vajinus yenmek istiyorum artık..

asklove

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2021
10
2
1
30
Merhaba 1 senelik evliyim. İlişkiye giremiyorum çok korkuyorum kasıyorum kendimi burda açılan konuları hepsini okudum cesaret aldım yapabilecegime inanıyorum destek bekliyorum ve önerilerinizi almak istiyorum diblatör sipariş ettim genede yapamamaktan korkuyorum annemler, kayınvalidemler hepsi çocuk yapmamı istiyor ve ben de istiyorum eşimede çok üzülüyorum çnkü insanlar yapın bence çocuk ço kgüzel bişey dediğinde ben çaresşz kalıyorum üzülğyorum bu illeti yenmek istiyorum :( sanki asla geçmeyecek gibi geliyor...

Merhaba 1 senelik evliyim. İlişkiye giremiyorum çok korkuyorum kasıyorum kendimi burda açılan konuları hepsini okudum cesaret aldım yapabilecegime inanıyorum destek bekliyorum ve önerilerinizi almak istiyorum diblatör sipariş ettim genede yapamamaktan korkuyorum annemler, kayınvalidemler hepsi çocuk yapmamı istiyor ve ben de istiyorum eşimede çok üzülüyorum çnkü insanlar yapın bence çocuk ço kgüzel bişey dediğinde ben çaresşz kalıyorum üzülğyorum bu illeti yenmek istiyorum :KK43: sanki asla geçmeyecek gibi geliyor...
Merhabalar, Diyarbakır'da ya da yakın illerde vajinismus tedavisi için önerebileceğiniz bir doktor var mı?
Merhaba canim bende kendim dilator alip beceremedim yapanlar cok ama onlarin cesaretleri veya hastalik boyutu bizden daha az olabilir simdi oncelikle bahsedicegim klinige git bence nerde oturuyorsun bilmiyorum ama ben istanbulda tedavi gördüm 6 7 ay önce Dr. Burcu özkök akdağ ı yani Hera klinigi öneririm size ben nisantasinda bir doktora gittim kötülemek gibi olmasin ama resmen bana hakaretler etti yok esinin yerinde olsam tecavuz ederdim sana falan birde bunu yapan hemcinsimiz ne kadar acı bir durum . Psikolojim zaten bu durumdan oturu bozulmustu o doktor yerle bir etti hastanelerede küstüm . Sonra biraz toparlayip kendimi hera klinige gittim ilk cok tedirgin oldum burcu hocam melek gibiydi herseyi acikladi duzgunce sonra aparat tedavisi uyguladi cok gittim geldim cok korkmustum ilk doktor hanim kendisi gosterdi nasil yapcagini biraz canim yandi bana verdi aparati sen yap dedi dedim ben asla yapamam dokunamiyorum bile orama ellerim titredi aldim elime ama yapamadim ev odevi verdi evde yapmaya basladim en kucuk olanla baslatiyo zaten nefes egzersizleri de veriyo tam olarak uyarsaniz doktorunuza gercekten çözülüyor bu surec icinde son günüm oldu artik en buyuk aparatida yapmistim fakat canim cok yaniyordu burcu hanima soyledim oda muayene etti kulak çöpüyle bazi noktalarima dokundu sende vulvar vestubulit sendromu var dedi hic adini bile duymamistim bunun basimdan kaynar sular akti operasyon gecirceksin dediklerinde sonra yine kendimi toparlayip oldum onuda zaten uyuttular beni hic bisey hissetmedim anesteziden sonra kucuk tuvaletimi yaparken sizlama oluyodu duzgun oturamiyodum 1 haftaya kalmadan iyilestim benimki biraz diger hastalardan uzun surdu ama denemekten korkmayin isterseniz banada yazabilirsiniz ozelden yardimci olurum her türlü ben basardiysam sizde basarirsiniz umarim yardimci olabilmisimdir

