İkinci bebeğim olursa belki ozaman yapmaya bilirler direk sezeryan olacak diye ama belli olmuyor işte gerekebiliyor onu anlatmak istedimBen vajinismus atlatmış bir arkadaştan duymuştum. Siz yaşadığınıza göre söylediğiniz doğrudur
Tabi herkes için geçerli değil ama gerektiği durumlar oluyor yani kesin olmaz veya kesin olur denmezBana hiç alttan bakılmadı . Doktor bakmak istedi ama ben baktırmadım
Problem de olmadı hiç
Sezeryan oldum evet. Herkes icin geçerli değil bence
Vajinismus olup dogum yapan biriyle konusmustum. O direkt sezaryen oldum, muayene olmadim falan demisti. Ona istinaden yazdim.Erken doğumdu lotuscum ve ilk çatı muayenesinden sonra karar verildi
Tam 15 dakika doktorum ikna etmeye çalıştı ikinci muayenede bebeğin başı nerede konumu vs için hani geldi mi geliyor mu diye bakıldıgerekli olabiliyor onu anlatiyorum
Evet direk sezeryan için muayene olmamak en mantıklısı ikinci bebeğimde bende direticem sanırımVajinismus olup dogum yapan biriyle konusmustum. O direkt sezaryen oldum, muayene olmadim falan demisti. Ona istinaden yazdim.
Doktorum açılmayı merak etmiştiTabi herkes için geçerli değil ama gerektiği durumlar oluyor yani kesin olmaz veya kesin olur denmez
Bana baya dil döktü doktorum sezeryan da olsa şuan kontrol etmem gerekiyor diye bende o muayeneden kaçmıştım aslındaama gerekti ve el mahkum
Çözmeden çocuk sahibi olmaya kalkarsanız, hasbelkader hamile kalırsanız hayatınız boyunca sürtünerek sevişmeye çalışırsınız. Bu sizin için bir miktar tatmin edici olabilir ama bir süre sonra eşinizi etmeyecektir haberiniz olsun.İyi de cinsel yaşantım yok demedim ki ilişki de yaşıyoruz sürtünme ile sadece içime de boşalıyor ama tam girmeden hamilelik olur mu onu araştırıyorum önyargılı davranmayın lütfen hepimizin herkesin başına gelebilir
Bende sondayi uyuşma sonrası istedim benim ileri düzeyde değildi ama vücuduma isteğim dışı herhangi bir müdahale yapılma korkusu var iğne fobisi gibiDoktorum açılmayı merak etmişti
Ona rağmen göstermedim:)
Narkozluyken istediğinize bakabilirsiniz demiştim.
Ben de vajınusmustum eskiden
Ve hatta benim kızlık zarım esnek, normal doğum olmadığı için halen duruyor:)
Merhaba, vajinismus yenmeni tavsiye ederim. Bu sekilde hamilelik çok zor.Merhabalar öncelikle vajinusmus olarak hamile kalanlar nasıl hamile kaldıklarını paylaşabilirler mi nasıl içe sperm gönderme yöntemleri yaşadıklarını tecrübelerini anlatabilirler mi
Burda bi arkadaş vardı o siz gibiydi en sonunda vajinasına huni koyup kocası oraya boşalmıştıMerhabalar öncelikle vajinusmus olarak hamile kalanlar nasıl hamile kaldıklarını paylaşabilirler mi nasıl içe sperm gönderme yöntemleri yaşadıklarını tecrübelerini anlatabilirler mi
İlk doğum sezaryendi ikincisi mecburen olacaktı Cunku hem riskli gebelik hem de 33. haftadaydim. Defalarca vajinada açılma var mı diye baktilar. İlkinde 2 defa Cati muayenesi olmuştum. 2.de kaç tane oldum hatırlamıyorumVajinal dogum öncelikli oldugu icin bunlar yapilmistir. Sonradan sezaryene mecbur kalinmistir.
Sacma degil yasamadan anlayamazsiniz. Okadar zor bi durum ki artik cocuk icin ne yapacaginizi sasiriyorsunuz. Allah kimseye yasatmasin.
Dogrudur tabi hem deneyimim yok hem uzman degilim. Bana mesaj gonderen vajinismus olup sezaryen dogum yapan uyenin anlattiklariyla yorumlamistim.İlk doğum sezaryendi ikincisi mecburen olacaktı Cunku hem riskli gebelik hem de 33. haftadaydim. Defalarca vajinada açılma var mı diye baktilar. İlkinde 2 defa Cati muayenesi olmuştum. 2.de kaç tane oldum hatırlamıyorum
Estağfurullah ben mesajınızı görünce yazmak istedim nasıl içime dert olduysaDogrudur tabi hem deneyimim yok hem uzman degilim. Bana mesaj gonderen vajinismus olup sezaryen dogum yapan uyenin anlattiklariyla yorumlamistim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?