Vajinumus

Hera klinik nasıl bu konuda bilgi verirmisiniz son çarem orası kaldı artık nasıl bir tedavi uygulanıyor?
Merhaba
Asla gitmeyin İsmini verdiğiniz kliniğe zamanında muayene olmuştum bana kızlık zarımın çok kalın olduğunu ilişkinin imkansız olduğunu ve ameliyat olmam gerektiğini söylediler daha sonra başka yerlerde de muayene oldum hiç kimse bunu doğrulamadı burası çok önemli (HİÇ KİMSE!) 3 yıllık kabusumu Üsküdar’da Nazife Ergen Micozkadıoğlu’da yendim üstelik fiyatının bu klinikle uzaktan yakından alakası yok boşuna soyulmayın ve yıpranmadan tedavinize başlayın

Doğrudur ama ben gittim tedavimi HERA KLİNİKTE oldum ve yendim çok şükür çok da güzel ilgilendiler saolsunlar …

Doğrudur ama ben gittim tedavimi HERA KLİNİKTE oldum ve yendim çok şükür çok da güzel ilgilendiler saolsunlar …
O zaman şöyle söyleyeyim; bu klinik size ne yaptıysa dışarıda çok daha yıpranmadan çok daha uyguna yapılıyordu Ucuz atlatmışsınız geçmiş olsun sağlıklı günler dilerim…

O zaman şöyle söyleyeyim; bu klinik size ne yaptıysa dışarıda çok daha yıpranmadan çok daha uyguna yapılıyordu Ucuz atlatmışsınız geçmiş olsun sağlıklı günler dilerim…
Öyle yada böyle ama oraya gitmeseydim tek başıma halledemezdim he ama o dediğiniz ucuzluk ve iyileşme şeklini her nasıl başarıyorlarsa bravo yani Ama ben izmir Hera kliniğe sonsuz teşekkür ediyorum :) paramın hakkınıda verdiler saolsunlar yardımcı da oldular her konuda … :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…