Vajinismusum diye kayınvalidem beni anneme şikayete gelecek ayıplı malmışım gibi

Ailelerinizin duyması sizde baskı oluşturur bu hassas bir olay vajinismus psikolojik bir durum cinsel fonksiyon bozukluklari poliklinigine gidip uzman ile görüşmeniz lazım
Benimde 1 yıl olmadı kimse duymadı eşinizin ailesine söylemesi çok talihsizce olmus

19 ay boyunca yaşadım bu durumu, eşim ailesinden kimseye söylemedi, oldu bitti öyle haberleri oldu. Benim ki birde ileri derecede vajinusmusdu.

Şimdi benim kuzenim ayni durumda (erkek) 3 yıllık evli, sülalede duymayan kalmadı. Geçen gün aldım karşıma bir güzel azarladım. Şu anki durum, Allah’ın hergünü soran aile fertleri. Dr’a götürelim diyip duruyorlar. Bizim oğlan, şımarmayı da çok sever, herkes onunla ilgilensin ister ama bu sefer olaylar tatsız bir hal aldı.

Vajinusmus değilse belki fizyolojik bir sebebi vardır. İnsallah kısa zamanda çözersiniz.

10 aydır evliyim eşimle ilişkiye giremedik doktor vajinismus yok dedi ama giremiyoruz işte iş o noktaya gelince korkunç bir acı oluyor.Kayınvalidem biliyordu sadece dün ben anneme gezmeye geldim o da annesine gitmiş annesi laf arasında sormuş düzeldi mi diye eşim düzelmedi diyince ben daha beklemem annesiyle konuşucam çözün meseleyi dicem senin gibi kimse beklemez daha beklicek şey kalmadı demiş....Anneme şikayete gelecek ne tepki vereceğimi bilmiyorum ben

Allah kızlarımızı böyle ailelere gelin gitmekten korusun....

10 aydır evliyim eşimle ilişkiye giremedik doktor vajinismus yok dedi ama giremiyoruz işte iş o noktaya gelince korkunç bir acı oluyor.Kayınvalidem biliyordu sadece dün ben anneme gezmeye geldim o da annesine gitmiş annesi laf arasında sormuş düzeldi mi diye eşim düzelmedi diyince ben daha beklemem annesiyle konuşucam çözün meseleyi dicem senin gibi kimse beklemez daha beklicek şey kalmadı demiş....Anneme şikayete gelecek ne tepki vereceğimi bilmiyorum ben
esınız cok terbıyesız bır ınsan
annneee bız yapamadııkkk dıye annesıne sıkayete gıtmıs bır adamı nasıl koca yaptınız kendınıze saka gıbı

ayrıca belkı sorun sızde degıl kendısınde ! doktor sıze vajınısmus degılsınız demıs demek kı kendısı bır es olarak gereklı sureyı zamanı tanımıyor ama kendı sızın adınızı cıkarıyor
kayınvalıdenıze soyleyın dıkkat etsın de asıl kendı oglunun adı cıkmasın !
oylesıne boyle pisleşmek gerek

Yeterince uyarmadan ilişkiye girmeye çalışıyor olabilir karşı taraf, bu da ilk cinsel deneyimi olan birisi için korkutucu gelebilir ve kasılmasına neden olabilir. Her kasılana da vajinismus tanısı konmuyor, demek ki kendi başlarına aşabileceklerini düşünmüş doktor. Tabi cidden gittilerse. Doktorun yönlendirmesi gerekir aslında, cinsel terapistler vajinismus tanısı konmasa bile nasıl doğru birleşme yaşanabileceğini, dikkat etmeleri gereken noktaları öğretiyorlar; nereleri uyaracaklarını vesaire.
Binlerce yildir insanlar sevisiyor , bunu birinin anlatmasi ve hatta boyle bir meslek olmasi bana o kadar anlamsiz geliyor ki

Binlerce yildir insanlar sevisiyor , bunu birinin anlatmasi ve hatta boyle bir meslek olmasi bana o kadar anlamsiz geliyor ki

Ay hiç öyle deme bence. Göbek deliğinden ilişkiye girmeye kalkıp "Bizim çocuğumuz olmuyor" diye gelenler var yahu. Bu şaka değil bu arada, gerçek.

