Vajinusmus:(

Bunu hepimiz yaşadık ama seni gerçekten sevip değer veriyorsa yanında olmalı çünkü bu bizim isteyerek yaptığımız şey değil bu bir hastalık. Hastalığı da yenmen için bir uzmana gitmem lazım özel bürosu olan bu hastalıkla tedavi eden pskikolakla maalesef kadın doğumlular ilgilenmiyor sen önce hep kendine İnan hırslan ağlasan bile yapcam yencem de dilatör seti ile alıp başla onla her türlü yeneceksin sende

9 aylık evliyim vajinusmus sorunu yaşıyorum evde kendi kendine yenen arkadaşlar bana yardımcı olabilir mi psikolojim hic iyi değil
Merhabalar, yendiniz mi? Bende aynı sorundan muzdaribim. Eşimle boşanma aşamasına geldik, doktoea gittim ama eşim tedaviyi kabul etmedi. Çok çaresizim banada yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

Merhabalar, yendiniz mi? Bende aynı sorundan muzdaribim. Eşimle boşanma aşamasına geldik, doktoea gittim ama eşim tedaviyi kabul etmedi. Çok çaresizim banada yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
Merhaba ne aşamadasınız cannikomm ? Hic muayene oldun mu doktor dilator tavsiye etti mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…