Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsn kuzum meleginiYeneriz cnm onunda bi vakti var .çok şükür halimize diyelim. Ben sana çocuk için okunacak duayı da gönderirim yarın. Ben erkek çocuk için olanı okumusum oglusum olucak inşallah ablası. Sende hangisini istersen verim. Üzülme hersey gelip geçici hayatta. Imtihanlar olmazsa hayatın manası da olmaz. Daima güçlü olmaya clis.
Nasil kaldiniz hamileee bnde istiyorum bu vaji iligimi kemigimi kuruttu6 yildir vajinismusum ve suan hamileyim... ve suan bi mucize yasiyorum , varsa sorun cevaplayabilirim
Cok haklısınız aynen katılıyorumarkadaslar iyi hos diyorsunuz ama onbir sene olmus, biyolojik saat diye bisey var, bende alti yildir vajinismusum baktim yasim geciyor.. tüp bebek yaptim ve sezeryanla dogurcam, doktorla görüstüm diyor ki bi cok kadin dogumdan sonra yendi bu olayi cünkü rahim genisliyor, eger bende on onbes sene beklsem anne olma yasimi kacircaktim ki otuz yasindayim simdi bile zorla hamile kaldim... psikologa yada vaji tedavisne herzamamn gidebilirim ama herzaman hamile kalamayabilirim, hele hele otuzlu yaslardan sonra bi sürü rahim kist hormon problemi cikiyor, o yüzden ben bu hanfendiyi cok iyi anliyorum.. suan hamileyken vajinismus tedavisi icin psikologa basladim ister iki ay sürsün ister iiki yil korkum yok, cünkü bi evladim olcak ama öbür türlü hep stresteydim cocuk icin özellik yenmek istiyordum
Amin cnm cumlemize inşallahRabbim sag salim kucagina almayi nasip etsn kuzum melegini
11 yil degil ay cnm bi sene olcak bu ay sonu evleneli 24 yasimdayimben bi merkezde tüp bebek yaptirdim ama asilama da olurdu.. ben sadece garantilemek istedigim icin bi de iki sansi icin tüp bebek yaptirdim ama bi arkdadas yukarda yazmis, siringayla spermi kendi rahiminze bosaltarak da denyebilirsiniz.. ben almanyada yasiyorum ve benim vajinismus icin gittim psikologa cocugum olsun cok istiyorum ama vajinismusum dedigimde kadin düsünün önce bunu yen demedi... bana dedi eesinin spermini siringaya cek ve kendi rahimine bosalt eger bi sorunununuz yoksa hamile kalirsin demisti ama bende kist vardi.. hamile kalin, hamileyken psikoologa gidip tedavi olursunuz ama anne olma yasini kacirmayin derim hic pisman degilim
Ama istiom bebek bakalm ins olur canim rabbim kurtarsn bu illetten biziahaa okey canim daha gencmissin... ozaman karar senin, benim yasim senden daha büyük oldugu icin risk almak istemedim