- 3 Ağustos 2021
- 446
- 347
- 23
- 30
- Konu Sahibi Rainbowcolours
-
Merhaba canım benimde bundan 2 ay önce öyleydi içeri girerken acayip açıyordu girip çıkardıkca yanıyordu sanki ben hiç zevk alıyordum senin gibi ama 1 hafta her gün yavaş yavas denedim ve 1 haftanın sonunda bu sefer adece girişte açıyordu 1 haftada onu çektikten sonra simdi hiç acı yok emin ol yaptikca orası alıştıkça açıda bitiyorMerhabalar. 4 ay sonra vajinusmusu yendim. Fakat hala canım çok yanıyor ilk girişte ve ilerledikçe. Tam olarak ilişki yaşayamıyoruz. Sürekli duruyoruz. Pozisyon değiştirmeye çalışıyoruz ama bu sefer tekrar giriş yapamıyor eşim. Ben hiç bir şekilde bir şey anlamıyorum yaptığımız şeyden sadece acı hissediyorumBu konuda tavsiyelerinz nelerdir ?
UmarımMerhaba canım benimde bundan 2 ay önce öyleydi içeri girerken acayip açıyordu girip çıkardıkca yanıyordu sanki ben hiç zevk alıyordum senin gibi ama 1 hafta her gün yavaş yavas denedim ve 1 haftanın sonunda bu sefer adece girişte açıyordu 1 haftada onu çektikten sonra simdi hiç acı yok emin ol yaptikca orası alıştıkça açıda bitiyor
Çok iyi anlıyorum seni ama sabredersen emin ol gecicekUmarımçünkü şu an ciddi anlamda işkence gibi geliyor
Kendi ıslaklığım yetmiyor malesef. O yüzden bol kayganlaştırıcı kullanıyoruz. En önemli kısmını atlattım umarım bu da geçer en kısa zamandaCanım muhtemelen kasıyorsun ve tahriş oluyor doğal olarak giriş esnasında ve sonrasında ağrı olabiliyor. Bende 8 ay önce yendim ve aynı sorun vardı. Fakat yeteri ıslaklık olduğu takdirde ve kegel egzersizleri ile halledecegine inanıyorum
Sonuna kadar olmasın yarısı olsun alışsın birden zorlamaya gerek yok asıl sorunu yenmissin zatenBolca kullanıyoruz kayganlaştırıcı. Evet çok fazla acı yaşıyorum bazen sonuna kadar almak işkence gibi geliyor
Zamanla normalleşiyor canımArkadaşlar merhaba bendede aynı sıkıntı var aslında birkaç gün oldu vajinismusu yeneli ama girip çıkarken hala acı oluyor normal mi ilk zamanlar acaba
Umarım normaldir ve en kısa zamanda kurtuluruz bundanArkadaşlar merhaba bendede aynı sıkıntı var aslında birkaç gün oldu vajinismusu yeneli ama girip çıkarken hala acı oluyor normal mi ilk zamanlar acaba
Yavaş yavaş ilerlemeye çalışıyoruz ama işteSonuna kadar olmasın yarısı olsun alışsın birden zorlamaya gerek yok asıl sorunu yenmissin zaten
Hiç yoktan iyi ama daha önce hiç olmuyordu zmanla düzelir artikYavaş yavaş ilerlemeye çalışıyoruz ama işte
İnşallah gerçekten çok yoruldum artık. Teşekkür ederim cevabınız içinHiç yoktan iyi ama daha önce hiç olmuyordu zmanla düzelir artik
Ben yaşamadım böyle sıkıntıyı ama yaşayan arkadaslarim oldu herşey bı anda düzelmez zamanla düzelir anlayışla düzelirİnşallah gerçekten çok yoruldum artık. Teşekkür ederim cevabınız için
İnşallah ilk zamanlar alışması bakımından gün aşırı deneyin diyorlar ama bu seferde oluyor ama acılı oluyor diye stres yapıyorumUmarım normaldir ve en kısa zamanda kurtuluruz bundan
İnşallahBen yaşamadım böyle sıkıntıyı ama yaşayan arkadaslarim oldu herşey bı anda düzelmez zamanla düzelir anlayışla düzelir
Tam olarak ben de böyleyim malesefİnşallah ilk zamanlar alışması bakımından gün aşırı deneyin diyorlar ama bu seferde oluyor ama acılı oluyor diye stres yapıyorum
Stres yapma canım bende yeni yendim bir ay kadar ama alışıyorsun gittikçe acı azalıyor kendini kasmadığın süreceİnşallah ilk zamanlar alışması bakımından gün aşırı deneyin diyorlar ama bu seferde oluyor ama acılı oluyor diye stres yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?