Vajinusmus hamile

Ben vajinismus atlatmış bir arkadaştan duymuştum. Siz yaşadığınıza göre söylediğiniz doğrudur
İkinci bebeğim olursa belki ozaman yapmaya bilirler direk sezeryan olacak diye ama belli olmuyor işte gerekebiliyor onu anlatmak istedim

Bana hiç alttan bakılmadı . Doktor bakmak istedi ama ben baktırmadım
Problem de olmadı hiç
Sezeryan oldum evet. Herkes icin geçerli değil bence
Tabi herkes için geçerli değil ama gerektiği durumlar oluyor yani kesin olmaz veya kesin olur denmez
Bana baya dil döktü doktorum sezeryan da olsa şuan kontrol etmem gerekiyor diye bende o muayeneden kaçmıştım aslında ama gerekti ve el mahkum

Vajinismus olup dogum yapan biriyle konusmustum. O direkt sezaryen oldum, muayene olmadim falan demisti. Ona istinaden yazdim.

Vajinismus olup dogum yapan biriyle konusmustum. O direkt sezaryen oldum, muayene olmadim falan demisti. Ona istinaden yazdim.
Evet direk sezeryan için muayene olmamak en mantıklısı ikinci bebeğimde bende direticem sanırım

Doktorum açılmayı merak etmişti
Ona rağmen göstermedim:)
Narkozluyken istediğinize bakabilirsiniz demiştim.

Ben de vajınusmustum eskiden

Ve hatta benim kızlık zarım esnek, normal doğum olmadığı için halen duruyor:)

Çözmeden çocuk sahibi olmaya kalkarsanız, hasbelkader hamile kalırsanız hayatınız boyunca sürtünerek sevişmeye çalışırsınız. Bu sizin için bir miktar tatmin edici olabilir ama bir süre sonra eşinizi etmeyecektir haberiniz olsun.

Bende sondayi uyuşma sonrası istedim benim ileri düzeyde değildi ama vücuduma isteğim dışı herhangi bir müdahale yapılma korkusu var iğne fobisi gibi
Benim doğum öyküm çok farklı bine birdir
6 cm açıklık ile sezeryan oldum bebeğim anlı ile geliyordu ve daha 33 haftalikti
Nasip olursa ikinci de çatı muayenesi istemem net birde not düşeyim korkulacak bir muayene değil şimdi hamileler okuyup gerilmesin tamamen benim ki psikolojikti

Merhabalar öncelikle vajinusmus olarak hamile kalanlar nasıl hamile kaldıklarını paylaşabilirler mi nasıl içe sperm gönderme yöntemleri yaşadıklarını tecrübelerini anlatabilirler mi
Merhaba, vajinismus yenmeni tavsiye ederim. Bu sekilde hamilelik çok zor.
Ben kendim yendim 5 günde. Dilator setiyle.

Merhabalar öncelikle vajinusmus olarak hamile kalanlar nasıl hamile kaldıklarını paylaşabilirler mi nasıl içe sperm gönderme yöntemleri yaşadıklarını tecrübelerini anlatabilirler mi
Burda bi arkadaş vardı o siz gibiydi en sonunda vajinasına huni koyup kocası oraya boşalmıştı dediğine göre hamile kalmış bu hunili hanımı eminim hatırlıyordur burdaki arkadaşlar

1.5 yılım gitti. Vajinismusluyken hamile kalıp düşükle sonuçlandi. Ağır depresyon geçirdim.
Ve yendikten sonra Bunun için mi beklemisim dedim. Bir yerde pes ediyor insan kafasına koyuyor ve yeniyor. BAŞARABİLİRSİN.

Vajinal dogum öncelikli oldugu icin bunlar yapilmistir. Sonradan sezaryene mecbur kalinmistir.
İlk doğum sezaryendi ikincisi mecburen olacaktı Cunku hem riskli gebelik hem de 33. haftadaydim. Defalarca vajinada açılma var mı diye baktilar. İlkinde 2 defa Cati muayenesi olmuştum. 2.de kaç tane oldum hatırlamıyorum

Sacma degil yasamadan anlayamazsiniz. Okadar zor bi durum ki artik cocuk icin ne yapacaginizi sasiriyorsunuz. Allah kimseye yasatmasin.

Hamilelikte sürekli alttan muayene olacaksınız, doğum yapacaksınız bunları da biliyorsundur umarım. Şu durumunuzu düzeltmeden hamile kalmak istemek de yani ne bileyim..
iki gün sonra eşimle cinsel hayatımız yok anlaşamıyoruz mutsuzum diye konu açmazsın umarım.

Dogrudur tabi hem deneyimim yok hem uzman degilim. Bana mesaj gonderen vajinismus olup sezaryen dogum yapan uyenin anlattiklariyla yorumlamistim.

benim kızım 42 haftalık doğdu. kordondan dolayı sezaryen oldu. o haftaya kadar hiç vajinal muayene olmadım, hiçbir doktor gerek görmedi. her düzenli kontrole gidişimde acaba bu sefer bakmak ister mi dokunur mu diye ödüm kopuyordu hamilelikten tat alıp akışına bırakamadım. siz bunu kendinize yapmayın yazık olur.
tedavi olun, imkan yoksa evde çabalayın. sonra düşünün bebeği.

Tam net bir şekilde kendimi izah edemedim sanırım ama alttan muayene oluyorum şuan tedavi görüyorum çocuk istediğimiz için daha önce korunuyordum korunmayı bıraktığımız da çocuk tedavisine başladık zaten tam vajinusmus denilemez durumuma sadece pozisyondan dolayı bazen irkiliyorum o yüzden merak ediyorum aynı durumu yaşayıp benim gibi bu durumdayken hamile kalınır mı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…