Vajinusmusu yenmek istiyorum

sevgiylmaz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2021
5
4
1
30
Merhabalar, 1 aylık evliyim eşimle bir türlü birlikte olamıyoruz. Orada bir duvar var sanki. Eşim parmak egzersizleri ile çok hafifte olsa birazcık itebildi penisini Tabiki bu çok az. Ama o kadar acı hissediyorum ki sanki bu mümkün değil gibi. Ikınmaya çalışıyorum ama sanki onu bile beceremiyorum. Bu hastalığı yenenler nolur tavsiye verin. 5 yıllık bir ilişkinin sonunda evlendik, bunu hiç tahmin edemezdim. Onu seviyorum ve bunu yaşamak istiyoruz. Ama tek engel benim. Kendim parmak egzersizini deneyemiyorum bile.

İnternette diletme seti satılıyor ondan alın çok faydasını göreceksiniz

Canım benim çok geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum bizde eşimle neredeyse 7-8 ay boyunca birlikte olamadık bende vajinusmustum eşimle psikoloğa gittik çok şükür şuan atlattım ve 1. Yılımızı doldurduk şuan bebek planları yapıyoruz. Sana tavsiyem önce bir kadın doğuma git herhangi bir enfeksiyon vs. Falan varsa oda zorlaştırabilir eğer bir sorun yoksa hiç beklemeden bir psikoloğa gidin

Merhaba, seni çok iyi anlıyorum bende seninle aynı durumdayım 1 yıldır evliyim ve ilişkiye girememe sorunum var ve bunu tek basıma yenemeyeceğimi kabullendim geçen zamana yazık olmadan hemen bir kadın doğum uzmanına basvurmanızı öneririm. Ben dün ilk tedavimi gerçekleştirdim asla yapamam dediğim şeyi doktorumla birlikte dilatör egzersizini uygulamaya başladık bugün 2.kez gidicem hala heyecanlı stresli olsam da başarıcam diyorum kendime bunu herkes yapıyorsa biz neden yapamayalım. Gerçekten %100 çözümü olan bir hastalık senden ricam lütfen daha fazla erteleme ve doktor desteği al.

Merhaba güncellemek istedim:) eşimin biraz söylenmeleri zoruma gitti ve kararlı davranıp vemcaine uyuşturucu spreyi vajina içine sıkıp kayganlaştırıcı krem ile 4 dilatörü de içime alabildim. 4. De zorlandım biraz mola verip alabildim ikinciyi eşli denedim üste çıkarak ve başardık:) dilatör içimdeyken ağlayacaktım sevinçten olabiliyormuş dedim duvar yokmuş ama bakış açımı değiştiren ve beni bu olaya alıştıran Cem keçe’nin 10 adımda vajinusmus tedavisi kitabı oldu. Bir süre hala kasıyorsun ama zaman geçtikçe orası esniyor ve sadece zevk alıyorsun acı hiç olmuyor. Ama bunu başarmam oranın anatomik yapısını öğrenmemle gerçekleşti. Kitabı isteyen ve psikolojik olarak destek vermemi isteyen biri olursa bu sürecin zorluğunu yaşayan biri olarak seve seve destek veririm. Benim kadar canı tatlı bir insan yoktur inanın acı yok :) hafif yanma hissi gibi bişey var oda rahim girişinde. Biz artık spreyi bıraktık zararlı olduğu için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…