- 2 Haziran 2011
- 151
- 69
- 98
- Konu Sahibi ece ulusoy
merhaba, ne yonde uygulamakar yapildi da fayda goremediniz bilmiyorum o yuzden yorum yapamiyorum. ben de memorial atasehir hastanesinde dilek ocal'a gitmistim. kendisi jinekolog. vaji uzerine de calisiyor. ben ilk seanstan sonra gitmedim cunku calisma sekli bana uygun degildi. 1 yil ara verdim o kadar gozum korktu siz tahmin edin artik.. devamini bur arkadasa ozelden yazdim copy yapiyorum:Evet istanbuldayim gidiyrmda doktora ama hc bi faydasi yok
aslı dalan a gittim inanilmaz iyi biri ve sizi bu iletten kurtarmadan yakanizi birakmaz. tek sarti var verdigi odevleri harfiyen uygulamaniz. ben ilac anestezi vs kullanmadan yendim lutfen kendinize bu kotulugu yapmayin. asli hanim in fatih ve beylikduzunde ofisi var psikodestek diye geciyo iletisim bilgileri web sitesinde yer aliyor. allah yardimciniz olsun ben 6 yil bekledim sonra gittim ve her gittigimde ordan o kadar mutlu ve hafiflemis ciktim ki. bu zamana kadar bu isi halletmedigim icin kendime cok kizdim. ne zamandir bu sorunu yasiyorsunuz bilmiyorum ama elinizi cabuk tutmaniz en buyuk tavsiyem.