Vajinusmus ve vajinal ultrason :(

sonkafautucu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2016
550
374
103
Hamileyim bugün kontrole gittim. Doktorum karnımdan baktı keseyi göremedi. Vajinal ultrasonla bakmamız lazım dedi. Vajinusmusum ve çok korkuyorum ama bunu yaptırmak zorundaymışım. Dış gebelik olabilir dedi. Başka bi alternatif tok mudur :KK43: Beni rahatlatır mısınız arkadaşlar kalbim durucak. :KK43:

Düzenlem: Arkadaşlar 2 senelik evliyim 1 sene boyunca kesinlikle ilişkiye giremedim bi sürü doktora gittik. Ağır vajinusmussun dediler.. Yani teşhisi ben koymadım.. Daha sonra kendi çabalarimla bu hastalığı kısmen yendim. Yani tamamen değil.. ilişkiye girerken yine korkuyorum ama sonra rahatliyorum.. Yalnız vajinaya parmak sokmak, fitil koymak, ya da böyle tıbbi aletlerin girme düşüncesi beni çok korkutuyo. Bu farklı bişey farklo bi psikoloji dediğim gibi kısmen yenmiş oldum tamamen değil..

Son düzenleme:
peki bunu doktora söylemedin mi

o sana ne dedi

gebelik öncesinde iki güne bir gebeliğimin de ilk 4 ayına kadar 15 günde bir vajinal ulstrason yaptılar, bir sıkıntım olmadı

ama sizin madem vajinusmus gerçekliğiniz var bunu doktora söyleyince bir çözüm bulmalı

yani hiçbir şey bulamazsa hafif sakinleştirici vs ayarlamalı

Vajinismus ve hamilelik?
Çok cahilim sanırım.
Sürtünme yoluyla çocuk yapıyorlar sanırım başka biri de vardı vajinismusum ama hamileyim demişti.
Anlamadığım üyenin bir pozisyonla ilgili konusu vardı vajinismussa nasıl o pozisyonda ilişkiye girmeye çalışmış hiç anlamadım :işsiz:

ben ilk defa bu sitede vajinusmus olup hamile kalabilen insanlar gördüm okudum

vajinal ultrasonda korkulacak bir şey yok merak etmeyin yani zaten hamile kalabilecek kadar şey olmuş yazamıyorum da açık açık :)

Artık korkmuyorum demiş hatta üye o konusunda. Yani canı acıyacak diye korkuyormuş.
Sanırım canı acıyor hala ilişki sırasında vajinismusum diyor.
Hani ikisi de farklı şeyler olması lazım birinde ilişkiye giremezsiniz zaten. İlişkiye girdiğinizde canınız yanıyorsa o vajinanızın durumundan yani artık açıkça yazamadım :)

Meryem ana degilsen nasil vajinismus iken hamile kalmayi becerdigini merak ettim?))
Vaginal ultrasound basit bir islem merak etmeyin.

merhaba, ilk hamileleğimde aynı durumla karşılaştım, vajinadan bir alet ile bakmıştı dr, bunu yapmak yerine bır hafta falan beklesek te olurmuş , sonradan öğrenmiş ve çok sinirlenmiştimmm

Doğum nasıl yapicaksiniz merak ettim doğumda öyle bir çatı muayenesi yapmistilarki hiç bi korkum olmamasina rağmen dogurdum sandım öyle canım yandı vajinismus iken hamile kalmakta bir başarı ayrıca tebrik ederim

Vsjinismusken iliskiye nasil girip hamile kaldiniz? İliskiye girebilen muayene de olabilir onda sorun yok...

Hamileyim bugün kontrole gittim. Doktorum karnımdan baktı keseyi göremedi. Vajinal ultrasonla bakmamız lazım dedi. Vajinusmusum ve çok korkuyorum ama bunu yaptırmak zorundaymışım. Dış gebelik olabilir dedi. Başka bi alternatif tok mudur :KK43: Beni rahatlatır mısınız arkadaşlar kalbim durucak. :KK43:

Düzenlem: Arkadaşlar 2 senelik evliyim 1 sene boyunca kesinlikle ilişkiye giremedim bi sürü doktora gittik. Ağır vajinusmussun dediler.. Yani teşhisi ben koymadım.. Daha sonra kendi çabalarimla bu hastalığı kısmen yendim. Yani tamamen değil.. ilişkiye girerken yine korkuyorum ama sonra rahatliyorum.. Yalnız vajinaya parmak sokmak, fitil koymak, ya da böyle tıbbi aletlerin girme düşüncesi beni çok korkutuyo. Bu farklı bişey farklo bi psikoloji dediğim gibi kısmen yenmiş oldum tamamen değil..

ama koca şey giriyor bir şey yok da parmak, fitil vs dediğin ne kadarcık ki

neyse bunu doktora söylemedin mi ne dedi

yani vajinal bakmak lazım üç gün düşün gel mi dedi

açıp anında bakılmıyor mu bu meret

Meryem ana degilsen nasil vajinismus iken hamile kalmayi becerdigini merak ettim?))
Vaginal ultrasound basit bir islem merak etmeyin.
Ben de Türkçe bir yazı yazarken neden vajinal ultrasonu vaginal ultrasound olarak yazdığınızı merak ettim. :) Neyse komik değilsiniz biraz araştırın ya da güncellemeyi okuyun. Size uzun uzun yazamıcam..

Ben de Türkçe bi yazarken neden vajinal ultrasonu vaginal ultrasound olarak yazdığınızı merak ettim. :) neyse komik değilsiniz biraz araştırın ya da güncellemeyi okuyun. Size uzun uzun yazamıcam..
20 yildir yurt disinda oldugum icin olabillir.Klavyem ingilizce oldugu icin olabilir..
Komik olmaya degil mantikli bir aciklama bekliyordum aslinda.Arastirma yapmak istemiyorum konuyu acip soran sizsiniz.aciklamayida siz yapiverin bi zahmet..

ama koca şey giriyor bir şey yok da parmak, fitil vs dediğin ne kadarcık ki

neyse bunu doktora söylemedin mi ne dedi

yani vajinal bakmak lazım üç gün düşün gel mi dedi

açıp anında bakılmıyor mu bu meret
Hanımefendi bu psikolojik bi durum anlayışl
20 yildir yurt disinda oldugum icin olabillir.Klavyem ingilizce oldugu icin olabilir..
Komik olmaya degil mantikli bir aciklama bekliyordum aslinda.Arastirma yapmak istemiyorum konuyu acip soran sizsiniz.aciklamayida siz yapiverin bi zahmet..
O halde bilmediğiniz konular hakkında dalga geçmek yerine soruna odaklansanız daha faydalı olursunuz.. İyi günler..

Back
X