Çok teşekkür ederim ben doktora gittim benimki orta dereceli vajinusmus şimdi 23 Ağustos da randevum var Hera klinik de Şenay hanıma gittim o kadar tatlı ki tek başıma yapamadım yıllardır bir de bunu denemk istedim burdan yazarım size inşallah atlatirim bende çok yoruldum çünkü bu süreçten uzunda bir zamandır o şekilde çünküvajinismusu nasil yendik diye bir konu var ona bak orda yardimci olacagiz sana. Dilator setle yenebilirsin bende oyle yendim canim
Merhaba banada yardımcı olun iütfrnn co zor durumdayımEşli deneme de genellikle takılmalar oluyor. Endişe yapma sonuçta yüzde 100 tedavisi mümkün yazdım size
Merhaba doktora gittiniz mi fizyolojik bir sıkıntınız yoksa eğer ben öyle yapmıştım burdakı yazılanlar ve aparat sayesinde yenmiştimMerhaba banada yardımcı olun iütfrnn co zor durumdayım
Gitmedim ama gitsemde aparat parmak kullanamam gibi geliyo. Nasıl olacak bilemiyorum hic ..psikolojim bozuldu diyebilirim yanii. Yokmu bunun aparatsız bi yoluuMerhaba doktora gittiniz mi fizyolojik bir sıkıntınız yoksa eğer ben öyle yapmıştım burdakı yazılanlar ve aparat sayesinde yenmiştim
Malesef canım sen gbi bizlerde aparattan parmaktan korkuyorduk aylarca bizde erteledik korktuk yapamam dedik asla dedik sihirli deynek beklercesine agladık... Ama Bi yerden başlamassan olmaz sen aparatı al başla gerisi çorap söküğü gibi gelecek kendinide eşinide yıpratma canımGitmedim ama gitsemde aparat parmak kullanamam gibi geliyo. Nasıl olacak bilemiyorum hic ..psikolojim bozuldu diyebilirim yanii. Yokmu bunun aparatsız bi yoluu
Deneyeceğim .insallah bende basarı hikayesini anlatanlardan olurum.sagol canım cevabın içinMalesef canım sen gbi bizlerde aparattan parmaktan korkuyorduk aylarca bizde erteledik korktuk yapamam dedik asla dedik sihirli deynek beklercesine agladık... Ama Bi yerden başlamassan olmaz sen aparatı al başla gerisi çorap söküğü gibi gelecek kendinide eşinide yıpratma canım
Rica ederim aparatlarını al nasıl çalışman gerektiği hakkında bilgilerde veririz tez zamnda çözülür inş.Deneyeceğim .insallah bende basarı hikayesini anlatanlardan olurum.sagol canım cevabın için
Banada yazabilirmisiniz rica etsemEşli deneme de genellikle takılmalar oluyor. Endişe yapma sonuçta yüzde 100 tedavisi mümkün yazdım size
Bana da yazar mısın canımEşli deneme de genellikle takılmalar oluyor. Endişe yapma sonuçta yüzde 100 tedavisi mümkün yazdım size
6 aydır evliyim hala geçmedi umudumu yitirdim lütfen bana da yardımBende yendim İnan korkulacak kadar değil gerçekten bak
Bana özelden mesaj yazın lütfen6 aydır evliyim hala geçmedi umudumu yitirdim lütfen bana da yardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?