Vajinismusum yardımcı olur musunuz

tbbgc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2021
75
29
38
Merhaba,ben 1 buçuk yıllık evliyim ve maalesef ben de vajinismus illeti ile mücadele ediyorum başlar da çok üstelemedik eşim aşırı anlayışlı biri olduğu için benim üstüme çok gelmiyor ama ben artık yeter dedim çocuk sahibi olmak istiyorum,doktora gittim aparatlarla ilerleyecez dedi birinci aparatı doktor ile beraber yaptık ben evde devam ettim ve kendim ikinci üçüncüyü de yapabilince doktora devam etmedim şuan çok iiyi ilerliyorum asla yapamıyorken düşüncesi bile beni korkutıyorken tek başıma aparatlar ile yol almaya devam ediyorum ama dördüncü aparata geldim ve yapamıyorum sadece başı giriyor devamını koyamıyorum sanki içeride onu tutan birşey var duvar gibi ittiremiyırum,bu durumu yaşayıpta kurtulan var mı bana yardım edebilir mi ben dördüncü aparatı nasıl aşacam??

Merhaba canım öncelikle geçmiş olsun bende 2 sene mücadele ettim bu illetle çok şükür kurtuldum Rabbim inşaallah bi an önce kurtulamayı sana da nasip eder keske doktoru bırakmasaydın canım zaten önemli olan en büyüğü küçük aparatlar kolaylıkla giriyor ben doktorla birlikte büyük olanı ilk denememizi yapmıştık gercekten zordu doktorum çok yardımcı oldu bana yani şunu demek istiyorum büyük olanı yapman için destek alman lazım zaten desteksiz yapabilsen tam anlamıyla vajinismus değilsin kuzum nefes egzersiziyle birlikte yapıyosun demi canım

Benimkisi imkansız gibi birşeydi asla dokunduramıyordum doktora bile şuan inat ettim yapıcam dedim herkes yapıykr ben neden yapamayayım dedim ama dördüncü de takılı kaldım gitmiyor ilerlemiyor,yaşadığım şehir küçük biryer doktorlar da hepsi ilgilenmiyor ilgilenen de sadece parası için yapıyor yoksa senin yüzüne bakmaz ben de kendim başaracam dedim inatla dördüncüyü deniyorum ilerletemiyorum bir türlü evet nefes egzersizi de yapıyorum sizin nasıl ilerledi?

Kuzum ben özele gittim 3 günde yendim bende aynı senin gibiydim evde ne yollar denedim parmak egzersiz yapmaya calıştım kegel egzersizi yapmaya çalıştım uyuşturucu kremler kullandım ama olmadı yapamadım korku vardı hep içimde ama çok şükür Rabbime eşim çok anlayışlı hiç bir zaman yüzüme vurmadı hep yanımdaydı biraz maddi sıkıntılardan dolayı sürekli erteliyoduk devlet doktorlarına güvenemiyodum çünkü onlar parmak egzersizi yaptırıyodu zaten kendi parmağımı alsam ilişkide olurdu tedavi oldugum doktorumda aynısınu söylemişti parmak egzersizi yapabilen vajinismus hastası değildir diye tedaviye ilk gittiğim gün dokunma genital bölge tanıma egzersizi ve küçük aparat egzersizi yapmıştık ama bunda nefes çok önemli nefes alırken yerleştiriyosun verirken aparatı itiyorsun kuzum ev ödevleri verdi ben kendim yaptım eşime yaptırdım sonra bir büyük aparata gectik öylelikle sırayla yaptık ama dediğim gibi nefes egzersizi yapmazsan kasılırsın tekrar o çok önemi unutma canım

Çok teşekkür ederim ne mutlu size inşaallah ben de yenerim

Aslında duvar dediğiniz yer sizin aşk kasınız eğer araştırma yaparsanız bunun ilgili bir sürü yazı var kendinizi istemsizce kastıgıniz için orda kasılma oluyor aparat ilerlemiyor.Nefes ve kegel egzerszleriyle desteklerseniz daha kolay olur.Bende bu hastalığı 3yıl önce yaşamış biri olarak sizi çok iyi anlıyorum. Tamamen pskoljik bir rahatsızlık emin olun kendinizi rahat bıraksanız ah gerisi çorap söküğü gibi gelecek

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim ne mutlu size inşaallah ben de yenerim
Tabikide yenersin canım bizim diğer insanlardan neyimiz eksik kendine güven bu illetin hayatını mahvetmesine izin verme gercekten psikolojik acıdan çok yıpranıyosun canım ben seni anlıyorum

Tabikide yenersin canım bizim diğer insanlardan neyimiz eksik kendine güven bu illetin hayatını mahvetmesine izin verme gercekten psikolojik acıdan çok yıpranıyosun canım ben seni anlıyorum
Gerçekten hayatımızı evliliğimizi mahfediyor Allahım bunu yaşayan herkesin yardımcısı olsun

Gerçekten hayatımızı evliliğimizi mahfediyor Allahım bunu yaşayan herkesin yardımcısı olsun
Amin kuzum amin bak ben şimdi çocuk istiyorum 2 yıl eşim yanımdaydı 2 yılım boşa gitti şimdi iyileştim eşim yanımda yok maalesef Rabbim büyük umudumu kaybetmedim hiç bir zaman herseyde vardır bi hayır

Merhaba canım, aparatları yaparken her birinde aynı sıkıntıyı yaşıyoruz aslında, önce tam sokamıyoruz yaptıkça yaptıkça kendiliğinden girdiğine şahit oluyoruz. Ben de dördüncü aparartta zorlandım ama inan o da giriyor :) ve daha sonra tıpkı 2. 3. aparat gibi oluyor, vazgeçme sakın yapamıyorum diye bırakma çünkü zafere çok az kalmış :)

Dördüncüyü de yaptım şükür ama bu defa eşli denemede başarısız oluyor sadece ucu giriyor gerisi yine olmuyor bu kadar yok katetmişken çok istiyorum olmasını ama ne yapacam bilmiyorum artık

Dördüncüyü de yaptım şükür ama bu defa eşli denemede başarısız oluyor sadece ucu giriyor gerisi yine olmuyor bu kadar yok katetmişken çok istiyorum olmasını ama ne yapacam bilmiyorum artık
Evet öyle oluyor. Ama onu da aparat gibi düşün :) denemeden önce kendini rahatlatabilirsin, ben eşli denemeden önce aparatları yapıyordum o zaman çok daha rahat oluyordu öyle deneyebilirsin. Bi de bebe yağı hem eşine hem kendine sürebilirsin. Öncesinde eşin de seni biraz ilişkiye istekli ve hazır hale getirse çok iyi olur

4.olan aparatı yapın biraz egzersiz yapın ileri geri tak çıkart etrafından hafif bastır içinde 20dk filan beklet.o şekilde kalsın.Sonra ardından hemen eşli deneme yapın.Bu şekilde başarılı olacağını düşünüyorum.

Denemeden önce aparatı 15 dk falan içinde götürüp getiriyorum sonra deniyorum olmuyor ama bebe yağı ile bir de denicem çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…