- 19 Haziran 2013
- 1.354
- 1.426
- 333
Merhaba ben 7yıllık evliyim ve vajinüsmüsum. Evlendikten bir bucuk yıl sonra hamile kaldım, sorunsuz bir şekilde karından muayenelerimi olup sezeryanla bebeğimi dünyaya getirdim. 5yıl gecti, rahatsızlığımda yavaş yavaş yendim, cinselliği rahat ve güzel yaşıyoruz. Şuan 7+2haftalık hamileyim. İlk muayeneye gittigimde kese var ama kalp atısı göremiyorum, kese biraz yamuk, bozulmuş gebelik yada henüz erken dedi. 20gün sonraya randevu verdi. Ben dayanamayıp bir hafta sonra başka dra gittim. O da keseyi gördü fakat bebek yok vajinal muayene yapmalıyım diyince fenalaştım ben, dr tekrar bakıcam diyip karnıma bastırarak baktı ve bebeği gördü hafif bir kalp atısı da vardı. Drun yüzünde güller açmadı ama haftasına göre kalp atısı normal dedi. İki hafta sonra gel dedi. Ben yine dayanamayıp bir hafta sonra yani bugun kontrole gittim. Kese bana büyümüş ama bebek yok vajinal bakmak zorundayım dedi, ben yine fenalaşınca sakinleştirmek için çok uğraştı. Denedim ama deliler gibi ağlayarak, bakamadı tabi. Ne olacak artık netleştirmemiz lazım dedi ama ben eve gitmek istiyorum diyebiliyordum sadece. Haftaya randevu verdi. Şimdi ben başıma neler gelicek bilmiyorum, ne sancım var ne kanamam, vajinali nasıl baktırcam, kürtajda anesteziyle oluyor diye biliyorum onda belki sorun yaşamam. Ama karından bakıldığında yine görünmezse vajinal bakıcak ve ben napıcam? O oda da nefes alamıyordum titremekten hareket edemiyordum. Nolur beni rahatlatacak şeyler yazın, ilk hamileliğimi duyduğumda pek annelik duygusu yoktu, ilk bebeğimde aksine mutluluktan leylaydım. Ama şuan içimde bebeğim var sadece göremiyorlar diye büyük bir umut var.
Uzun oldu kusura bakmayın anlaşılır olsun diye yazdım. Okuyan herkese tesekkurler.
Uzun oldu kusura bakmayın anlaşılır olsun diye yazdım. Okuyan herkese tesekkurler.
Son düzenleme: