- 24 Aralık 2024
- 20
- 7
- 1
- 27
- Konu Sahibi oblomov123
Emla krem, vemcaine sprey maalesef ki onları da denedim ben de durum şu. Hangi yolu denersem deneyeyim bir tık bile ileriye gidemiyorum. Parmak egzersizi, dilatorler, spreyler, anestol kremler şu forumda açılan her türlü çözüm yolunu sekiz aydır istikrarlı bir şekilde deniyorum ve botoks da dahil... Artık tamamen psikolojik olduğuna inandım, her şey bizim elimizde. Olmayacak bir şey değil ama oldurmamaya zorluyor beynim, inancım yok belki de... Botoksu kısa süre önce yaptım, ben de anesteziye bağlı bir yan etki vs. Olmadı. İşlem sonrasında da ağrı acı hissetmedim hiçbir şey olmamış gibiydi iki hafta sonra denemek gerekti bu 4. Haftam oldu iki hafta geçmesinden bu yana deniyorum ama yine bir ilerleme yok... Nereye kadar devam edecek bilmiyorum artık yol yontem kalmadı... Psikolojik yöntemlere yonelecegim ama ekonomik durumum da artık kaldırmıyor her yere çok ciddi ödemeler yaptım bu vajinusmus illeti için... Dualarınızi bekliyorum yeneriz inşallahBotoks bende duydum uyusturucu krem sprey duydum
Bır krem aldım EMLA diye uyusturucu gercekten vajina giriş kısımının sadece dışına sürdüm içine de sürmedik aşırı derecede müthiş uyuşturdu ama bu sefer de onun tuhaflığı oldu yani nasıl anlatsam bilemedim çok tuhaf oldum yinede yapamadım sanırım dışı uyuştuğu için
İçi uyuşsaydı belkıdr tuhaf olmazdım (kişisel olarak)
Ama sonrasında bıraktım onu
Şuan vemcaince ucunda aparat olan sprey duydum vajina içine yerleştırıp birçok kişinin sonuçta aldığını da duydum okudum.
Vajina içine birtık sokup içine spreyi sıkıyormuşuz belki sizede fikir olur ben hiç denemedim.
Ben jatex uyusturucu krem aldım
Onu deneyecegım cesaretımı toplayınca
Onunla da olmazsa en son artık vemcaince alıp mecbur sıkıp o şekilde deneyecığim
Unutmayalım ki bize bizden başka çare yok
Ya bu öyle bir illet ki kimsenin yardımı yok bence
Doktor dilatör apart hepsinin başında bizim kendi piskolojimiz yatıyor
Aslında hiç gerek yok eşli denemede basit olacak olan bieşeyi biz kafamızda çok büyüttüğümüz ve cinsel ilişki de beyinle alakalı olduğu için yenemiyoruz
Ben bunların farkındayım kendime de çok kızıyorum farkındasın ama hala yapmıyorsun diye
Umarım dediğiniz gibi bir gün kurtuluruz yıllarımızı heba etmeden