Vajinusmus nasıl yenilir anlatıyorum bedava

samanyolu11

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2020
826
1.358
23
34
Arkadaşlar birçoğunuz bu dertten muzdarip gelin anlatayım hem de bedava bana dua edin yeter,

malzemeler : 1-) bir adet kayganlaştıcı ( aromasız olsun yakmasın) 2-) pasiflora şurup ( reçetesiz eczaneden alınıyor cam şişe)

Pasiflora bitkisel bi sakinleştirici zararı yok faydası var, alkol almak istemeyenler için helal alkol gibi bişi,

öncelikle bi duş alıp rahatlıyorsunuz, sonra pasiflorayı yarısına kadar içiyorsunuz ( korkmayın zararı yok)

Sonra kayganlaştıcıyı kendinize ve partnerinize bolca sürüyorsunuz baya baya bolca ama,

Sonra ön sevişme yapıp, işinizi görüyorsunuz ve bitiyor bu kadar basit

bir de sunu kabul edin: organınızda duvar yok, içi geogeniş yapısal olarak bunu kabul edin, vajinusmus diye bişi yok yani 😉

Paralar dökmeye setler almaya gerek yok, partneriniz de anlayışlı olmalı tabi , sağlıklı günler dilerim

Rica ediyorum içeriği ne olursa olsun(bitkisel, kimyasal vs) "zararı yok faydası var, korkmayın için" gibi tavsiyeler de bulunmayınız.

İnsan sağlığı söz konusu olunca dilediğiniz gibi tavsiye veremezsiniz.

Passiflora dediğiniz bitkisel diye altını çizdiğiniz şey sonuçta bir ilaçtır ve reçetesiz dahi olsa doktor önerisi olmadan alınamaz, doktor önerisi olmadan belli dozların dışına çıkılamaz.

Kaldı ki Passiflora bazı bünyelerde kalp ritim bozukluğu, kusma, baş dönmesi, mide bulantısı yapabiliyor, bazı hastalarda da ilacın tetiklediği alerji tespit edilmiş.
İlacı kullanacak kişiler başka ilaçlarda kullanıyorsa, aldığı ilaç sonrası passiflora kullanması halinde ne gibi yan etkiler olacağı bilinmiyor, örneğin kan sulandırıcı kullananlar passiflora kullanmadan önce mutlaka doktoruna danışmalıdır diye uyarılırlar, bazı bitki çayları da bu şurup kullanılırken içilmez misal Melisa çayı, sarı kantaron vb gibi.
Hamile veya emziren kadınlar kullanamaz.

Çay da bir bitkidir ama çok içince kansızlık yapar, her ne kadar bazı "bitkisel" adı altında satılan ilaç vb ürünler bağımlılık yapmıyor dense de tütün bir bitkidir ama bağımlılık yapar, çay bitkidir ama bağımlılık yapar, kahve bitkidir ama bağımlılık yapar.

İyi niyetle olsa dahi kimsenin sağlığını tehlikeye atmamak için lütfen tavsiyelerinize dikkat edin.

Arkadaşlar birçoğunuz bu dertten muzdarip gelin anlatayım hem de bedava bana dua edin yeter,

malzemeler : 1-) bir adet kayganlaştıcı ( aromasız olsun yakmasın) 2-) pasiflora şurup ( reçetesiz eczaneden alınıyor cam şişe)

Pasiflora bitkisel bi sakinleştirici zararı yok faydası var, alkol almak istemeyenler için helal alkol gibi bişi,

öncelikle bi duş alıp rahatlıyorsunuz, sonra pasiflorayı yarısına kadar içiyorsunuz ( korkmayın zararı yok)

Sonra kayganlaştıcıyı kendinize ve partnerinize bolca sürüyorsunuz baya baya bolca ama,

Sonra ön sevişme yapıp, işinizi görüyorsunuz ve bitiyor bu kadar basit

bir de sunu kabul edin: organınızda duvar yok, içi geogeniş yapısal olarak bunu kabul edin, vajinusmus diye bişi yok yani 😉

Paralar dökmeye setler almaya gerek yok, partneriniz de anlayışlı olmalı tabi , sağlıklı günler dilerim
merhaba, bu dertten muzdaribim:( siz bu şekilde mi yendiniz?

Ben bekarım denemedim ama yakın bi arkadaşım çok kötüydü bunu denemiş olmuş. Bence sizde uygulayın 😉
Resmen bayıltıp yapmış. İnş arkadaşın kendi fikridir gerçi çok bir şey değiştirmez ama. Duvar değil belki adı fiziksel bir sorun da olabiliyor jinekolojik muayenede belli oluyor. annem pasiflora kullanıyor normal dozu bile yeterli oluyor yarısını içince bayılırsın direkt.

Back
X