- Emoji Skoru
- -2
- Puanlar
- 1
Merhaba arkadaşlar öncelikle iki seneye yakın evliyim arada vajinusmus oluyorum daha doğrusu bi iki kere girdi tam doğru nefes almayı bilmediğimi de düşündüm iki gün önce ondan yana birlikte olamadık eşim de bende çocukta istiyoruz ama ilk birlikteligimizde eşim direk girmeye çalışmıştı sulanmadan sanırım onun etkisiyle kaldı bende şimdi arada uzun uzun sevissekde olmuyor sanki duvar var gibi hayır bide istediğim halde ha kuruluk da var kuruluğu nasıl Yenerim o ayrı sorun kuruluğu geçtim içine girmeden hamile kalan var mı ucu giriyor ama vajinamda dar sanırım çalışıyorum işyerinden izin almam zor sürekli başka rahatsizliklar geçirdim izin aldım bı şimdi botoks düşünüyorum kasların gevşemesi için ona da emin olamıyorum online terapi düşündüm yoksa çok çok pahalı ve maddi imkanlar meselesi yaşayan varsa bilir. Artık hemen çözüm bulmak istiyorum ne yapmalıyım eşimle istiyorum alet falan bana tiksindirici geliyor serce parmagimi soktuğumda bile dar yani ayrıca nasıl genislicek kendiliginden çok dar olabilir mi nasıl açılacak orası doğru nefes alma ile mi alakalı ikin deniliyor o olay nasıl yapılacak lütfen destek olun özellikle Krem falan anestol aldım ama denemedim kremle botoksla yada nefes almayla yenen varsa nasıl yendi botoks mantıklı mı ? Yaptıran varmı lütfen uzak sehirlerdeki doktor veya pahalı online terapi önerisinde bulunmayalim gerçek yaşadığınız şeyleri soruyorum bi kadın olarak yardım istiyorum özellikle çocuk olur mu böyle yaşayan varmi