Merhaba 1 senelik evliyim. İlişkiye giremiyorum çok korkuyorum kasıyorum kendimi burda açılan konuları hepsini okudum cesaret aldım yapabilecegime inanıyorum destek bekliyorum ve önerilerinizi almak istiyorum diblatör sipariş ettim genede yapamamaktan korkuyorum annemler, kayınvalidemler hepsi çocuk yapmamı istiyor ve ben de istiyorum eşimede çok üzülüyorum çnkü insanlar yapın bence çocuk ço kgüzel bişey dediğinde ben çaresşz kalıyorum üzülğyorum bu illeti yenmek istiyorum :KK43: sanki asla geçmeyecek gibi geliyor...
Canım bence maddi durumun varsa vajinismus üzerine eğitimli doktora gitmen şart acilen hem de ben doktor tedavisi ile yendim evde yapamadım evde yapanlar var tabi de inan doktorlar daha çabuk ve kolay hallediyorlar bu işi. Doktorum da çok iyiydi Allah razı olsun ondan çok ilgilendi uğraştı 4 günde yendim

Canım bence maddi durumun varsa vajinismus üzerine eğitimli doktora gitmen şart acilen hem de ben doktor tedavisi ile yendim evde yapamadım evde yapanlar var tabi de inan doktorlar daha çabuk ve kolay hallediyorlar bu işi. Doktorum da çok iyiydi Allah razı olsun ondan çok ilgilendi uğraştı 4 günde yendim

Merhaba, öncelikle geçmiş olsun. Hepimiz aynı dertten muzdaribiz. Çevrenin cocuk baskısı da bi yerden sonra durumu daha da zorlaştırıyor. Ben set getirtip kendi başıma ıkınarak ve ileri geri sağ sol yerleştirmeye çalıştım. Bir de bi yazıda okumuştum. Vajen hissiz bir organ diye.bundan güç alıp kurcaladım sanirim. Bakın kurcaladım diyorum çünkü yıllardır yerini bilmediğim bir yere bir şeyler itelemeye çalışıyordum. Set gelince hic panik olmayın. Hiç endişe etmeyin. Beni kan tuttuğu için tedirgindim ilk 3e kadar kan da gelmedi.sadece kasıklarda kasılma, girdikçe huzursuz bir his. Yine de büyük bir rahatlama. Aa buraya bu da girdi hissi. Tek bir önerim var rahat bir pozisyona geçin ikinin ve çocuk doğurur gibi nefes verin. Çocukta o şekilde acılan vajenden çıkıyor öyle düşünün. Aparatlara kayganlaştırıcı krem ya da yağ sürmeniz gerektiğinden bahsetmiyorum bile :)

Merhaba canım oncelikle çok geçmiş olsun bende 1 yıllık evliyim bende 3 ay önce he dimi bu illeti ben kendi basime parmak egzersizleriyle yendim benim sana tavsiyem ilk önce hastalığını kendin doktoru ol kendine şöyle bir bak ne kadar derecedesin çok ağir olan insanlar kocalarının yanına bile yatmasına izin vermiyor bazıları ellemelerine bile dayanamiyor sen ne durumdasın ilk önce ona bak az da olsa yapa biliyoruz ama tamamı olmuyor diyorsan eğer kendin evde yenersin ama yok hiç olmuyor diyorsan doktora git derim canım

