- Emoji Skoru
- -2
- Puanlar
- 1
Ona ayrı bütçe ayiracagiz AllahBebek istiyorsunuz bebeğin masraflarını nasıl karşılamayı düşünüyorsunuz peki? Çocuk doğunca masraflarını kendisi mi karşılıyor?
Verir rızkını tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırdıkndogumda da para veriliyor anneye ama şu an maddi durumum borçlardan
Yeterli değil ayrıca benim sorum bu değil kadın dayanışması neden hemcinslerimde yok herşeyi burda herkese tek tek aciklayamam ki herkesin derdi de ayrıca kendine ağırdır bunu unutmayalim ben vajinusmusu yenen varsa nasıl yendi ne yapmalıyım bide on bin lira vajinusmus botoks için bütçe ayırdık yeterli mi diye soruyorum yaptıran veya bu hastalığı atlatanlar nasıl atlattı sorum açık ve net .bilip bilmeden de kimseyi yargılamayın kinamis gibi olursunuz bilmeden buda hem kırıcı hem etik değil iyi günler. Son olarak da şunu da diyim terapi alıp faydasını göremeyen onlarca kadın yorumu var burda boşa borçlanmak istemediğim için soru sordum atlatanlar ve yaşayan bilir ne çektiğini bence herşeyi bilmeden konuşmak doğru değil.