çok ayıp. Benim güvenim sarsılırdı şahsen böyle bir durumda. Ayrıca mahreminizi bu kadar kolay ağza alması da apayrı bir sorun. Bence eşinizle konuşun kayınvalidenizin dediklerini söyleyin yalanını çarpın yüzüne.
Onu da konuştum oğlun bu şekilde anlatmadı ben günlerdir anneme geldiğimden bişey anlamadım zehir oldu her günüm ben nasıl eski güvenimi kazanacağım peki dedim.Bu konudan paikolojisi yıpranmış o da naptığını bilmiyor bakma sen ona sen beni dinle dedi bana

Eşime dedim eve gelince hanginiz yalancısınız diye.Ben sert dille yazmasaydım bu konunun üstüne düşmezdin bazen bişeylerin düzelmesi için böyle konuşmak gerekli ben de memnun değilim 2 günü sana zehir ettiğime ama ben de çok bunaldım dedi

Eşime dedim eve gelince hanginiz yalancısınız diye.Ben sert dille yazmasaydım bu konunun üstüne düşmezdin bazen bişeylerin düzelmesi için böyle konuşmak gerekli ben de memnun değilim 2 günü sana zehir ettiğime ama ben de çok bunaldım dedi
Hala eşiniz kendini aklama derdinde. Düzelmesini istiyorsa kaçmayacak kıvırmayacak. Suçu size atmakla olmuyor bu işler. Kendinizi ezdirmeyin biraz burnunu sürtün.

Hala eşiniz kendini aklama derdinde. Düzelmesini istiyorsa kaçmayacak kıvırmayacak. Suçu size atmakla olmuyor bu işler. Kendinizi ezdirmeyin biraz burnunu sürtün.
Ben de öyle dedim kliniğe ya beraber gidicez ya da bu evlilik sürdüğü kadar sürüp inceldiği yerden kopar karar ver dedim.Seni kaybedemem birbirimize 6 yılımızı verdik diyor

Ben de öyle dedim kliniğe ya beraber gidicez ya da bu evlilik sürdüğü kadar sürüp inceldiği yerden kopar karar ver dedim.Seni kaybedemem birbirimize 6 yılımızı verdik diyor
Biraz yola gelsin şöyle... Türkiye'de pek çok çiftin başına gelen bir durum. Umarım tez zamanda sorununuzu çözersiniz 🙏🏻

Gördüğüm baskı bu şekilde.Dün geceden beri sadece titriyorum ayağa kalkınca bacaklarımın iç kısımları taş gibi sanki tiyriyor oturamıyorum bile

Boşanın.net
henüz birşey yaşamamışken, çocuğunuz yokken, dallanıp budaklanmamışken..
bu nasıl bir eziklik, nasıl zihniyet.
ilişkiye girmeden, çocuğu olmadan senelerce evliliğini sürdüren insanlar var, bekliyolar, sabrediyolar. Kabulleniyorlar.
Sevmek asıl mevzu..
Kusur arayan değil, kusurunuzu örten insanlarla birlikte olun lütfen.

Bu kocanın ayıbı bence. Vajinusmus değilsen o becerememiş. Anlayışla sevgiyle yaklaşıp korkunu yenmeni sağlıyabilir. Hayvan gibi davrandıysa demek sende kasmışsın kendini. Rahat ol çözülür sorunun.

bende bi 10 küsur yıl önce küçük yaşta evlendirilen çocukların ilk gecesinde, çocuğun vajina diye üretra yani idrar yolu kanalını bir hayli zorlaması sonucu kızın hastanelik olması, üstüne üstlük bu bakire değil diye yaygara koparmalarını okumuştum gazetede.. Doktor güzel bi fırçalamış hepsini.. Gerçi iyi hastaneye götürmeyi akıl etmişler, ya götürmeyip direkt namus davası bu deyip küçücük kızı vursalardı..

Gerçi kızın babası oğlanın babasına senin oğlun ilişkiye girmeyi bilmiyormuş, kendi eksikliğinizi kızımın üstüne atamazsınız falan demiş, gibi gibi bi sürü rezillikler silsilesi okumuştum.. Şaka gibi di mi??

Çok yazık. Ama maalesef yaşanıyor bunlar.

10 aydır evliyim eşimle ilişkiye giremedik doktor vajinismus yok dedi ama giremiyoruz işte iş o noktaya gelince korkunç bir acı oluyor.Kayınvalidem biliyordu sadece dün ben anneme gezmeye geldim o da annesine gitmiş annesi laf arasında sormuş düzeldi mi diye eşim düzelmedi diyince ben daha beklemem annesiyle konuşucam çözün meseleyi dicem senin gibi kimse beklemez daha beklicek şey kalmadı demiş....Anneme şikayete gelecek ne tepki vereceğimi bilmiyorum ben
Ben annemle böyle şeyleri konuşmazken eşiniz nasıl annesine diyebiliyor.Benim arkadaşım 3 yıldır yapamıyor

Yatak sırları sadece işin uzmanı doktorlara anlatılır eşiniz ve ailesini bu konuda çok ayıpladım.Şimdi burda uzman değilim atıp tutmak istemiyorum ama önsevişmeyi ve kayganlaştırıcı öneriyorlar.Acaba cinsel konulara karşı tabularınız mı vardı?

Yok yaa sert konuşulması gerekşyormuş önce gitsin sevişmeyi öğrensin seni üzeceğine. Ne biçim bi insan bu be

Gerçekten bu durumu aileye haber vermek nedir ya. Bir anne oğluna bunu niye sorar, o erkek de buna niye cevap verir anlamıyorum. Bu bağ falan değil terbiyesizlik, sınır bilmezlik. Çok meraklıyız her şeyi bilmek istemeye.
Bir arkadaşım sırf bu yüzden eşinden boşandı. Gidip ailelere olmuyor demişler. Doktora da gittiler doktor hiç bir şeyin yok ilişikiye girebilirsin demiş. Ama bunu öğrenen kayınvalide rahat durur mu her gece arayıp sormuş oldu mu diye. O oğlu da ağzının payını veremeyince iş boşanmaya geldi.

Back
X