Merhaba canim bende kendim dilator alip beceremedim yapanlar cok ama onlarin cesaretleri veya hastalik boyutu bizden daha az olabilir simdi oncelikle bahsedicegim klinige git bence nerde oturuyorsun bilmiyorum ama ben istanbulda tedavi gördüm 6 7 ay önce Dr. Burcu özkök akdağ ı yani Hera klinigi öneririm size ben nisantasinda bir doktora gittim kötülemek gibi olmasin ama resmen bana hakaretler etti yok esinin yerinde olsam tecavuz ederdim sana falan birde bunu yapan hemcinsimiz ne kadar acı bir durum . Psikolojim zaten bu durumdan oturu bozulmustu o doktor yerle bir etti hastanelerede küstüm . Sonra biraz toparlayip kendimi hera klinige gittim ilk cok tedirgin oldum burcu hocam melek gibiydi herseyi acikladi duzgunce sonra aparat tedavisi uyguladi cok gittim geldim cok korkmustum ilk doktor hanim kendisi gosterdi nasil yapcagini biraz canim yandi bana verdi aparati sen yap dedi dedim ben asla yapamam dokunamiyorum bile orama ellerim titredi aldim elime ama yapamadim ev odevi verdi evde yapmaya basladim en kucuk olanla baslatiyo zaten nefes egzersizleri de veriyo tam olarak uyarsaniz doktorunuza gercekten çözülüyor bu surec icinde son günüm oldu artik en buyuk aparatida yapmistim fakat canim cok yaniyordu burcu hanima soyledim oda muayene etti kulak çöpüyle bazi noktalarima dokundu sende vulvar vestubulit sendromu var dedi hic adini bile duymamistim bunun basimdan kaynar sular akti operasyon gecirceksin dediklerinde sonra yine kendimi toparlayip oldum onuda zaten uyuttular beni hic bisey hissetmedim anesteziden sonra kucuk tuvaletimi yaparken sizlama oluyodu duzgun oturamiyodum 1 haftaya kalmadan iyilestim benimki biraz diger hastalardan uzun surdu ama denemekten korkmayin isterseniz banada yazabilirsiniz ozelden yardimci olurum her türlü ben basardiysam sizde basarirsiniz umarim yardimci
Merhaba, öncelikle geçmiş olsun. Hepimiz aynı dertten muzdaribiz. Çevrenin cocuk baskısı da bi yerden sonra durumu daha da zorlaştırıyor. Ben set getirtip kendi başıma ıkınarak ve ileri geri sağ sol yerleştirmeye çalıştım. Bir de bi yazıda okumuştum. Vajen hissiz bir organ diye.bundan güç alıp kurcaladım sanirim. Bakın kurcaladım diyorum çünkü yıllardır yerini bilmediğim bir yere bir şeyler itelemeye çalışıyordum. Set gelince hic panik olmayın. Hiç endişe etmeyin. Beni kan tuttuğu için tedirgindim ilk 3e kadar kan da gelmedi.sadece kasıklarda kasılma, girdikçe huzursuz bir his. Yine de büyük bir rahatlama. Aa buraya bu da girdi hissi. Tek bir önerim var rahat bir pozisyona geçin ikinin ve çocuk doğurur gibi nefes verin. Çocukta o şekilde acılan vajenden çıkıyor öyle düşünün. Aparatlara kayganlaştırıcı krem ya da yağ sürmeniz gerektiğinden bahsetmiyorum bile :)
çook teşekkür ederm sipariş cerdim gemen gelsin başlayacagım denemeye

krem önerebilirmisinizz rica etsemm çok teşkkür edermm

krem önerebilirmisinizz rica etsemm çok teşkkür edermm
Tabiki, ben gleitgelen jel aldim kadın doğumcu tavsiyesiyle fakat aparatta bile zamanla kuruyup işimi zorlaştırdı. Evde hindistan cevizi yağı vardi onunla başardım ben hem kayganlık hic bitmiyor hem de gerçekten en rahatı formda da okuduğum kadarıyla yağ:)
Ben de dilator setle 4 numarayı dün size mesaj yazdıktan hemen sonra alabildim. Sonra eşli denemeye gectim ve oldu. Son 4 -5 denemedir 4 büyük geliyor girmiyor diyordum. Ne yaptım biliyor musunuz? 4 ü elimde bekletirken gözlerimi kapattım gireceğini biliyorum dedim ve girdi. Gözümü bi açtım girdi mi girmedi mi diye kontrol ederken kasildim :) neden bunu bu kadar yazdım biliyor musunuz kendimizi kontrol etmemiz tamamiyle bizim eLimizde.. Bizim kafamızda, önce kafadaki olumsuzlukları susturmak lazim. Bu da yetmez üzerine olumluları söylemek lazım. Gerekirse yüksek sesle.
Düşünün ki evlat sahibi olacağınız zaman bi kontrol olayını ne kadar iyi kavrarsak doğumda bir o kadar kolay gerçekleşir.
Unutmayın burundan nefes alin, ağızdan nefes verin, verirken ikinin ve ittirin. Olmadi mi çekmeden dinlenin, tekrar aynı şeyi yapın. Olmadi mi bacakları gevsetin, klitorisle oynayın, aparatı vajina dudaklarına sürtün tekrar nefesle deneyin. Kendinizi formda yorumlarda yazan yenme süreleriyle germemeye özen gösterin. Ben calisan bir bayan olduğum icin her aksam aparatla alistirma yapamıyordum. Herkes 3 gunde yendi 1 haftada 4e gecti gibi kafamda bir ton sey biriktiriyordum. Herkes ayni degil her kafa bir değil. Belki sizin zihniniz daha inatcidir. Boyle de dusunun olur mu?
Umarim yardımcı olmuşumdur.

Back
X