Vajinismusum diye kayınvalidem beni anneme şikayete gelecek ayıplı malmışım gibi

Bu zamanda bu kadar cahil kalmayı başarmak gerçekten mucize.
Okul, kitap, internet vs her şeyi geçtim kadıncağızın bir şey hissetmesine de fırsat verilmiyor demek ki :KK43:
Ön sevişme olsa, bir şeyler hissetse "ulan aşağılarda değişik şeyler hissediyorum" deyip bir terslik olduğunu anlardı en azından. Çok üzücü.

İnternet çağındayız ama hala kulaktan dolma bilgilerle büyütülen, çocuklara "Aman orana dokunma, burana elleme" diye diye cinsellikten öcü gibi korkan, bilgisiz bir nesil yaratmaya devam ediyoruz. Bilgisiz ve libidosu yüksek nesil ilişki yaşıyor ama doğru dürüst korunma yollarını bilmiyor. Sırf kadınlar için değil, erkeklerde de aynı şey geçerli. Mastürbasyon günahtır, sol elle yapılmalıdır diye inançlara sahiptir çoğu mesela. Gidecek yolumuz çok maalesef cinsellikten böyle öcü gibi kaçtıkça, iğrendikçe...

10 aydır evliyim eşimle ilişkiye giremedik doktor vajinismus yok dedi ama giremiyoruz işte iş o noktaya gelince korkunç bir acı oluyor.Kayınvalidem biliyordu sadece dün ben anneme gezmeye geldim o da annesine gitmiş annesi laf arasında sormuş düzeldi mi diye eşim düzelmedi diyince ben daha beklemem annesiyle konuşucam çözün meseleyi dicem senin gibi kimse beklemez daha beklicek şey kalmadı demiş....Anneme şikayete gelecek ne tepki vereceğimi bilmiyorum ben
Kuruluk olabilr sende. Bu bi rahatsizlik doktorun bunun iicn bir sey vermesi gerekirdi. Bir tanidigimda da vardi ona bir sey verdi doktor

Ohaa ya valla ohaa !

Kocana mi sormuş oldu mu diyee?
Ayyyy skandall ya.
Kaynanani al karsina postayi koy.
Pasif kaldikca ezecektir .

Herseyde hayır vardır işte iyiki böylebir adamla olmamış
Olsaydı ne yasadıgınızıda anlatırdı belki annesine

10 aydır evliyim eşimle ilişkiye giremedik doktor vajinismus yok dedi ama giremiyoruz işte iş o noktaya gelince korkunç bir acı oluyor.Kayınvalidem biliyordu sadece dün ben anneme gezmeye geldim o da annesine gitmiş annesi laf arasında sormuş düzeldi mi diye eşim düzelmedi diyince ben daha beklemem annesiyle konuşucam çözün meseleyi dicem senin gibi kimse beklemez daha beklicek şey kalmadı demiş....Anneme şikayete gelecek ne tepki vereceğimi bilmiyorum ben
Esinin bunu kayinvalidene soylemesi cok kotu insan yatak odasini ulu orta anlatir mi o sizin ozeliniz sen esine bunun tepkisini verdin mi bilmiyorum ama bu konuyu onunla coz. Vajinusmus problemine gelince ayni seyi yasayip biri olarak canim aslinda bi aci yok biz acicak diye kendimizi sartliyoruz ve kasincada aci oluyo bende doktora piskologa gittim ve en sonunda ben bunu asabilirim dedim cunku evlilik bu konuda cok fazla yipraniyor ben yine birgun doktordan ciktim bashekim ama yaşca buyuk bir doktor elimdeki vajinusmus kagidi gorunce kizim gel bakalim dedi onun esinde de ayni problem varmış sen benim kizim yasimdasin boyle bi sorun aslinda yok bu korkulariniz dedi ve kayganlastirici kremle deneyin kafandan da at acicak dusuncesini dedi bende o aksam aldim gozlerimi kapattim yine korkuyodum ama olcak dedim ve olmusti hicbir aci hissetmedim bunu dene derim bunu yapabilirsin ama eşinin yaptigi seyi nasil asarsin bilmiyorum yaptigi cok ayip gercekten

