- 16 Ağustos 2017
- 151
- 26
- 48
- 32
- Konu Sahibi Cilekreceliii3
-
20 yaşındayım. En az 25 olayım diyorum. Ama rahatsız oldum ben bu durumdan. Zaten fobim var. Buluştuğumuzda tahrik ederim devamı gelir diye bişeye kalkışırsa ayrılık sebebi olur. Nasıl veririm bu izlenimi ?taviz verme devamı gelir.Sonra elinde görmesi çok normal olur.Evlenmenizi beklesin.Kaç yındasın bilmiyorum ama 5 6 yılda bi ilişki süresi için çok fazla.Eğer niyetindeyse evlilik uzatmaya gelmiyo sonra cılkı çıkıyo ilişkinin bence
Net bi şekilde söyleyin bi daha konusu açılınca.Ben evlilik dışı böyle şeylere karşıyım diyin.Karşınızdakini tanıdıktan sonra evlilik için yaş farketmiyo bence.Konunun açılmasına izin vermeyin20 yaşındayım. En az 25 olayım diyorum. Ama rahatsız oldum ben bu durumdan. Zaten fobim var. Buluştuğumuzda tahrik ederim devamı gelir diye bişeye kalkışırsa ayrılık sebebi olur. Nasıl veririm bu izlenimi ?
20 yaşındayım. En az 25 olayım diyorum. Ama rahatsız oldum ben bu durumdan. Zaten fobim var. Buluştuğumuzda tahrik ederim devamı gelir diye bişeye kalkışırsa ayrılık sebebi olur. Nasıl veririm bu izlenimi ?
20 yaşındayım. En az 25 olayım diyorum. Ama rahatsız oldum ben bu durumdan. Zaten fobim var. Buluştuğumuzda tahrik ederim devamı gelir diye bişeye kalkışırsa ayrılık sebebi olur. Nasıl veririm bu izlenimi ?
Önceki konumda bundan bahsetmiştim. Psikiyatra gidiyorum. İşe yarıyor ama sevgilim korkuttu nedense. Uzaklaştığımı hissediyorum..''Fobim var'' demişsiniz de bence bu daha önemli bir sorun,anlattığınız sorundan.
Bunun için bir uzmanla görüşmeyi düşündünüz mü ?
Buna ileride karar veririz dedim ya aşk.
''Fobim var'' demişsiniz de bence bu daha önemli bir sorun,anlattığınız sorundan.
Bunun için bir uzmanla görüşmeyi düşündünüz mü ?
Kalbinizden öperim. Taciz eden komşumun kızı ! Adam bile değil. Ve haklısınız. Aşamadığım şeyler var ne yazık kiKesinlikle katılıyorum. Yazmayayım dedim ama duramadım. Herkes konu sahibinin bir ilişki yaşamaması için önerilerde bulunmuş. Çocukken bunu ona yapan haysiyetsize tepki yok.. çok üzüldüm biz kadınlara..
Konu sahibi lütfen o pislik adamın senin hayatında iz bırakmasına izin verme. Muhakkak psikolojik yardım al. Istemiyorsan sevgilinle birlikte olma ama bunu istemediğin ,dini inancın ve vicdanın icin yap. Sana o pisliği yapan adam ı sil hafızandan gitsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?