Vakti gelince konuşuruz !

Cilekreceliii3

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2017
151
26
48
32
hanımlaar iyi akşamlar. Yine sevdiceğim yine ben küçükken tacize uğradığım için cinsel korkularım var bilenler bilir. Bunun üzerine konuşuyorduk. Aramızda şöyle bir diyalog geçti. (+ o -ben)

+aşkım bir gün elbet yaşayacağız.
-mümkünse 5 6 yıl sonra. (Erken evlenmeyi düşünmüyorum. Okulum falan bitmeli meslek sahibi olmalıyım.)
+Buna ileride karar veririz.
-Evlilik öncesi ilişkiyi kabul etmem ki ben.
+Buna ileride karar veririz dedim ya aşk.

Anlayamadığım nokta, ileride nasıl olsa ikna ederim ben düşüncesi mi var ? Böyle bişeyi kesinlikle istemiyorum. Psikolojim de kaldırmaz. Dinen vicdanen de rahat olamam. Nasıl bi tutum izlemeliyim bilemedim ki. Ne demeliyim nasıl davranmalıyım sizce ?

taviz verme devamı gelir.Sonra elinde görmesi çok normal olur.Evlenmenizi beklesin.Kaç yındasın bilmiyorum ama 5 6 yılda bi ilişki süresi için çok fazla.Eğer niyetindeyse evlilik uzatmaya gelmiyo sonra cılkı çıkıyo ilişkinin bence

20 yaşındayım. En az 25 olayım diyorum. Ama rahatsız oldum ben bu durumdan. Zaten fobim var. Buluştuğumuzda tahrik ederim devamı gelir diye bişeye kalkışırsa ayrılık sebebi olur. Nasıl veririm bu izlenimi ?

Doğmamış bebeğe don biçmek gibi bi şey, sevgiliyle sex muhabbeti yapmak. Öyle saçma bi şey işte.

Akışına bıraksanız?

Ilerde karar veririz demis illa sizi zorlayacak anlamina gelmiyor bence bence bu konuya girmeyin daha fazla istemediginiz halde adamdan size yonelik cinsel anlamda bir atak gelirse ozaman kesin ve net bitirirsiniz

Net bi şekilde söyleyin bi daha konusu açılınca.Ben evlilik dışı böyle şeylere karşıyım diyin.Karşınızdakini tanıdıktan sonra evlilik için yaş farketmiyo bence.Konunun açılmasına izin vermeyin

sende ayrılıp ayrılmayacagına ozaman karar verirsin..
şimdiden bunun stresine düşmene lüzum yok

İlişkiniz yeni mi?
5-6 yıl çok uzun bi süre.
Sürekli konuyu açıp uyarıda bulunma soğutursun kendinden.

bu sizin verdiğiniz bi ilzenimle ilgili değil tamamen sevgilinizin size ve düşüncelerinize ne kadar saygı duyup duymaması ile ilgili bir durum.

diğer taraftan da kendi geleceğiniz açısından geçmişte yaşadığınız olumsuzlukları evliliğinizde cinselliğe taşımamaya gayret edin. cinsellik konusunda kendinizi bilinçlendirirseniz aşması daha kolay olacaktır bu sorununuzu...

''Fobim var'' demişsiniz de bence bu daha önemli bir sorun,anlattığınız sorundan.
Bunun için bir uzmanla görüşmeyi düşündünüz mü ?

''Fobim var'' demişsiniz de bence bu daha önemli bir sorun,anlattığınız sorundan.
Önceki konumda bundan bahsetmiştim. Psikiyatra gidiyorum. İşe yarıyor ama sevgilim korkuttu nedense. Uzaklaştığımı hissediyorum..

Çocuğun her türlü niyeti varsa ilerde sizden yine ister ve siz yine karşı çıkarsanız büyük kavga yaşanabilir. Bnei oyalıyorsun gibisinden. Bence aranızın güzel oldu bu konunun açılmadığı bir zaman sen konuyu açıp "senin beklentin var gibi bu konuda ama ben kesinlikle düşünmüyorum seninde vaktini almayım" de. "İlerde beni suçlama yol yakınken git" falan de bence. Yani ben bu şekilde konuşurdum. Yoksa ilerde büyük patlayabilir.

Kesinlikle katılıyorum. Yazmayayım dedim ama duramadım. Herkes konu sahibinin bir ilişki yaşamaması için önerilerde bulunmuş. Çocukken bunu ona yapan haysiyetsize tepki yok.. çok üzüldüm biz kadınlara..

Konu sahibi lütfen o pislik adamın senin hayatında iz bırakmasına izin verme. Muhakkak psikolojik yardım al. Istemiyorsan sevgilinle birlikte olma ama bunu istemediğin ,dini inancın ve vicdanın icin yap. Sana o pisliği yapan adam ı sil hafızandan gitsin.

Kalbinizden öperim. Taciz eden komşumun kızı ! Adam bile değil. Ve haklısınız. Aşamadığım şeyler var ne yazık ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…