Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evliliğimin ilk 6 ayında yoğun bir şekilde yaşadım. Öncelikle bir dilatör seti alın tek tek ayna karşısında deneyin kendinizden korkmazsınız acı hissettiğinizde durursunuz ki kayganlaştırıcı kullanarak uygulayacaksınız derin derin nefes alarak yavaş yavaş deneyin. Bakın göreceksiniz acı hissetmediğinizi ilk denemeleriniz de kasılabilirsiniz ancak kendinizi keşfedin ayna karşısına geçin kaslarınızı gevşettiniz de nasıl rahat bir giriş olduğunu göreceksiniz. Acımadığını gördükçe cesaretiniz artacak sonrası gelecek inşallah hemen düzelsin diye düşünmeyin yavaş yavaş aşamalı ilerleyin.İki yıldır evliyim lakin Vajinusmus olduğum için birliktelik olmadı ve bu durum evliliğimizi çok yıpratıyor. Doktorlara gittik ama herhangi bir fayda göremedim . Tedavi korkutucu (benim için) ve pahalı kendi kendime nasıl yenebilirim![]()
Zaten neden boşuna para veredinki bende 9 ay yaşadım bu durumu kasma kafamda sil vemcaine spreyi kullan hiç bir şey hissetmezsinİki yıldır evliyim lakin Vajinusmus olduğum için birliktelik olmadı ve bu durum evliliğimizi çok yıpratıyor. Doktorlara gittik ama herhangi bir fayda göremedim . Tedavi korkutucu (benim için) ve pahalı kendi kendime nasıl yenebilirim![]()
Tedaviler pahalı gerçekten beniim 4.yılım vajinusmusken hamile kaldım sperm aradan bi yerden kaçmış 2yaşında çocuğum var, gülermisin ağlarmısın hesabı, bikaç kere kadın doğum uzmanına gittim tedavi için ama fayda görmedim dilatör falan filan aldım ama benim olmadı yani bir türlü aşamadım artık son çare botoks tedavisini deneyecem 85bin tl çok pahalı o da ama dr dedi %99 sonuç aldık tedavinin etkisi 6ay sonra geçiyor ama siz bi daha vajinusmus olmuyorsunuz dedi kocam buna değermi bilemedim yada kendim için bir şey yapmış olacağım botoks olan varmı varsa daha uygun fiyatlı memnun kalan varsa denemek istiyorum.İki yıldır evliyim lakin Vajinusmus olduğum için birliktelik olmadı ve bu durum evliliğimizi çok yıpratıyor. Doktorlara gittik ama herhangi bir fayda göremedim . Tedavi korkutucu (benim için) ve pahalı kendi kendime nasıl yenebilirim![]()
İki yıldır evliyim lakin Vajinusmus olduğum için birliktelik olmadı ve bu durum evliliğimizi çok yıpratıyor. Doktorlara gittik ama herhangi bir fayda göremedim . Tedavi korkutucu (benim için) ve pahalı kendi kendime nasıl yenebilirim![]()
Bacım 2 yıl nedr bnde 9 aydır evlıyım ılk 6 ay gıremedım piskolaga mı gitmedim kadın dogumamı gtmedım hiç ıse yaramadı en sonunda anestol dıe uyusturucu krem var onu çare buldum ılıskı olca zamen çok afedersınız suruyodum vajınama bole 5 ılıskı feln yaşandı sonra vajınada alıstıgı ıcın kremı bıraktım çok şükür smdı yapabılıyorum artk denemek ıstersen dene bnde ıse yaradıİki yıldır evliyim lakin Vajinusmus olduğum için birliktelik olmadı ve bu durum evliliğimizi çok yıpratıyor. Doktorlara gittik ama herhangi bir fayda göremedim . Tedavi korkutucu (benim için) ve pahalı kendi kendime nasıl yenebilirim![]()
İki yıldır evliyim lakin Vajinusmus olduğum için birliktelik olmadı ve bu durum evliliğimizi çok yıpratıyor. Doktorlara gittik ama herhangi bir fayda göremedim . Tedavi korkutucu (benim için) ve pahalı kendi kendime nasıl yenebilirim![]()
Çocuk nasıl doğurdunuz ya da hamilelik sırasında alttan muayene gerekmedi mi. İstanbuldaysanız doktorumun önerdiği bir klinik var bir araştırın isterseniz şehir olarak bana uymuyor ve hala nasılsa bekarım diyerekten cesaretlenip bir icraatte bulunamadım. kendim hiç gitmedim öneriyorum demiyorum sadece bir araştırın belki sizin için umut olur doktorumun kendisi ünlü bir doktor sanırım beni yanlış yönlendirmezdi diye düşünüyorumTedaviler pahalı gerçekten beniim 4.yılım vajinusmusken hamile kaldım sperm aradan bi yerden kaçmış 2yaşında çocuğum var, gülermisin ağlarmısın hesabı, bikaç kere kadın doğum uzmanına gittim tedavi için ama fayda görmedim dilatör falan filan aldım ama benim olmadı yani bir türlü aşamadım artık son çare botoks tedavisini deneyecem 85bin tl çok pahalı o da ama dr dedi %99 sonuç aldık tedavinin etkisi 6ay sonra geçiyor ama siz bi daha vajinusmus olmuyorsunuz dedi kocam buna değermi bilemedim yada kendim için bir şey yapmış olacağım botoks olan varmı varsa daha uygun fiyatlı memnun kalan varsa denemek istiyorum.