Kayganlaştırıcı jeller kullanmaya çalışın kendinizi en güvende hissettiğiniz şekilde ilişkiye girmeye deneyin bence vajinusmus değilse daha kolay aşabileceğiniz bir şey belli ki.

ben daha beklemem annesiyle konuşucam çözün meseleyi dicem
Kadın neden kocanız gibi davranıyor? Ona ne yahu sizin cinsel meselenizden? Bu yüzü ona baştan vermeyecektiniz. Eşiniz de ayrı bir dangozmuş, insanların özeli, mahremi diye bir şey var.
Lütfen bu işin uzmanı olan bir doktora gidin. Küçük yerde yaşıyorsanız da kıyın paraya bir zahmet. Çözümü basit şeyler için bunca yıl insanların afra tafrasını çekmek çok mantıksız. Dile kolay, 10 yıl. İyi dayanmışsınız.

3. Sayfaya kadar dayanabildim, ben okumaya katlanamadım. Eş dediğin eş değil eş olsa öyle yaygara koparmazdı. Millete neymiş sizin yatak odanızdan yuh!
Problemin sende olmaması ihtimali hiç değerlendirilmedi mi? Bence kesin karşı taraf kusurlu ki seni zan altında bırakacak herkese yaygara yapmış. Onu doktora götür.

Esin boş bulunup soylemis kv herkese yaymış.
Ancak 10 ay da uzun bir süre vajinismus yoksa. Siz torun yapmak icin degil de iliskiniz icin bir doktora psikyatra artik hangisiyse bi gidin derim.
Esiniz de hakli olarak isyan etmis. Anasi onun basinin etini yiyor herhalde

Sorun bende değil çıkmam dedi.Onu da anası dedirtmiştir kesin
Sorun yüzde bi milyon onda, şu cümleden sonra kendinde asla sorun arama. Ya erken geliyordur ya yeterince güçlü kalamıyordur, ya ebatlar sıkıntılıdır, ya beceremezsem psikolojisiyle ayı gibi davranıyordur var oğlu var yani. Bunun babası da böyleydi diyecek hali yok ya kadın da koparmış yaygarayı işte. Baya kuruldum ben bu aileye, insan boşar sonra evliymiş gibi gider yine boşar boşamalara doyulmaz bu aile

Ay hiç öyle deme bence. Göbek deliğinden ilişkiye girmeye kalkıp "Bizim çocuğumuz olmuyor" diye gelenler var yahu. Bu şaka değil bu arada, gerçek.

:oha:

Yani göbek deliğinden ilişkiye girmeye çalışmışlar, kendilerince başarmışlar, memnun da kalmışlar. Sıra çocuğa mı gelmiş? :ruh:

Bir sorununuz var ve bunu annenizinde bilmesinde sorun yok
Bunun ayıp neresinde
Ya cinsellik cinsel sorunlar neden bu kadar tabu
Bu vajinismusun sebebi cinselliğe bakış açımız mi acaba

:oha:

Yani göbek deliğinden ilişkiye girmeye çalışmışlar, kendilerince başarmışlar, memnun da kalmışlar. Sıra çocuğa mı gelmiş? :ruh:

Kulağa şaka gibi geliyor ama evet. Muayene esnasında kadının bakire olduğu ortaya çıkınca bir şeylerin ters gittiği anlaşılıyor, altından da bu çıkıyor.

Kulağa şaka gibi geliyor ama evet. Muayene esnasında kadının bakire olduğu ortaya çıkınca bir şeylerin ters gittiği anlaşılıyor, altından da bu çıkıyor.

Bu zamanda bu kadar cahil kalmayı başarmak gerçekten mucize.
Okul, kitap, internet vs her şeyi geçtim kadıncağızın bir şey hissetmesine de fırsat verilmiyor demek ki :(
Ön sevişme olsa, bir şeyler hissetse "ulan aşağılarda değişik şeyler hissediyorum" deyip bir terslik olduğunu anlardı en azından. Çok üzücü.

Ne kadar rahat Bir eşiniz varmış özelinizi anlatıyor ayrıca kv ye ne gelip zorlamı yaptıracak annen de ona sıkayete gidiyor

Back
X