VAJİNUSMUS ACİL YARDIM!

Merhaba ben bişet sormak istiyorum,vajinismus tamamen ilişkite girememek demek mi ? 2 senelik evliyim evlenince ilk 1 hafta yapamadım,su an mesela ilk başlarken canım cok istemiyorsa kasılıyorum biraz zor oluyor canım acıyor ama yani zevk almaya başlayınca kendimi serbest bıraktığım için acımıyor,kendimi kastığım için acıdığının farkındayım aslında ama istemsiz kasıyorum.Alttan muayene zorda olsa kasılsam da bi şekilde oluyorum mecburen.1 hafta mnce aşılama yaptırdım spektrum takılıcapı için anestezili yaptırdım,uyuduktan sonra takılırken sıcramışım ilacın dozunu artırmışlar,doktor yanıma geldiğinde vajinismus var sende anestezili bile sıcradın dedi.Yani vajinismıus olsam hiç ilişkiye giremem ya da hepsi ağrılı olur diye düşünüyorum bi yandan.Sizce vajinismus mu ?
Merhaba, vajinusmus için doktora gittiğim de ben de şöyle söylemiştim; tamamen bacakları açamama gibi bir durum ben de yok. vajinusmus olduğumu düşünmüyorum sadece içeri alamıyorum duvar varmış gibi hissediyorum, dediğim de doktorum. vajinusmusun bir çok çeşidinin olduğunu söyledi.

sizin bu durumunuz da yine benzer olabilir. seviyeleri de var bu vajinusmusun belki sizinki tetikleyicidir. bi noktadan etkileniyor olabilirsiniz, örneğin vücudunuza bir şeyin ilk giriş anından gibi...

internette egzersizleri var bu kasları güçlendirmek için. bence onları deneyin sizi daha da rahatlatacaktır. kafanıza takmayın ama zaten yapabildiğiniz bir şeyi daha rahat yapmak amacınız olsun.

Back
X