Doktorumu normal doğum yaptırmayan sezaryenci bir hekime gittim. Hamileliğimde de herhangi bir problem yaşamadığım için alttan muayeneye gerek görmedi zaten normal doğum yaptırmadığı için çatı vs ilgilenmedi.Ben botoks için ebru ünalı düşünüyorum bana çok güven veriyor nedense sizin tavsiyeniz nedirÇocuk nasıl doğurdunuz ya da hamilelik sırasında alttan muayene gerekmedi mi. İstanbuldaysanız doktorumun önerdiği bir klinik var bir araştırın isterseniz şehir olarak bana uymuyor ve hala nasılsa bekarım diyerekten cesaretlenip bir icraatte bulunamadım. kendim hiç gitmedim öneriyorum demiyorum sadece bir araştırın belki sizin için umut olur doktorumun kendisi ünlü bir doktor sanırım beni yanlış yönlendirmezdi diye düşünüyorum
Merhaba kadınlar. 2 aydır evliyim. Yazıları sürekli okuyorum. Geçen bir kadın vajinismüs olduğu için eşinden ayrıldığını yazdı. O kadar üzüldüm ki içim parçalandı. Ben de 2 ay önce evlendim. İlişki gerçekten korkunç geliyor. Arkadaşlar eşim sonsuza dek bekleyeceğini ve mahremiyetime saygı duyacağını söyledi. Öğretmen olduğum için tedavi kısmını yazın düşünmüştüm. Eşim aile evimde uzun süre kalacağımı düşünmüş. Ben bir ara gider gelirim. Kesinlikle tedaviyi yazın başlatacaktım. Eşim bir gün sinirle bana sokağın ortasında vurdu. Sonra özür dileyeceğini sandım evde yumruk attı. İkinci şiddetten sonra aileme haber verdim. Eşim dediğim insan ise aileme ve kendi ailesine hala bakiredir ve benimle ilişkiye hiç girmediğini söyledi. Daha da kötüsü aradan 3 gün geçince emlakçıya gidip bizi barıştır iki aile birbirine girdi. Eşim emlakçıya karı koca olmadık biz demiş. Daha da kötüsü cahil emlakçı ise nasıl eşime karılık yapacağından bahsetti. Evet eşyalarımı ve çeyizlerimi topladım. Arkadaşımın evindeyim. HİÇ KİMSE SİZİ HİÇBİR ŞEYE ZORLAYAMAZ! BU ARADA EŞİM İŞSİZ TAM 1.5 SENEDİR HER ŞEY BANA AİT.
Merhaba kadınlar. 2 aydır evliyim. Yazıları sürekli okuyorum. Geçen bir kadın vajinismüs olduğu için eşinden ayrıldığını yazdı. O kadar üzüldüm ki içim parçalandı. Ben de 2 ay önce evlendim. İlişki gerçekten korkunç geliyor. Arkadaşlar eşim sonsuza dek bekleyeceğini ve mahremiyetime saygı duyacağını söyledi. Öğretmen olduğum için tedavi kısmını yazın düşünmüştüm. Eşim aile evimde uzun süre kalacağımı düşünmüş. Ben bir ara gider gelirim. Kesinlikle tedaviyi yazın başlatacaktım. Eşim bir gün sinirle bana sokağın ortasında vurdu. Sonra özür dileyeceğini sandım evde yumruk attı. İkinci şiddetten sonra aileme haber verdim. Eşim dediğim insan ise aileme ve kendi ailesine hala bakiredir ve benimle ilişkiye hiç girmediğini söyledi. Daha da kötüsü aradan 3 gün geçince emlakçıya gidip bizi barıştır iki aile birbirine girdi. Eşim emlakçıya karı koca olmadık biz demiş. Daha da kötüsü cahil emlakçı ise nasıl eşime karılık yapacağından bahsetti. Evet eşyalarımı ve çeyizlerimi topladım. Arkadaşımın evindeyim. HİÇ KİMSE SİZİ HİÇBİR ŞEYE ZORLAYAMAZ! BU ARADA EŞİM İŞSİZ TAM 1.5 SENEDİR HER ŞEY BANA AİT. ONU SADECE SEVMİŞTİM SADECE BU.
Botoks falan pek bilmiyorum neden yapılıyor ki acaba? Benim doktorum hera kliniği önerdi ki kusura bakmayın tekrar söylüyorum ben hiç gitmedim sadece doktoruma güvendiğim için duyumlarımı söylüyorumDoktorumu normal doğum yaptırmayan sezaryenci bir hekime gittim. Hamileliğimde de herhangi bir problem yaşamadığım için alttan muayeneye gerek görmedi zaten normal doğum yaptırmadığı için çatı vs ilgilenmedi.Ben botoks için ebru ünalı düşünüyorum bana çok güven veriyor nedense sizin tavsiyeniz nedir
vajinusmus tedavisi aldınız mı direkt uzmanındanBotoks vajinadaki kasları kısmi olarak ekarte ediyor ve ilişki esnasında kaslar kasılmadığı için ilişki kolaylaşıyor 6 ay bu şekilde devam ediyor%99 sonuç verdiğini söylüyorlar Ben düşünüyorum ama fiyatları çok pahalı fiyatı düşündürüyor açıkçası fiyatı bu kadar pahalı olmasa kesinlikle yaptırırdım