- 24 Aralık 2024
- 20
- 7
- 1
- 27
- Konu Sahibi oblomov123
Merhaba herkese. Vajinusmus sorunuyla 8,5 aydır mücadele ediyorum. Lütfen yorum yazarken hassas davranırsanız çok memnun olurum
Evliliğimin 4. Ayında yine forumda başlık açmıştım, bir adım atabilmistim sonunda. Online tedavi vadeden biriyle iki aya yakın çalıştım ama hiçbir verim alamadım hem kendisi çok ilgisizdi hem de direkt egzersizle çalışmadan dilator seti aldırdı. Neyse ben ilk üç boyutu yaptım. Dördüncüsnde yol almam biraz zaman aldı ama en son onu da yapabildim. İlişki denedik ama olmuyordu dört dilatoru de rahatça içime almama rağmen, uzunca uğraştık, cabaladik yapamadik. Sonrasında yaklaşık üç hafta kadar kadar önce bir kadın doğum uzmanı vajinal botoks önerdi çare olacağına kesin inanmıştım çünkü amacı ordaki kasları etkisiz uyuşuk hale getirmekti birkaç aylığına, ben bu süreçte deneyeceğim olacakti ve botoks etkisinden sonra kendim deneyimledigim için psikolojikmen artık hazır olacaktım. Ama gelin görün ki sonuç yine hüsran iki hafta sonrasında denedik yine ilişki denemesi başarısız. Eşimle çok severek evlendik , aramızdaki bağ çok güzel ve güçlü. Ama ben artık bu sorunla mücadele etmekten çok yoruldum. Neden dilatoru içime alabilip sonrasını yapamam ki , neden botoks olmama rağmen yapamam ki? Ne yapmam gerekiyor hanımlar??? Artık kaldıramıyorum ne olur ne olur yardım edin, yol gösterin, önerilerde bulunun, nolurrrr