- 28 Mart 2020
- 21.801
- En iyi cevaplar
- 1
- 66.671
- 598
Keyfe keder de davranan var, doktora gitmeyi asla düşünmeyen de var.Keşke boşanmak o kadar kolay olsa... Ama işte olamıyor. Diğer dediğinizi hiç düşünmemiştim ama adama yeterli uyarılar yapılır, adam keyfe keder davranıyor kadını umursamıyorsa olabilir
neden tedavi olmak istemyorsunuz?? ayrıca okuduysanız bilirsiniz nasıl hamile kalmışlarPeki burda okuyup gördüm ben bunca vajinusmuslar nasıl hamile kalabiliyor
Niçin vajinismus tedavisi olmayi düşünmüyorsunuz?Peki burda okuyup gördüm ben bunca vajinusmuslar nasıl hamile kalabiliyor
fikrimiz varki söyledik tedavi olup normal yoldan hamile kalınKonu ile ilgili fikriniz yoksa neden boş yorumlar atıp faydasız işler yapıyorsunuz anlamış değilim burası tartışma platformu değil sonuç da
Size dogru yolu gosteren de kabahat.Konu ile ilgili fikriniz yoksa neden boş yorumlar atıp faydasız işler yapıyorsunuz anlamış değilim burası tartışma platformu değil sonuç da
Başına gelenler tedavi oluyor. Sonra hamilelik düşünüyor.İyi de cinsel yaşantım yok demedim ki ilişki de yaşıyoruz sürtünme ile sadece içime de boşalıyor ama tam girmeden hamilelik olur mu onu araştırıyorum önyargılı davranmayın lütfen hepimizin herkesin başına gelebilir
İyi de cinsel yaşantım yok demedim ki ilişki de yaşıyoruz sürtünme ile sadece içime de boşalıyor ama tam girmeden hamilelik olur mu onu araştırıyorum önyargılı davranmayın lütfen hepimizin herkesin başına gelebilir
Şırıngayla kalmaya çalışan aklıevveller mevcut.Peki burda okuyup gördüm ben bunca vajinusmuslar nasıl hamile kalabiliyor
onlara direk sezeryan yapılıyor, araştırmıştır emin olunHamilelikte çatı muayenesi gibi gerekli muayeneler vanijal yapılıyor
İlişki yaşayamayan insan bunlarda da zorlanır . Bu yüzden önce tedavi olmak gerekli Allah yardımcınız olsun .
Onun dışında cinsel yaşam mükemmel olsa bile bebekten sonra alışma süreci vs derken eşlerin anlaşamadığı durumlar oluyor.
Bu zamanlarda çoğu kez ilişki yaşamak eşleri daha çok yakinlastiriyor .
Herşeyi göz önünde bulundurmak gerekir
Umarım tamamen yenersiniz
Sezeryan oldum ama defalarca çatı muayenesi ve vajinal USG yapıldı yapılıyor yani ne kadar sezeryan bile olsaonlara direk sezeryan yapılıyor, araştırmıştır emin olun
Vajinal dogum öncelikli oldugu icin bunlar yapilmistir. Sonradan sezaryene mecbur kalinmistir.Sezeryan oldum ama defalarca çatı muayenesi ve vajinal USG yapıldı yapılıyor yani ne kadar sezeryan bile olsa
Ben vajinismus atlatmış bir arkadaştan duymuştum. Siz yaşadığınıza göre söylediğiniz doğrudurSezeryan oldum ama defalarca çatı muayenesi ve vajinal USG yapıldı yapılıyor yani ne kadar sezeryan bile olsa
Fikrimiz var.Soyluyoruz iste Sex yapmadan bebek olmaz hanımefendi,sürtünme bir ilişki şekli değildir hanımefendi,siringayla hamile kalınmaz hanımefendiKonu ile ilgili fikriniz yoksa neden boş yorumlar atıp faydasız işler yapıyorsunuz anlamış değilim burası tartışma platformu değil sonuç da
Erken doğumdu lotuscum ve ilk çatı muayenesinden sonra karar verildiVajinal dogum öncelikli oldugu icin bunlar yapilmistir. Sonradan sezaryene mecbur kalinmistir.
Bana hiç alttan bakılmadı . Doktor bakmak istedi ama ben baktırmadımSezeryan oldum ama defalarca çatı muayenesi ve vajinal USG yapıldı yapılıyor yani ne kadar sezeryan bile olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?