VAJİNUSMUS

11223311

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2021
2
1
1
31
Herkese merhaba
4 yıllık evliyim ve vajinusmus sorunumuzu çözemiyoruz dilatör seti aldım ilk başta 2. Sokmakta zorluk çekiyordum fakat şimdi 4 çok rahat sokabiliyorum ancak bu eşimle ilişki sırasında kasılmama engel olmuyor doktora gitmek çözümmü nasıl bir yol izliyorlar gidenlerden yardım rica ediyorum🙏🏻

Canımmm zaten dilatörü sonuna kadar yapmışsın maşallah doktora gitmene gerek yok gitsen de farklı birşey olmayacak onlar da dilatör yaptırıyor en kolayı kalmış geriye ilişki 4.dilatörden daha kolay inan bana kasilman devam ediyorsa ilişkiden önce Dilatör yap dilatörle egzersizlere devam et kasılma hemen geçmiyor zaten zamanla geçiyor bunu sorun yapma kendine olumlu düşün neredeyse herşeyi halletmissin 🤲🌼

Herkese merhaba
4 yıllık evliyim ve vajinusmus sorunumuzu çözemiyoruz dilatör seti aldım ilk başta 2. Sokmakta zorluk çekiyordum fakat şimdi 4 çok rahat sokabiliyorum ancak bu eşimle ilişki sırasında kasılmama engel olmuyor doktora gitmek çözümmü nasıl bir yol izliyorlar gidenlerden yardım rica ediyorum🙏🏻
nefes egzersizi yapın çok işe yarıyor. ilişki sırasında nefes kontrolü ile kasılmaların önüne geçebiliyorsunuz.

Herkese merhaba
Nerdeyse çözümlemeye az kalmış canım doğru pozisyonda yaptığınıza emin misin birde 4.aparatla daha çok çalış egzerszlerni yapmaya devam et nefes ve kegel egzersizleriyle destekle🥰

Yaaa mesajlarınız için çok teşekkür ederim 🥺🙏🏻 Egzersizleri nasıl yapıyorsunuz acaba yardımcı olabilirmisiniz ? Ümidimi kaybetmiştim artık ama güzel mesajlarınız beni ümitlendirdi ❤️

4 yıl olmuş. Sizce doktordan başka çareniz var mı?

Yaaa mesajlarınız için çok teşekkür ederim 🥺🙏🏻 Egzersizleri nasıl yapıyorsunuz acaba yardımcı olabilirmisiniz ? Ümidimi kaybetmiştim artık ama güzel mesajlarınız beni ümitlendirdi ❤️
Özelden yazdım canımm sana😍

Herkese merhaba
Aslında bende sizin gibiydim ama ben 4 ü yapamayıp üst pozisyonda yapmış biri olarak altta kasılmalar dan dolayı yapamadım doktora gittim 3 saat sonra altta ilişkimiz oldu psikolojik destek iyi geliyor

Herkese merhaba
merhaba canım bende bu sorunu atlatanlardanım özelden bana yazabilirsiniz destek olurum :KK200:

Aslında bende sizin gibiydim ama ben 4 ü yapamayıp üst pozisyonda yapmış biri olarak altta kasılmalar dan dolayı yapamadım doktora gittim 3 saat sonra altta ilişkimiz oldu psikolojik destek iyi geliyor
Mrb bende doktor tedavisiyle az da olsa atlatmış sayılıyorum dilatör deniyorum dilatörde çok rahatım ama eşli denemek 3 kere üst pozisyonda denedim ama hep yarım oldu bana yardımcı olur musunuz böyle olunca umutsuzluğa kapılıyorum hiç olamayacakmış gibi 😔

Mrb hanımlar bende vajinüsmüs hastasıyım hastanede tedavi oldum eşli denemede sadece yarısına kadar ilerliyebiliyorum gerisi gelmiyo istemsiz kasılıyorum herhalde yardımınıza ihtiyacım var hastaneye gittim doktor benlik bi işin yok artık dedi

Mrb hanımlar bende vajinüsmüs hastasıyım hastanede tedavi oldum eşli denemede sadece yarısına kadar ilerliyebiliyorum gerisi gelmiyo istemsiz kasılıyorum herhalde yardımınıza ihtiyacım var hastaneye gittim doktor benlik bi işin yok artık dedi
Canımm şöyle ki sen artık evet vajınusmusu aştın bitti😍 sadece biraz dikkat etmen gereken şeyler var bende daha önce yaşamış yenmiş biri olarak yardım etmek isterim

merhaba 1,5 senelik evliyim hala vajinusmusu yenemedim psikolojim berbat durumda yardımcı olur musunuz:(

merhaba kızlar 1.5 senelik evliyim evliliğimin 6. ayında vajinusmus olduğumu anlayıp tedavi görmeye başladım egzersizlerimin hepsini yapabiliyorum iki parmak egzersizini aynaya bakmadan cok rahat yapabiliyorum ama malesef ki bu süreç eşimde travma etkisi yaşattı ereksiyon olamıyor ilk zamanlar böyle bir sorun yoktu ama şimdi ben kendimi hazır hissediyorum fakat eşimde cinsel isteksizlik var sizlerde de aynı sorun oldu mu bunu aştınız mı? lütfen yardımlarınızı benden esirgemeyin hiç bir şekilde umudum kalmadı artık

merhaba kızlar 1.5 senelik evliyim evliliğimin 6. ayında vajinusmus olduğumu anlayıp tedavi görmeye başladım egzersizlerimin hepsini yapabiliyorum iki parmak egzersizini aynaya bakmadan cok rahat yapabiliyorum ama malesef ki bu süreç eşimde travma etkisi yaşattı ereksiyon olamıyor ilk zamanlar böyle bir sorun yoktu ama şimdi ben kendimi hazır hissediyorum fakat eşimde cinsel isteksizlik var sizlerde de aynı sorun oldu mu bunu aştınız mı? lütfen yardımlarınızı benden esirgemeyin hiç bir şekilde umudum kalmadı artık
Vajınusmus olan eşlerde ereksiyon problemi ne yazık ki oluyor canım ama geçici bir durum onun için de bazı öneride bulunabilrim.Özelden yazacam birazdan sana 🌺

merhaba 1,5 senelik evliyim hala vajinusmusu yenemedim psikolojim berbat durumda yardımcı olur musunuz:KK43:
Canım hiç bekleme hemen doktora git geçen hergün zararına bende 2 yıl boşa beklemişim 1 ayda yendim tedavi oldum pahalı olduğu için gitmek istemiyodum ama iyiki gitmişim hemen yarın randevu al koşa koşa git boşuna işkence çekme evliliğini kendini yıpratma

Canımm şöyle ki sen artık evet vajınusmusu aştın bitti😍 sadece biraz dikkat etmen gereken şeyler var bende daha önce yaşamış yenmiş biri olarak yardım etmek isterim
Merhaba, ben de aslında yarıya kadar neredeyse ilişkiye girebiliyorum. Ama devamı olmuyor bir şekilde anlayamıyorum ne yapmalıyım sizce

Back
X