Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasil kaldinizbende bu sorunu yaşadım ne yazık ki tam birleşme yaşayamıyorduk ama evlendikten 7 ay sonra hamile kaldım
yani özellikle birşey yapmadım açıkcası tam birleşme yaşayamadım ama o son anı iyi ayarlamak gerek o yüzden sadece o anda dayanmaya çalıştım biraz dişimi sıktım. Yazılan yorumlara bakıyorumda herkesin yaşadığı şey bir olmaz bu kadar kesin konuşmamak gerek.. benim böyle bir sorunum vardı evet ama bebeğim olacağını öğrendiğimde gerektiğinde alttan muayenede oldum korkmadan ayrıca psikolojik olarak kendimi bebeğin bana vereceği her acıya hazırladığım için nasıl doğurucam telaşınada düşmüyorum şu an eşimlede birliktelik konusunda eskisi gibi problem yaşamıyorum yani bunu yenmeden hamile kalmam benim için olumsuz birşeye değil aksine olumlu birşeye dönüştü tabi dediğim gibi herkeste farklı şekilde olur tabiki buna bişey diyemem ama olumsuz düşüncelerde sıralamaya gerek yokNasil kaldiniz
Ins bigun bzde yendik diye yazariz ve anne olurum okadar cok istyrmkiyani özellikle birşey yapmadım açıkcası tam birleşme yaşayamadım ama o son anı iyi ayarlamak gerek o yüzden sadece o anda dayanmaya çalıştım biraz dişimi sıktım. Yazılan yorumlara bakıyorumda herkesin yaşadığı şey bir olmaz bu kadar kesin konuşmamak gerek.. benim böyle bir sorunum vardı evet ama bebeğim olacağını öğrendiğimde gerektiğinde alttan muayenede oldum korkmadan ayrıca psikolojik olarak kendimi bebeğin bana vereceği her acıya hazırladığım için nasıl doğurucam telaşınada düşmüyorum şu an eşimlede birliktelik konusunda eskisi gibi problem yaşamıyorum yani bunu yenmeden hamile kalmam benim için olumsuz birşeye değil aksine olumlu birşeye dönüştü tabi dediğim gibi herkeste farklı şekilde olur tabiki buna bişey diyemem ama olumsuz düşüncelerde sıralamaya gerek yok
Allah hayırlısını nasip etttikten sonra neden olmayasın hic merak etmeIns bigun bzde yendik diye yazariz ve anne olurum okadar cok istyrmki
OleSiringayla veye enjekte ile esinizin spermi vajinaya aktarabilirsiniz. Yurtdisinda bunu cok yapan var. Lezbiyenler bir donor buluyorlar. Bu kisi masturbasyonla bir siseye akitip bu lezbiyen bayana verip bunlar siringayla icine aktariyorlar. Kusura bakmayin cok acik ve net yazma geregi duydum.
E Eceyakup
Cnm bende vajinusmus olup hamile kalanlardanim. Evliligim in 1.yıl donumunden sonra hamile kaldım. Mucize gibi birsey oldu benim için. Çünkü vajili olmak öyle sinsi bir düşman ki basaramadikca umidin kayboluyor. Her yolu deniyorsun ama çıkar bi yol bulamiyorsun. Yani psikolojik olarak çökme şurda dursun eşini hele de seni seven adam gibi adam olunca kendi aşağılama basliyorsun. Bi dusuyorsun moral olarak bi kalkiyorsun. Ama zaman bu arada sen farkında olmadan seneler seneleri kovalamis sen en güzel duyguyu annelik duygusunu belki yaşamayı sırf korkular yüzünden kaybediyorsun. Çünkü zaman geçtikçe farklı sorunlarda çıkabiliyor. O yüzden vajiyi yenmeden hamile kalma konusunda olumsuz düşünen arkadaslara saygım var ama şunu söylim kesinlikle böyle bi hataya düşme derim yani elinden gelen herseyi yap benim gibi .anne olmak bi kere tüm günahlarını temizleyen kutsal bi verilir bi kadına. Hiç birşey için olmasa bile sırf bu yüzden bile hamile kalınabilir. Kaldı ki annelik duygusunu anlatmaya kelimeler yetmez. Onun bi tekmesini hissetmek bile Rabbimin bi mucizesi ve sana vereceği pozitif duygular seni hayatın tüm zorluklarina hazırlıyor merak etme.Ins bigun bzde yendik diye yazariz ve anne olurum okadar cok istyrmki
