Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 aydır hiç mi girmediniz?Yeni evliyim 2 ay olacak ilişkiye korktuğum için giremedim psikologlar çok pahalı lütfen yardım lütfen
Egzersizler var hiç denediniz miYeni evliyim 2 ay olacak ilişkiye korktuğum için giremedim psikologlar çok pahalı lütfen yardım lütfen
Yok cesaret edemiyorumEgzersizler var hiç denediniz mi
Hayır korktum yapamadım2 aydır hiç mi girmediniz?
Ben egzersizler sayesinde bir haftada yendim . Biraz cesaretli olun ınanin yenersinizYok cesaret edemiyorum
Bunun galibası filan kalmamış profesyonel destek almanız şart kendi başınıza yenemiyorsanızHayır korktum yapamadım
Bunun tedavisi ilaçda falan değil sadece sizde. Burda fazlaca konu açildi. Vajinismusu yenmekle ilgili. Onlardan edindiklerinizle kendinizi alişdirin. Ben 3 ay çok çok zorluk çekdim. Eşim doktora gidelim dedi. Ben de pahaliligini gordum dedim madem bu kafada bitiyor kendim halledicem. Allahin izniyle hallettimYeni evliyim 2 ay olacak ilişkiye korktuğum için giremedim psikologlar çok pahalı lütfen yardım lütfen
Aynen ya bizde doktora gittik neyse ki doktor insaflıydı hemen tedavi diye parayı elimizden almadı, daha yeni evlisiniz korkulacak bi şey yok dedi.eve gelinde “ulen ben bu parayı oraya vereceğime tatile giderim “ dedim. Ve çok şükür dilatör aldım egzersiz filan derken 2 ay sonra ilişkiye girebildik.Bunun tedavisi ilaçda falan değil sadece sizde. Burda fazlaca konu açildi. Vajinismusu yenmekle ilgili. Onlardan edindiklerinizle kendinizi alişdirin. Ben 3 ay çok çok zorluk çekdim. Eşim doktora gidelim dedi. Ben de pahaliligini gordum dedim madem bu kafada bitiyor kendim halledicem. Allahin izniyle hallettim
Canım benim korkulacak hiççç bi şey yok hatta bu muymuş diyorsun. Kız kimler kimler yapıyor.ilişkinizi düşün, huzurunuzu düşün, kendini düşün en başta, zaman kaybetmeHayır korktum yapamadım
Canım benim korkulacak hiççç bi şey yok hatta bu muymuş diyorsun. Kız kimler kimler yapıyor.ilişkinizi düşün, huzurunuzu düşün, kendini düşün en başta, k
Hayır korkuyorum canım acıyacak diye2 aydır hiç mi girmediniz?
Nasıl hallettinizBunun tedavisi ilaçda falan değil sadece sizde. Burda fazlaca konu açildi. Vajinismusu yenmekle ilgili. Onlardan edindiklerinizle kendinizi alişdirin. Ben 3 ay çok çok zorluk çekdim. Eşim doktora gidelim dedi. Ben de pahaliligini gordum dedim madem bu kafada bitiyor kendim halledicem. Allahin izniyle hallettim
Aynen ya bizde doktora gittik neyse ki doktor insaflıydı hemen tedavi diye parayı elimizden almadı, daha yeni evlisiniz korkulacak bi şey yok dedi.eve gelinde “ulen ben bu parayı oraya vereceğime tatile giderim “ dedim. Ve çok şükür dilatör aldım egzersiz filan derken 2 ay sonra ilişkiye kız
Ilk once kafanda durumu kabullen. Yani hastalik gibi değil de psikolojik olduğunu anla. Ben sadece bununla bile biraz ilerleme kaydettim diye bilirim. Ikinci olarak o yolun eşinin orqani için hiçbor zorluk çikaracak, ya da yirtilacak gibi olmadigini, sen kasmassan kendini çok rahat geçiceyini düşün. Ve eşinden ilişkilerde aceleci olmamayi sana yardim etmesini iste. Mesela benim eşim çok yardim ediyordu o konuda. Az az ve yavaş yavaş ilerletiyordu. Birden salarsa tabiki alişamazsin. Belki sertliyi erken kaybolacak ilişkiden zevk alamiycak ama her defasinda biraz biraz kuraliyla sana yardimci olsun. Merak etme sonra rahat ve renkli olacak ilişkileriniz. Doktor bana enfeksiyona gore fitil vermişdi onu kiyarken ter basiyordu bedenimi, elim titriyordu belki bir fitili 40 dakikaya koyardim. O yuzden eşim koyardi fitili bile. Düşün benim durumumu. Herles yapiyorsa sen de yapicaksin. Aci çekmek kadinlarin alinlarina yazilmiş birşey. Bu surecte erkeklerin yaptiği tek şey cinsel ilişkiye girmek o kadar. O yuzden zorluklarla beraber kadin olmayi kabul et. Ve dilatorler alip kullana bilirsin. Ben sadece kafada hallettim. Herhangi bir dilator ya parmak denemesi yapmadimNasıl hallettiniz
Canım 16 - 17 yaşındakiler giriyor ilişkiye korkma zaten kendini gerdiğin sürece canin çok yanar. Bir kere vajinumusu aklından at öyle birşey yok kafan rahat bir şekilde devam et on sevisme onemli hiç öyle korktuğun bir acı değilKızlık zarı geride mi yoksa girişte mi
Yapamayınca artık zevk almıyorum ıslaklık falan da olmuyor hiçCanım 16 - 17 yaşındakiler giriyor ilişkiye korkma zaten kendini gerdiğin sürece canin çok yanar. Bir kere vajinumusu aklından at öyle birşey yok kafan rahat bir şekilde devam et on sevisme onemli hiç öyle korktuğun bir acı değil
Zevk suyu ile boşalmayi karıştırıyor olabilir misinAynı sorun bende var boşalmadığım sürece ıslak değil. Bende boşalıp kendimi yıkamama kararı aldım. Birde böyle denicem valla artık bıktım bu şeyden...
Canım ben haziranda evlendim ama 6 yıllık bi ilşkiydi nişanlıyken fln denedik yapamadık. Dedim herhalde psikolojik olarak evlenemm lazım kendimi rahat hissetmek için bekledimYeni evliyim 2 ay olacak ilişkiye korktuğum için giremedim psikologlar çok pahalı lütfen yardım lütfen