Doğuma Hazırlık vakumla doğum yapanlar

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

katruneda

Guru
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2011
10
0
286
37
Konya
arkadaşlar ben 3 yıl önce vakumlu doğum yaptım fakat çok riskli olduğunu yeni yeni anlıyorum . aniden gelişen bir durumdu.ben çok zayıfım kızımda biraz iri oldğu için vakumla almışlar . kızım doğduktan hemen sonra 2 saat yoğunbakımda kaldı nefes problemi yaşamış . simdi kızım 3yaşını bitirdi ama hala doğru düzgün cümle kurup konuşamıyor. kelimeleri tam anlamıyla çıkartamıyor.doktora götürdüm tüm testleri yaptılar herşey yolunda dediler ama kızım hala konuşamıyor. bana sanki biraz vakumlu doğumun etkisi var gibi geliyor sizce arkadaşlar ben doğrumu düşünüyorum.

Mrb, su anki durumunuz nedir? Ben de vakumla agir bir dogum yaptim oglum 7 yasinin icinde arastirma uc yil surdu sonunda otizm teshisi kondu ama dogumdan degil sebebi bulunamaz diye dosyayi kapattilar. Tecrubesi olan duyan varsa paylasabilir mi? Tsk..

D deniznorvec canim facede kurtlarla kosan kadinin günlüğü diye bi yer var oraya bi bakarmmisin. Otizm için rusyadan getiryltilen bi yosun varmis. Kullananlar çok memnun çocukları düzelme göstermişhem xde büyük oranda

Arkadasimin kardeşinin Bask buyukmus.onda izler varmis ama zamanla geçmiş.inşaallah sizin ki de öyledir. Bence geçici bir şeydir.icibizi rahat tutun

Merhaba, ben dogurmadim ama sahsen vakumla ve cok zor bir dogumla dunyaya gelmisim. 28 yasindayim ve oldukca saglikliyim hatta kucukken cok basarili ve yasitlarimin biraz ilerisinde oldugumdan vakumla dogdu ondan ileri zekali bu cocuk derlerdi :)Anneme dogumda neler yaptilarsa ben bir turlu cikmamisim en son hasta bakici uzerine cikip dizleri ile bastirmis dusunun ki annem dogumdan snr 1 ay yataktan kalkamamis tuvalete zor gitmis belini incittikleri icin. Dogumda son care vakuma karar kilinmis. Catin dar demisler zira ben gayet normal boyutlarda bir bebekmisim..Neyse ki bir sorunum yok. Bilgilerinize... bu arada annemin diger dogumlardi bole bir sorun olmamis buda ek bilgi olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…