Gebeliğe Hazırlık Gebelik süreci

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Gamzennur17

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2025
71
6
1
25
Bir post açalım kızlar anne adayları anne olmak isteyenler herkes yaşadığı süreci yazsın merak ettiklerimizi soralım birbirimize bende anne olmak istiyorum ve çok bilgim yok utandığım için çevremdekilere de soramıyorum oyüzden burda birbirimize soralım
Örneğin test nasıl yapılır
Gebelik belirtisi nedir
Testi ne zaman yapmalıyım adetten kaç gün önce ya da sonra
Yanı tüm aklımızdaki soruları burada bilen annelere soralım birbirimize destek olalım ve bebek isteyen tüm anne adayları bebeklerini biran önce kucaklarına alırlar ❤️🥰

Kızlar ben 1 senelik evliyim ve artık anne olmak istiyorum 3.4 aydır deniyoruz fakat olmuyor neyse bu ayda adet biter bitmez 1 gün ilişki pluyor 1 gün olmuyor özellikle akıntım olduğunu gördüğüm zaman ilişki oldu ve reglime tam 10 gün var belirti şimdi olurmu bilemem fakat bu ay farklı duygular içindeyim durduk yere ağlıyorum durduk yere içine bir ümit doğuyor yani duygu durumum dengesiz biraz göğüs ucumda hafif ağrı var karın ağrısı bel ağrısı yani adet belirtilerin hepsi var ve şu son 2 gündür mide bulantıları başladı bende adet günüm bu ayın 15 ben şayet adet olmazsam o gün ayın 17 ya da 18 test yapacağım çünkü artık negatif sonuç görüp üzülmek istemem burada birbirimize destek olalım benim gibi kafası karışık olan lar çekinmeden birbirine soru yönelte bilir kadın dayanışmasıyla birlikte rabbiminde izniyle isteyen herkes anne olacak ❤️

10 aylık evliyim bende. İlk denememiz bu ay oldu. Ben de adet bitiminden sonra ovülasyon testi yapmaya başladım uygulamalara sakın güvenme adetin bittikten sonra çift koyu çizgi görene kadar günaşırı birliktelik görünce T çizgisi silik çıkana kadar her gün ilişkiye gir. Ondan sonra tekrar adetine kadar gün aşırı şeklinde olabilir yani rutinine devam edersin çünkü önemli olan yumurtlama dönemi. Benim bugün yumurtam çatladı 3 gündür deniyorum ve heyecanlıyım da açıkçası 😁 bazıları testler stres yapıyor yapmayın diyor kendi bedenini biliyorsan yumurtlama zamanı çok akıntı ve ağrı oluyor kasıklarda o zaman da üç gün boyunca her gün ilişkiye girersin değerlendirmiş olursun. Biz de çok istiyoruz bakalım darısı gebelik testine

Ya ben dediğim gibi 1 gün oldu 1 gün olmadı ilişki neyse şuanda adetime 1 hafta var ve böyle beyaz krem gibi akıntı başladı ama öyle çok yoğun değil az az geliyor şuanda göğüs ucum sızlıyor ve kasıklarım da arada böyle inceden bir sızı var normalde regl belirtisinin aynısı fakat bu ay ki bir değişik hissediyorum normalde ayıptır söylemesi adetime 1 hafta kala karnım çok ağrır ve sürekli tuvalete giderim ama şuanda 1 hafta var ve ben tuvaletimi yapamıyorum bu ay böyle bakalım rehlim geçıktıği gün yapacağım test

Adet belirtisi olabilir evet yumurtlama zamanından 14 gün geçtiyse istersen erken gebelik testi yaparsın ama tabi en kesin sonucu adet gecikince öğreniyoruz ben de çok sabırsızım bu konuda yumurtlama oldu çatladı her günü değerlendirdik. Allah bizim gibi isteyen herkese nasip etsin inşallah canım yine bu postun altında güzel haberlerle konuşalım 🥹🥹😍🙏🏻

Sonucunu paylaşırsın canım ben de merak ediyorum inşallah hayırlısı ile güzel haberlerini alırız 🙏🏻🥰
Merhabalar adetime 1 gün kala test yaptım silik bir çizgi çıktı çok ufak böyle akşamı kan verdim 10.8 çıktı daha yeniymiş varmış gebelik çok şükür ve atlattığım sürecide yani belirti vs anlatmamı işyerseniz anlatırım bende çok kafama takıyordum ve yaptıklarımı nasıl hamile kaldım hepsini yazabilirim rabbim isteyenlere bu mutluluğu tattırsın sağ Salim kucağımıza alalım bebeklerimizi

Merhabalar adetime 1 gün kala test yaptım silik bir çizgi çıktı çok ufak böyle akşamı kan verdim 10.8 çıktı daha yeniymiş varmış gebelik çok şükür ve atlattığım sürecide yani belirti vs anlatmamı işyerseniz anlatırım bende çok kafama takıyordum ve yaptıklarımı nasıl hamile kaldım hepsini yazabilirim rabbim isteyenlere bu mutluluğu tattırsın sağ Salim kucağımıza alalım bebeklerimizi
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım inşallah 🥹🥹🙏🏻🙏🏻 olur tabi çok isterim sen nasıl bir süreç geçirdin neler yaptın

Kızlar başta bende çok olması için uğraştım her ay sonu test yapıyordum neyse geçen ayda ben adetim bittikten 6 gün sonra fakat soğanı kaynatıp suyunu sabah akşam içtim ama ben 2 gün yaptım dayanamadım kokusuna neyse o ayda göbeğimi düşük oyüzdenmi olmuyor diye düşündüm eskiler göbek düşmesinde çoçuk olmaz derlerdi bende baktırdım yürek mi ne kalkmış onu iyileştirdim sonrasında benim adetime 2 hafta kala göğüs uçlarım acıyordu öyle dokununca değil aniden ince bir sızı giriyordu neyse sonra ki afta adete 1 hafta kalada dol kaşımda ince şekilde batmalar oldu sol bacağıma vuruyordu neredeyse ve sol bacağım arada uyuşuyordu akıntı olarakta ben ilkken başıma gelen bir akıntı oldu normalde adete yakın benim şeffaf bir akıntım olur bu ay böyle beyaz sulu bir akıntı geldi peçeteye silince falan belki oluyordu şüphelendim ve benim test yapmadan bir gün önceside aşırı derecede başım ağrıyordu midem bulanıyordu ama kusamıyordum neyse sabahı denedim böyle ufacık belli belirsiz çizgi vardı işten gelince kan vermeye gittim nolur nolmaz diye adetten 1 gün önce kan verdim ve 10.8 miş değerim daha çok küçükmüş 2 gün sonra gel artışa bakalım dediler yaşadığım süreç bunlar kızlar ama bence kim ne derse desin göbek düşüğünüze baktırım soğan duyu için eğer içe bilirseniz birde ben bir gün ilişki birgün ilişki olmadı adetime 1 hafta kalana kdr böyleydi

Back
X