Bende çok dua ettim denemedim yöntem de kalmadı ama Rabbim nasip etti çok şükür sende öncelikle duani bırakma dilinden. Daha sonra da eğer tıbbi bi sorunun yoksa rahim için felan her ay yumurtlama dönemini hesapla ve o gece birlikte ol esinle .Özür dileyerek açık konusuyorum. Neyse orasını özelden yazayım. Pes etmeden dene.vajiyi tam yenemesemde inan içine minicik bi can yerlestirilince gucleniyorsun. Anneligi içinde bulunan o koruma iç gudusu senin vajili olduğunu bile unutturuyor. Zaten alttan muayene hamilelikte sonhaftalarda yapılıyor oda normal doğum için çatı muyenesi. Eğer bi düşük tehlike felan olmazsa hiç alt muayeneye maruz kalmiyorsun. Doktor istese bile ben istemiyorum dediğin zaman bakmiyorlar çünkü vajili olduğunu da söylersen seni kimse zorlamiyor cnm.şunu da söylim evliliğin amacı bi erkeği cinsel yönden memnun etmek değil elbetteki. Hem senin anne olmak en büyük hakkın hem de eşinin baba olması onun için en büyük hak. O yüzden benim sana tavsiyem hayatı sırf bu korkular yüzünden iskalamaCnm bende vajinusmus olup hamile kalanlardanim. Evliligim in 1.yıl donumunden sonra hamile kaldım. Mucize gibi birsey oldu benim için. Çünkü vajili olmak öyle sinsi bir düşman ki basaramadikca umidin kayboluyor. Her yolu deniyorsun ama çıkar bi yol bulamiyorsun. Yani psikolojik olarak çökme şurda dursun eşini hele de seni seven adam gibi adam olunca kendi aşağılama basliyorsun. Bi dusuyorsun moral olarak bi kalkiyorsun. Ama zaman bu arada sen farkında olmadan seneler seneleri kovalamis sen en güzel duyguyu annelik duygusunu belki yaşamayı sırf korkular yüzünden kaybediyorsun. Çünkü zaman geçtikçe farklı sorunlarda çıkabiliyor. O yüzden vajiyi yenmeden hamile kalma konusunda olumsuz düşünen arkadaslara saygım var ama şunu söylim kesinlikle böyle bi hataya düşme derim yani elinden gelen herseyi yap benim gibi .anne olmak bi kere tüm günahlarını temizleyen kutsal bi verilir bi kadına. Hiç birşey için olmasa bile sırf bu yüzden bile hamile kalınabilir. Kaldı ki annelik duygusunu anlatmaya kelimeler yetmez. Onun bi tekmesini hissetmek bile Rabbimin bi mucizesi ve sana vereceği pozitif duygular seni hayatın tüm zorluklarina hazırlıyor merak etme.
Cok tesekkur ederim canim insallah olcam bende anne deniyoruzBende çok dua ettim denemedim yöntem de kalmadı ama Rabbim nasip etti çok şükür sende öncelikle duani bırakma dilinden. Daha sonra da eğer tıbbi bi sorunun yoksa rahim için felan her ay yumurtlama dönemini hesapla ve o gece birlikte ol esinle .Özür dileyerek açık konusuyorum. Neyse orasını özelden yazayım. Pes etmeden dene.vajiyi tam yenemesemde inan içine minicik bi can yerlestirilince gucleniyorsun. Anneligi içinde bulunan o koruma iç gudusu senin vajili olduğunu bile unutturuyor. Zaten alttan muayene hamilelikte sonhaftalarda yapılıyor oda normal doğum için çatı muyenesi. Eğer bi düşük tehlike felan olmazsa hiç alt muayeneye maruz kalmiyorsun. Doktor istese bile ben istemiyorum dediğin zaman bakmiyorlar çünkü vajili olduğunu da söylersen seni kimse zorlamiyor cnm.şunu da söylim evliliğin amacı bi erkeği cinsel yönden memnun etmek değil elbetteki. Hem senin anne olmak en büyük hakkın hem de eşinin baba olması onun için en büyük hak. O yüzden benim sana tavsiyem hayatı sırf bu korkular yüzünden iskalama
Yeneriz cnm onunda bi vakti var .çok şükür halimize diyelim. Ben sana çocuk için okunacak duayı da gönderirim yarın. Ben erkek çocuk için olanı okumusum oglusum olucak inşallah ablası. Sende hangisini istersen verim. Üzülme hersey gelip geçici hayatta. Imtihanlar olmazsa hayatın manası da olmaz. Daima güçlü olmaya clis.Cok tesekkur ederim canim insallah olcam bende anne deniyoruzsu vajiyide yensek
Amin canim insallah okadar zor geliyoki artikCanım bende 5 sene sonunda yendim bu illeti ,yendikten sonra korunmuştuk 6 ay kadar alışmam için .Korunmayı bıraktıktan sonrada olmamisti bebegim,1 Senem Dr.a gitmekle geçti alttan muayene ler ,vajinal ultrason lar ,rahim filmi ,aşılama hepsini yaşadım benim için zor olsa da bebek ozlemimden dayandım ama yine ňasib olmamıştı ne zamanki Dr.u bıraktım kendiliğinden geldi sukurler olsun, evlendikten 7 sene sonra geldi meleğim :)
Vajiyi de kendim yenmiştim canım kas gevşetici hap ve uyuşturucu spreyle başardım bi kaç ay ilaçlarla oldu sonra tam olmasa da alıştım ,özelden yazıyorum ilacın ismini :) inşallah sen ve bu sıkıntıyi çeken herkes kurtulur bir an önce ..
Amin canimm insalllahhhhYeneriz cnm onunda bi vakti var .çok şükür halimize diyelim. Ben sana çocuk için okunacak duayı da gönderirim yarın. Ben erkek çocuk için olanı okumusum oglusum olucak inşallah ablası. Sende hangisini istersen verim. Üzülme hersey gelip geçici hayatta. Imtihanlar olmazsa hayatın manası da olmaz. Daima güçlü olmaya clis.