Vajinusmusu yenemiyorum destege ihtiyaçım var

vajinismusu nasil yendik diye bir konu var ona bak orda yardimci olacagiz sana. Dilator setle yenebilirsin bende oyle yendim canim
Çok teşekkür ederim ben doktora gittim benimki orta dereceli vajinusmus şimdi 23 Ağustos da randevum var Hera klinik de Şenay hanıma gittim o kadar tatlı ki tek başıma yapamadım yıllardır bir de bunu denemk istedim burdan yazarım size inşallah atlatirim bende çok yoruldum çünkü bu süreçten uzunda bir zamandır o şekilde çünkü

Merhaba banada yardımcı olun iütfrnn co zor durumdayım
Merhaba doktora gittiniz mi fizyolojik bir sıkıntınız yoksa eğer ben öyle yapmıştım burdakı yazılanlar ve aparat sayesinde yenmiştim

Merhaba doktora gittiniz mi fizyolojik bir sıkıntınız yoksa eğer ben öyle yapmıştım burdakı yazılanlar ve aparat sayesinde yenmiştim
Gitmedim ama gitsemde aparat parmak kullanamam gibi geliyo. Nasıl olacak bilemiyorum hic ..psikolojim bozuldu diyebilirim yanii. Yokmu bunun aparatsız bi yoluu

Gitmedim ama gitsemde aparat parmak kullanamam gibi geliyo. Nasıl olacak bilemiyorum hic ..psikolojim bozuldu diyebilirim yanii. Yokmu bunun aparatsız bi yoluu
Malesef canım sen gbi bizlerde aparattan parmaktan korkuyorduk aylarca bizde erteledik korktuk yapamam dedik asla dedik sihirli deynek beklercesine agladık... Ama Bi yerden başlamassan olmaz sen aparatı al başla gerisi çorap söküğü gibi gelecek kendinide eşinide yıpratma canım

Deneyeceğim .insallah bende basarı hikayesini anlatanlardan olurum.sagol canım cevabın için

Sorunu devam eden varsa bana da yazabilir. Bu bir erteleme hastalığı bu dedigimi asla unutmayin. Ben vaji değilim ama cok kışa bi sure sıkıntı yaşadım elimden geldiğince yardımcı olmak isterim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…