Erkek İnfertilitesi vajinusmus yenmiş kardeşinize bir yardım test sonucumuza bi bakın

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

blume06

Guru
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2012
110
33
298
3 yıldan fazla evliyim bunun 2 yılını vajınusmus ile mücadelede gecirdim ve birden bire dr kontrolunde yendiğimi söylediler mutlu oldum evliliğimin son 9 ayında korunmadan ilişki yaşıyoruz fakat testimiz pozitif cıkmayınca eşim muayene olmaya karar verdi ilk sperm testini verdi ve doktorumuz el ile varikosel muayenesinde bişey olmadığını söyledi fakat yine de ultroson istedi randevumuzu aldık, ilk sperm sonucumuz aşağıdadır yorumlarnızı bekliyoruz aslında umduğumuzdan iyi cıktı

Eklentiler

• sperm.webp
    sperm.webp
    41,7 KB · Görüntüleme: 279
3 yıldan fazla evliyim bunun 2 yılını vajınusmus ile mücadelede gecirdim ve birden bire dr kontrolunde yendiğimi söylediler mutlu oldum evliliğimin son 9 ayında korunmadan ilişki yaşıyoruz fakat testimiz pozitif cıkmayınca eşim muayene olmaya karar verdi ilk sperm testini verdi ve doktorumuz el ile varikosel muayenesinde bişey olmadığını söyledi fakat yine de ultroson istedi randevumuzu aldık, ilk sperm sonucumuz aşağıdadır yorumlarnızı bekliyoruz aslında umduğumuzdan iyi cıktı
Aslında gayet iyi görünüyor.sayida iyi

Sayiniz gayet iyi fakat hareketlilik cok dusuk. %85 i hareketsiz. Acaba kac gunluk cinsel perhizle verdi bu testi.
Keci boynuzu kürü veya proxeed ilaci hareketlilige iyi geliyor. Doktorunuz gordu mu bu sonucu. Muhtemelen vitamin takviyesi verecektir

3 günluk cınsel perhis ile verıldı, 30 yasındayız her ıkımızde yasınız genc dedı bı ilac vermedi aralıklı en az 3 test gorelım sonra bı tedavıye baslayalım dedı inş ultrason sonucuda temız cıkar

Sayı morfoloji iyi vitamin takviyesiz zor düzelir zaman alır hareket o yüzden keçboynuzu kürü yapın yazacağım vitaminleri araştırın forumlarda. proxxed plus promotil emodeks sperra promen k va bunlar sperm hareket artırır.havuç suyu da içebilir eşin.bolca bilgi var buralarda.rahatlıkla çözülür insalah

Sayı morfoloji iyi vitamin takviyesiz zor düzelir zaman alır hareket o yüzden keçboynuzu kürü yapın yazacağım vitaminleri araştırın forumlarda. proxxed plus promotil emodeks sperra promen k va bunlar sperm hareket artırır.havuç suyu da içebilir eşin.bolca bilgi var buralarda.rahatlıkla çözülür insalah
inş çözülür ultrason sonucumuzda varikosel tespit edilemedi ayrıca mutlu olduk dr muz en az 2 tane daha sperm testi görmeliyiz dedi bu sureçte yaptırmamız gereken farklı bir test varmı(hormon testi vitamin testi dna hasar testi) veya kür vitamin takviyesi olarak düşüncelerin nedir?

inş çözülür ultrason sonucumuzda varikosel tespit edilemedi ayrıca mutlu olduk dr muz en az 2 tane daha sperm testi görmeliyiz dedi bu sureçte yaptırmamız gereken farklı bir test varmı(hormon testi vitamin testi dna hasar testi) veya kür vitamin takviyesi olarak düşüncelerin nedir?
B12 demir d vitamini baktırın bence tebdir amaçlı .testesteron hormonu fsh lh estradiol bunlara baktırın eşinizin.DNA hasarı şöyle İstanbul yada ankarada iseniz baktırın bence ne zaman dan beri uğraşıyor snz değerler gayet iyi endişe etmeyen ileri hız yükselir vitamnlerle antioksidanlar verin nette baya detaylı bilgi var

dr kan sonucu istemişti değerlerimin normal oldugunu söylemişti fakat kısıtlı bir test galiba, erken müdahale ve teşhis için bişeyler yapmak istiyoruz takviyedir vs önerilere açığız

Eklentiler

• SONUC.webp
    SONUC.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 76
Back
X