• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mardinurfa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
5 aylık evliyim. İlk gece vajinimus olduğumu öğrendim. Evliliğimin ilk ayında dilatör ile tedavi oldum. Ancak eşimle yapmam gereken aşamayı eşim reddetti bu sebepe tedavi yarım kaldı.
Bu süreçte başarmaya çalıştım.
Bazı pozisyonlarda içime alabiliyorum. Yüzüstü uzanmış halimle yapabiliyorum.

Ancak sırt üstü uzandığımda ve eşim üzerimde olduğunda yapamıyorum , acı hissediyorum , kendimi kasıyorum. Penisi içime alabileceğimi biliyorum , yapabileceğime inanıyorum ama faaliyete gelince olmuyor. 5 ay oldu hala başaramadım, zevk alarak bu işi hala yapamıyorum. Kendimi kötü hissediyorum, kötü hissedince hiç olmuyor. Zevkten çığlık atmak gibi bir şey gerçekten var mı?

Tavsiyelerinize ihtiyacım var,
Teşekkürler,

5 aylık evliyim. İlk gece vajinimus olduğumu öğrendim. Evliliğimin ilk ayında dilatör ile tedavi oldum. Ancak eşimle yapmam gereken aşamayı eşim reddetti bu sebepe tedavi yarım kaldı.

Ancak sırt üstü uzandığımda ve eşim üzerimde olduğunda yapamıyorum , acı hissediyorum , kendimi kasıyorum. Penisi içime alabileceğimi biliyorum , yapabileceğime inanıyorum ama faaliyete gelince olmuyor. 5 ay oldu hala başaramadım, zevk alarak bu işi hala yapamıyorum. Kendimi kötü hissediyorum, kötü hissedince hiç olmuyor. Zevkten çığlık atmak gibi bir şey gerçekten var mı?

Teşekkürler,
Umarım kısa sürede bu süreci atlatırsın. Tabiki zevkten çığlık atmada var bağırmada ama bunları düşünme sen şimdi adım adım ilerlemek en doğrusu

Vajinusmus hakkında bilgim yok ancak eşiniz niye tedavinizde yardımcı olmuyor onu anlamadım o size yardımcı olmuyorsa sizde olmayın. Zevkten çığlık konusuna gelince duvardan duvara vur beeennniiiii bile diye bilirsiniz bu size kalmış bir şey

Teşekkürler,
Sen bayağı asama atlatmıssın düşünce şeklini değiştirmeye calıs kendini kasma serbest bırak yeterli ıslak olmuyorsa, kayganlastirici jelle dene

Back
X