Hatun babam anneme ben artık torun istiyorum torun sevmek istiyorum X e söyle zamanı geldi artık demiş annemde geldi yanıma aranız düzeldimi diye sordu baban torun istiyor artık dedi boyna bana söylüyo dedi düzeldimi aranız dedi bende yok anne düzelmedi anne dedim aynı duruyo dedim yani herşey 4 4 lük ama iş oraya geldimi olmuyo dedim doktora çıktık olmadı hocaya gittik olmadı yanı bu iş icin bütün çıkar yolları denedim olmadı dedimo da bişeyler yapıyo ama olmuyo dedim bu konu yüzünden en ufak şeyler yüzünden tartışıyoruz kavga ediyoruz bagrışıyoruz dedim yani bi gün olmasa iki gün olmasa 3 gün elbet bi tartışma yaşıyoruz dedim söyledim annenle konuş bu konu çözülsün artık dedim konuşucak annesiyle dedim ben daha durmam dedi yarın hem ananesine geçmiş olsuna gidemedik hem geçmiş olsuna gidicez babanla hemde bu konuyu annesiyle konuşcam dedi bu iş çözülecek dedi yeter artık dedi hani oldu olum dedi 10 aydır hiç bişey yapamadınız bu iş böle olmaz dedi ben ona da söyledim aranız nasıl diye dedim dedi bana bişey demedi dedi sana sormasam seninde bişey diyeceğin yok dedi ne olcak olum böle dedi kim bekler senin gibi dedi bu iş en yakın zamanda çözülecek dedi ben anlamam artık dedi annesiyle konuşucam bu konuyu dedi haberin olsun moralim bozuldu iyice bitsin artık şu iş başka bişey düşünemez oldum herkes benden biley bekliyor bende bişey yapamıyorum yarın bu konuyu konuşun cözün benim daha bu konu hakkında soylicek bişeyim kalmadı seninde kalmadı çünkü bu konu hakkında söylenecek bir söz kalmadı artık sende bende bizimkilerde sonuç istiyor haberin olsun

Eşimin attığı mesaj
Bu ne ya benim esim destek oldu bana ve ben en cokda oyle astim yani cok zor bi durum ya esinden dolayi zor yani sende eger uzatirsan bu durumu hic yapamazsin ben 1ayda cozdum cunku onun stresi sıkıntısı daha zor kafani bosalt ve olsun yani ayricada bu olay oluncada nasil oluyo diye sorarsa kaynanan kocan onuda mi anlatcak bilmiyorum ya soklardayim

Anneniz napacakmış, her gece odanız da size o işi yapmanız için destek mi verecekmiş.
Aile cahil, karışmaması gereken mevzulara giriyorlar ama tek suçlusu eşiniz.
Canları torun istedi diye herkes çocuk yapmak zorunda değil.
Aile olup, birşeyleri çözümleyecek, birşeylerin kararını kendiniz verecek seviyeye gelememişsiniz malesef, eşiniz sayesinde.
Eşiniz sınırını bilememiş, anne kuzuluğundan çıkamamış anlaşılan.
Öncelikle, eşinizin bu konuyu annesine söylemesinin yanlış olduğunu konuşun, hele olayın sizin ailenize gidip söylenmesinin terbiyesizce olduğunu konuşun.
Bütün bunlara çözüm bulduktan sonra, el ele verip birbirinize yardımcı olarak, gerekiyorsa uzman yardımlarıyla aşmaya çalışmanız lazım.
Şahsen böyle bir adamla insan o işi yapmak ister mi şüpheli!

Kusura bakmayın da eşiniz çok pis bi insan.... Kanını da gosterir bu adam !!!
Zaten onlar icin onemli olan kan diye dusunuyorum. Bu ne saçmalık.. buda bir tür hastalık yani bunun neyini sikayet edicekmiş. Ve esiniz utanmadimi annesine anlatmaya. Ne demiş biz hala yapamadik mi demiş tovbeee

Şu an bu yazdıklarıma ben dahi inanamıyorum ama kayınvalidem annemle konuştu yanında ben de vardım hatta.Bana dediği tek şey bu konuyu çözen klinikler varmış masrafı neyse karşılamaya hazırız siz iyi olun.Ben bu konularda utanırdım ama evladım için utanmayı göze aldım utanmıyorum söylerken siz beraber gidin destek alın annen de bilsin o da motive etsin seni diye buraya gelip ona söylemek istedim dedi.Yani olayları büyüterek ve yalan yanlış bana aktaran eşimmiş kayınvalidemde öyle astığı astık kestiği kestik tavır görmedim ben

