Vajinusmus ve bebek düşüncesi

Masal140920

Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2021
304
202
23
29
Kızlar merhaba yaklaşık 2 yıldır evliyim ve evlendiğimizden bu yana vajinusmus hastasıyım penisi yarıya kadar alabiliyorum bir türlü tam olarak üstüne düşemedim bu problemin vajinusmus zaten erteleme hastalığı, aklım o kadar karışık ki size sormak danışmak istedim.
Öncelikle çalıyorum ve vajinusmus ezgersinlerini yapacak doğru dürüst vaktim bile olmuyor eşim de çalışıyor yorgunluktan eşli de çalışamıyoruz etrafımdaki insanlar çocuk çocuk diyor aşırı stres yapmaya başladım yakın bir zamanda işten çıkıp bu problemi çözüp hamile kalmak istiyorum ama hamile kalmak istiyorum demekle de olmuyor sizce korunmasız bir şekilde denesem mi hamile kalırsam işten çıkıp vajinusmusu da çözmeye çalışacağım hamile kalamam diye de korkuyorum sizce ne yapmalıyım

Vajinismus kısırlık değil ki hamile kalırsınız tabii ki.

Hamile kalmadan aşmaya çalışmanız bence daha iyi.

Ama denemeden bilemem ki hamile kalıp kalmayacağımi insanların hiç bir sorunu yokken hamile kalamıyor bende korkuyorum açıkçası zamanım boşa gider de ilerde hiç hiç hamile kalamam diye bir yandan da çalışıyorum o kadar kararsız kaldım ki işten çıksam mi diye düşünüyorum

Önce vajinusmus sorununu çözmelisiniz hamile kalsanızda vajinal muayne çatı muaynesi bunlar çıkacak karşınıza ilk olarak onu yenip bebek düşünün olur kısmetse bir sorun yoksa eşinizde ve sizde

Vajinal muayene oldum daha önce hamilelikte ilk zamanlar vajinal muayene pek olmuyor sanırım hamileyken de çözerim diye düşünüyorum hamile olup da çözen yok mudur

Vajinal muayene oldum daha önce hamilelikte ilk zamanlar vajinal muayene pek olmuyor sanırım hamileyken de çözerim diye düşünüyorum hamile olup da çözen yok mudur
Öylesi daha zor kesinlikle. Eşiniz içinde ilişkinizi yıpratabilir bu durum tam ilişki olamıyorken üstüne gebelik süresi eklenecek birde ilişkinin kısıtlı olduğu bir gebelik süreci olursa busefer evlilikte sorunlar olacaktır. Vajinal muayne ilk zamanlar olmaz diye birşey yok düşük yaptırdığı tamamen hurafeden ibaret, doktorlar üstüne basa basa söylüyor. Ha bide şu var eğer tedavi gerekirse gebe kalmanıza zaten üstüne tuz biber olur üç günde bir vajinal muayne.. ama siz rahat vajinal muayne olup nasıl vajinusmus sorunu yaşıyorsunuz bilemedim demek ki biraz üstüne düşseniz halledeceksiniz ertelemeyin.

Yarısına kadar penisi alabiliyorum vajinal muayene de aşırı aşırı kasmalarım olmuyor üstüne düşecek vaktim olmuyor ki hamile kalıp da işten çıkarsam baya üzerine düşerim diye düşündüm bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…