- 3 Ağustos 2021
- 446
- 347
- 23
- 30
- Konu Sahibi Rainbowcolours
-
Birde ilk zamanlar görev gibi yaptığımız için zevk almaya odaklanamadıgımız için acı yaşıyoruz gittikçe düzeleceğine inanıyorumStres yapma canım bende yeni yendim bir ay kadar ama alışıyorsun gittikçe acı azalıyor kendini kasmadığın sürece
Kesinlikle haklısınBirde ilk zamanlar görev gibi yaptığımız için zevk almaya odaklanamadıgımız için acı yaşıyoruz gittikçe düzeleceğine inanıyorum
Ben de maalesf tedavi almama ragmen ve apartlarda sorun yasamama ragmen ayni seyi hala hissediyorum iskence gibi acaba bu sorunu astiniz mi bir tavsiyeniz varmidir ?Bolca kullanıyoruz kayganlaştırıcı. Evet çok fazla acı yaşıyorum bazen sonuna kadar almak işkence gibi geliyor
Merhabalar ben de su anda aynibseyleri yasiyirum bir anda sanirim cozulmuyor zaman aliyor deneme asamasinda basinc duygusu kasilmama geri cekilmeme neden oluyor sizde de aynisi oldu mu en son nasil astiniz o aci ya da dedigim basinc duygusu nasil geciyor biraz daha bilgi verebilirseni cok ama cok mutlu olurum.Merhaba canım benimde bundan 2 ay önce öyleydi içeri girerken acayip açıyordu girip çıkardıkca yanıyordu sanki ben hiç zevk alıyordum senin gibi ama 1 hafta her gün yavaş yavas denedim ve 1 haftanın sonunda bu sefer adece girişte açıyordu 1 haftada onu çektikten sonra simdi hiç acı yok emin ol yaptikca orası alıştıkça açıda bitiyor
Canım ben 1 yıllık evlilik içinde 2 seneme yakın astım o an geldiğimde ilklerde kendimi çok kastım acicak diyordum benim öyle birşey ki ilişki sırasında bacaklarım titiriyordu terliyordum ben ilk önce beyninden ilestirdim kendimi acicak birşeyin olmadığını kendimi kasmasam hiç birsey hisetmicemi hep bunları asiladim kendime ve bir kaç denemeden sonra oldu başardım şuan diyorum 1 yılim boşa gitmişMerhabalar ben de su anda aynibseyleri yasiyirum bir anda sanirim cozulmuyor zaman aliyor deneme asamasinda basinc duygusu kasilmama geri cekilmeme neden oluyor sizde de aynisi oldu mu en son nasil astiniz o aci ya da dedigim basinc duygusu nasil geciyor biraz daha bilgi verebilirseni cok ama cok mutlu olurum.
özelden konuşabilir miyizCanım ben 1 yıllık evlilik içinde 2 seneme yakın astım o an geldiğimde ilklerde kendimi çok kastım acicak diyordum benim öyle birşey ki ilişki sırasında bacaklarım titiriyordu terliyordum ben ilk önce beyninden ilestirdim kendimi acicak birşeyin olmadığını kendimi kasmasam hiç birsey hisetmicemi hep bunları asiladim kendime ve bir kaç denemeden sonra oldu başardım şuan diyorum 1 yılim boşa gitmiş
Tabiözelden konuşabilir miyiz
TesekkurleMerhabalar ben de su anda aynibseyleri yasiyirum bir anda sanirim cozulmuyor zaman aliyor deneme asamasinda basinc duygusu kasilmama geri cekilmeme neden oluyor sizde de aynisi oldu mu en son nasil astiniz o aci ya da dedigim basinc duygusu nasil geciyor biraz daha bilgi verebilirseni cok ama cok mutlu olurum.
Nasıl yendiniz acaba? Ben 6 aylık evliyim yapamadım halen doktora da gidemiyorum eşim eliyle uğraşırken birden parmağını soktu 4 damla kadar kan geldi ama ilişkiye giremiyoruz kilitleniyorum birazcık alabiliyorum sadeceMerhabalar. 4 ay sonra vajinusmusu yendim. Fakat hala canım çok yanıyor ilk girişte ve ilerledikçe. Tam olarak ilişki yaşayamıyoruz. Sürekli duruyoruz. Pozisyon değiştirmeye çalışıyoruz ama bu sefer tekrar giriş yapamıyor eşim. Ben hiç bir şekilde bir şey anlamıyorum yaptığımız şeyden sadece acı hissediyorumBu konuda tavsiyelerinz nelerdir ?
Dilatör alıp deneyin evdeNasıl yendiniz acaba? Ben 6 aylık evliyim yapamadım halen doktora da gidemiyorum eşim eliyle uğraşırken birden parmağını soktu 4 damla kadar kan geldi ama ilişkiye giremiyoruz kilitleniyorum birazcık alabiliyorum sadece
Siz onunla mı yendiniz ?Dilatör alıp deneyin evde
Nasıl yendiniz acaba? Ben 6 aylık evliyim yapamadım halen doktora da gidemiyorum eşim eliyle uğraşırken birden parmağını soktu 4 damla kadar kan geldi ama ilişkiye giremiyoruz kilitleniyorum birazcık alabiliyorum sadece
Evet canım yeni yendim bende özelden mesaj at yardımcı olurumSiz onunla mı yendiniz ?
Parmak egzersizleriyle ve sık denemeyleNasıl yendiniz acaba? Ben 6 aylık evliyim yapamadım halen doktora da gidemiyorum eşim eliyle uğraşırken birden parmağını soktu 4 damla kadar kan geldi ama ilişkiye giremiyoruz kilitleniyorum birazcık alabiliyorum sadece
Bende aynı durumdayım kafamda bitirmem gerekiyo kasilma yapmasam ne açıdan korkuyorum nede kanamadan kafam rahat degilCanım ben 1 yıllık evlilik içinde 2 seneme yakın astım o an geldiğimde ilklerde kendimi çok kastım acicak diyordum benim öyle birşey ki ilişki sırasında bacaklarım titiriyordu terliyordum ben ilk önce beyninden ilestirdim kendimi acicak birşeyin olmadığını kendimi kasmasam hiç birsey hisetmicemi hep bunları asiladim kendime ve bir kaç denemeden sonra oldu başardım şuan diyorum 1 yılim boşa gitmiş
Banada yardımcı olabilirmisinizEvet canım yeni yendim bende özelden mesaj at yardımcı olurum
Özelden mesaj atınBanada yardımcı olabilirmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?