Vakti gelince konuşuruz !

Hiç böyle düşünmedim. İleride oyaladın beni der mi ? Aramız iyiyken bi deneyeyim konuşmayı.

Kalbinizden öperim. Taciz eden komşumun kızı ! Adam bile değil. Ve haklısınız. Aşamadığım şeyler var ne yazık ki

Ben de seni kalbinden öperim canım. Hemcinsimiz demeye utanıyorum. Rezil pislik Allah ından bulsun.

Sana inancım tam cilekreceli , bu durumu aşabilecek güç sende var. Beni gece gece çok duygulandırdın. Umarım bu olayı hatırlamayacak kadar güzel günlerin olur canım benim. Sen de bu yönde çaba sarfet. O pisliğin sende fobi oluşturmasına izin verme.

Soruna gelecek olursam. evlilik öncesi ilişki yaşamak istemediğini net bir dille dile getir canım . Seni bunun için terkedecekse bırak etsin. Konusu açılınca tavrını ortaya koy durup dururken değil.

Cnm niye kendini bnaltıyosun ki.
Sana eskiyi çagrıştıran korkutan bu konuda ısrar eden kişiyi hayatından cıkarıcaksın
Onun maksadı başka..
O seni nasılsa bu bozuktur bişeylerde yaşamıstır ben onu ikna ederim kafasında
Yol ver gitsin..

Hiç böyle düşünmedim. İleride oyaladın beni der mi ? Aramız iyiyken bi deneyeyim konuşmayı.
Diyebilir, hatta birçok erkek der bence bunu. Aslında inanmasalarda.. Ama sen ona şans vermiş olursun şimdiden bak benden bekleme çok önemliyse senin için, isteğine yönelik bir kız bul gibisinden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…