• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmus

dennizo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2025
2
0
1
30
İki yıldır evliyim lakin Vajinusmus olduğum için birliktelik olmadı ve bu durum evliliğimizi çok yıpratıyor. Doktorlara gittik ama herhangi bir fayda göremedim . Tedavi korkutucu (benim için) ve pahalı kendi kendime nasıl yenebilirim 😭

İki yıldır evliyim lakin Vajinusmus olduğum için birliktelik olmadı ve bu durum evliliğimizi çok yıpratıyor. Doktorlara gittik ama herhangi bir fayda göremedim . Tedavi korkutucu (benim için) ve pahalı kendi kendime nasıl yenebilirim 😭
Evliliğimin ilk 6 ayında yoğun bir şekilde yaşadım. Öncelikle bir dilatör seti alın tek tek ayna karşısında deneyin kendinizden korkmazsınız acı hissettiğinizde durursunuz ki kayganlaştırıcı kullanarak uygulayacaksınız derin derin nefes alarak yavaş yavaş deneyin. Bakın göreceksiniz acı hissetmediğinizi ilk denemeleriniz de kasılabilirsiniz ancak kendinizi keşfedin ayna karşısına geçin kaslarınızı gevşettiniz de nasıl rahat bir giriş olduğunu göreceksiniz. Acımadığını gördükçe cesaretiniz artacak sonrası gelecek inşallah hemen düzelsin diye düşünmeyin yavaş yavaş aşamalı ilerleyin.

Teşekkür ederim aslında bir set aldım ama cesaret edip henüz deneyemedim maalesef deneyeceğim ama en kısa zamanda cesaretimi toplayacağım inşallah

Zaten neden boşuna para veredinki bende 9 ay yaşadım bu durumu kasma kafamda sil vemcaine spreyi kullan hiç bir şey hissetmezsin

Tedaviler pahalı gerçekten beniim 4.yılım vajinusmusken hamile kaldım sperm aradan bi yerden kaçmış 2yaşında çocuğum var, gülermisin ağlarmısın hesabı, bikaç kere kadın doğum uzmanına gittim tedavi için ama fayda görmedim dilatör falan filan aldım ama benim olmadı yani bir türlü aşamadım artık son çare botoks tedavisini deneyecem 85bin tl çok pahalı o da ama dr dedi %99 sonuç aldık tedavinin etkisi 6ay sonra geçiyor ama siz bi daha vajinusmus olmuyorsunuz dedi kocam buna değermi bilemedim yada kendim için bir şey yapmış olacağım botoks olan varmı varsa daha uygun fiyatlı memnun kalan varsa denemek istiyorum.

Back
X