• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji vajinismusum:(

Amine000

Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2025
144
38
13
Vajinusmus 4. Dilatoru kolay yapıyorum bugün esli denedik penis yarısına kadar aldım ama esim pozisyondan dolayı ilerletemiyor ayağımı havaya tamamen kaldirmami istiyor o an yapamıyorum kendisi de üstte diz üstü duruyor ilerletemiyor çok moralim bozuldu. Sonradan yeniden denedi bu sefer bi baktım penis dönmüş içimde girmeye çalışıyor. Sertlesme problemi de var galiba çok modem düştü bana yardım eder misiniz nasıl yapicaz. Eşime biraz bekleyelim yeniden deneyelim dedim. Yorgunum geç oldu uykum var diyip duruyor hemen olmuyor kalkmıyor diyo vajinusmus tam yeniyorum derken ilk denemede bunu yaşamak çok zoruma gitti. Kaygılarım artıyor yapamicaz diye korkuyorum. Pozisyon nasıl yapicaz bana yardımcı olun lütfen

Doggy de yapmaya çalışın en azından görmezsen herşeyi kafanda kurup gerilmezsin ve en rahat pozisyonlardan biridir

sertleşme problemi olup olmadığından emin olmanız lazım. belki de siz birleşme için uygun durumdasınız ama sertleşme sağlanamadığı için mümkün olmuyor olabilir. eşinizin de bir hekimle görüşmesi gerekebilir.

sertleşme problemi olup olmadığından emin olmanız lazım. belki de siz birleşme için uygun durumdasınız ama sertleşme sağlanamadığı için mümkün olmuyor olabilir. eşinizin de bir hekimle görüşmesi gerekebilir.
Evet doğru diyorsunuz

Yorgunum diyip bıraktığına göre herhalde o an isteksizdi ya da sertleşemedi.Hep böyle mi oluyor.Arkanıza dönüp deneyin

İlk defa giricez yapabilir miyiz
Yapabilirsiniz bence. Bende ilk zamanlar çok sknt çektim dogyy pozisyonunda başarabilmiştim. Ama sadece problem sadece sizde değil gibi. Eşinizin de bir muayene olması gerekiyor gibi.

Bence ilk defa yapacaklar için doggy zor olabiliyor. Siz üstte olun eşiniz değil. O ana oldu mu olmadı mı diye iş gibi yapıp odaklanmaktan inmiş olabilir.

Merhaba arkadaşlar esli deneme yine denedik ucu girdi hatta 3 te 1 ama devamı gelmiyor orda sanki kasıyorum canım çok yanıyor esim ittikce canim açıyor nasıl yenicem bunu 4 dikatoru de gayet rahat aliyorum

Back
X