Vajinusmus hamile

Keşke boşanmak o kadar kolay olsa... Ama işte olamıyor. Diğer dediğinizi hiç düşünmemiştim ama adama yeterli uyarılar yapılır, adam keyfe keder davranıyor kadını umursamıyorsa olabilir
Keyfe keder de davranan var, doktora gitmeyi asla düşünmeyen de var.

Burada birkaç konu görmüştüm.

Birinin kocasi erken bosaliyormus, senin yuzunden oluyor yeterince zevk vermedigin icin uzatamiyorum diye karisini sucluyormus.

Kadin algilayamamis erkek orgazminin gerceklesme sırasını.

Burada uyeler açti gözünü.

Yani kimi kadin orgazmdan bihaber, kimisi erken bosalma ne demek bilmiyor, kimisi bilse de söyleyemiyor. Hanzo herifler "nereden ogrendin de istiyorsun" diye döverler çünkü.

Peki burda okuyup gördüm ben bunca vajinusmuslar nasıl hamile kalabiliyor

Hamilelikte çatı muayenesi gibi gerekli muayeneler vanijal yapılıyor
İlişki yaşayamayan insan bunlarda da zorlanır . Bu yüzden önce tedavi olmak gerekli Allah yardımcınız olsun .
Onun dışında cinsel yaşam mükemmel olsa bile bebekten sonra alışma süreci vs derken eşlerin anlaşamadığı durumlar oluyor.
Bu zamanlarda çoğu kez ilişki yaşamak eşleri daha çok yakinlastiriyor .
Herşeyi göz önünde bulundurmak gerekir
Umarım tamamen yenersiniz

Konu ile ilgili fikriniz yoksa neden boş yorumlar atıp faydasız işler yapıyorsunuz anlamış değilim burası tartışma platformu değil sonuç da
Size dogru yolu gosteren de kabahat.

Devam edin arastirmaya, asilama(!) yontemleri bulmaya.

Yarin bir gun elinizde bebekle aldatilirsaniz ne yapacaksiniz?

Eslerin birbirine karsi ilk gorevi cocuk sahibi olmayi saglamak degildir.

Kaliteli bir cinsel hayat hepsinden önde gelir.

Ama sizlik bir sey yok, Devam edin yanlis yollar aramaya.

Başına gelenler tedavi oluyor. Sonra hamilelik düşünüyor.

Aşılama veya tüp bebek yaptıracaksınız. Bunun evde yapılacak bir yöntemi yok.

onlara direk sezeryan yapılıyor, araştırmıştır emin olun

Sezeryan oldum ama defalarca çatı muayenesi ve vajinal USG yapıldı yapılıyor yani ne kadar sezeryan bile olsa
Ben vajinismus atlatmış bir arkadaştan duymuştum. Siz yaşadığınıza göre söylediğiniz doğrudur

Konu ile ilgili fikriniz yoksa neden boş yorumlar atıp faydasız işler yapıyorsunuz anlamış değilim burası tartışma platformu değil sonuç da
Fikrimiz var.Soyluyoruz iste Sex yapmadan bebek olmaz hanımefendi,sürtünme bir ilişki şekli değildir hanımefendi,siringayla hamile kalınmaz hanımefendi

Vajinal dogum öncelikli oldugu icin bunlar yapilmistir. Sonradan sezaryene mecbur kalinmistir.
Erken doğumdu lotuscum ve ilk çatı muayenesinden sonra karar verildi
Tam 15 dakika doktorum ikna etmeye çalıştı ikinci muayenede bebeğin başı nerede konumu vs için hani geldi mi geliyor mu diye bakıldı gerekli olabiliyor onu anlatiyorum

Sezeryan oldum ama defalarca çatı muayenesi ve vajinal USG yapıldı yapılıyor yani ne kadar sezeryan bile olsa
Bana hiç alttan bakılmadı . Doktor bakmak istedi ama ben baktırmadım
Problem de olmadı hiç
Sezeryan oldum evet. Herkes icin geçerli değil bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…