Şimdiye kadar deseydiniz çoktan çözülürdü falan dedi.Sen kendini suçlama herkesin başına gelebilir dedi.Ben oğluma kimse sen gibi beklemez dedim ama klinik konusuna sıcak bakmadı ikna olsun diye öyle söyledim tedavisiz nereye kadar beklersin kim bekler sen gibi derken amacım yuva yıkmak değil kurtarmak öyle hemen nereye ayrılınıyormuş siz istemedikten sonra kimse sizi ayıramaz dedi

Eşim bana öyle bir aktardı ki konuyu dolduruşa gelmiş gibiydi aynı. Belki olayın sıcağıyla kafası doluydu da öyle konuştu bilemiyorum

Şimdiye kadar kliniğe gidememizin bu kadar ertelememizin sebebi o çözüldü biliyo ta köyden kalkıp şehire gidersek anlarlar duyulur diye korktuğumuza idi.Ve eşim sıcak bakmıyordu kliniğe gidecek kadar abartı gelmiyordu ona bu durum

Keşke eşinizle sizin aranızda kalsaydı bu durum, herkes duyup edince ikiniz daha da stres olup yapamazsınız. İnan ki tabii ki alanında uzman birisi yardımcı olabilir ama ne zaman ki sevişmeye odaklanıp onun dışında hiçbir şey düşünmezsiniz ancak o zaman rahatça bu durumu aşabilirsiniz. Eşimi seviyorum ayrılmam diyorsanız da daha fazla erteleyip kendini mutsuz hissetme derim, çünkü emin ol bu sorunu halledince keşke ilk günden tedavi olup halletseydik boşuna kendimizi üzmüşüz diyeceksin. Aslında o kadar basit ki sadece kendini salman ve biraz acıya sızıya dayanman gerekiyor. Biranda da olması gerekmiyor cinsel birleşmenin, her denemede biraz alışsan en sonunda bir bakarsın ki olmuş bitmiş. İnsallah hallolur her şey, birde bu sorunu halletseniz de bir süre bebek falan düşünme, esin gerekirse annesine hallettik desin ama bir süre bebek düşünmüyoruz evliliğimizin tadını çıkartmak istiyoruz desin.

Biz de aynı problemi yaşadık ve bizimde 7 ay kadar sürmüştü.
Ama eşim birak gidip söylemeyi benim bile kimseye söylemimi istememişti , özelimizi açmaya ne gerek var diye.
Bence eşiniz bu durumdan fazlasıyla rahatsiz ve annesini paravan olarak kullanıyor.
Annenizle konuşmaya bile eşiniz göndermiş olabilir .

birde bunu buraya yazıyorsunuz ne diyeyim ki size???? kv denizle eşiniz sizin yatak maceralarınızı neden konuşuyor? o kim ki? ben olsam ağzının payını verirdim bir daha da ağzını açamazdı.

Şimdiye kadar kliniğe gidememizin bu kadar ertelememizin sebebi o çözüldü biliyo ta köyden kalkıp şehire gidersek anlarlar duyulur diye korktuğumuza idi.Ve eşim sıcak bakmıyordu kliniğe gidecek kadar abartı gelmiyordu ona bu durum
Nasıl abartı Bi durum değilya evliliğin ana maddesi o.

Kulağa şaka gibi geliyor ama evet. Muayene esnasında kadının bakire olduğu ortaya çıkınca bir şeylerin ters gittiği anlaşılıyor, altından da bu çıkıyor.
bende bi 10 küsur yıl önce küçük yaşta evlendirilen çocukların ilk gecesinde, çocuğun vajina diye üretra yani idrar yolu kanalını bir hayli zorlaması sonucu kızın hastanelik olması, üstüne üstlük bu bakire değil diye yaygara koparmalarını okumuştum gazetede.. Doktor güzel bi fırçalamış hepsini.. Gerçi iyi hastaneye götürmeyi akıl etmişler, ya götürmeyip direkt namus davası bu deyip küçücük kızı vursalardı..

Gerçi kızın babası oğlanın babasına senin oğlun ilişkiye girmeyi bilmiyormuş, kendi eksikliğinizi kızımın üstüne atamazsınız falan demiş, gibi gibi bi sürü rezillikler silsilesi okumuştum.. Şaka gibi di mi??

Back
X