Neden Vakumlu kurtaj bebegin kacinci haftadaydiVakumlu kürtajdan ne kadar sonra hamile kaldınız?
8 haftalıktı kese büyümedi 5 haftalık boyuttaydı ve embriyo gelişememiştiNeden
Neden Vakumlu kurtaj bebegin kacinci haftadaydi
Bende 3 tane dusuk yaptim ilk dusugumden 1 yil sonra hamile kaldim 2ci hamileligim 8 haftadan sonra gelismedi icin aldilar ve 3 hamilelik te ayni. 6 ay sonra hamile kaldim .ve suan 4 cuye hamileyim bu hamileligim.cok guzel gidiyor bu hamileligim de 3 den 5 6 ay sonra. Ben hep ara verdim.hamileliklerime cunku rahmin kendini toparlamadi lazimmis8 haftalıktı kese büyümedi 5 haftalık boyuttaydı ve embriyo gelişememişti
Doktor bana 1 adet dönemimden sonra hamile kalmam da sorun olmadığını söyledi vakumla olduğu için rahim duvarına zarar verilmiyomuş kazıma işlemi uygulanmadığı içinBende 3 tane dusuk yaptim ilk dusugumden 1 yil sonra hamile kaldim 2ci hamileligim 8 haftadan sonra gelismedi icin aldilar ve 3 hamilelik te ayni. 6 ay sonra hamile kaldim .ve suan 4 cuye hamileyim bu hamileligim.cok guzel gidiyor bu hamileligim de 3 den 5 6 ay sonra. Ben hep ara verdim.hamileliklerime cunku rahmin kendini toparlamadi lazimmis
Bu arada Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahBende 3 tane dusuk yaptim ilk dusugumden 1 yil sonra hamile kaldim 2ci hamileligim 8 haftadan sonra gelismedi icin aldilar ve 3 hamilelik te ayni. 6 ay sonra hamile kaldim .ve suan 4 cuye hamileyim bu hamileligim.cok guzel gidiyor bu hamileligim de 3 den 5 6 ay sonra. Ben hep ara verdim.hamileliklerime cunku rahmin kendini toparlamadi lazimmis
Madem doktorun oyle soylemis tamamdir bende hep doktorumun dedigi gibi yaptim tabi benim kurtajlarim kazima islemi ile.oldu hep o yuzden beklemem gerekti. Benim komsum da ayni dusuk yapti ama o hic beklemedi direk hamile.kaldi simdi oglu var 1 yasindaDoktor bana 1 adet dönemimden sonra hamile kalmam da sorun olmadığını söyledi vakumla olduğu için rahim duvarına zarar verilmiyomuş kazıma işlemi uygulanmadığı için
Amin cnm Allah sanada nasip etsiinBu arada Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Hayırlısıyla inşallah bende tekrar hemen hamile kalabilirim 3 senenin üstüne hamile kaldım bi problem sorun yoktu ama nasip olmadı vardır bundada bir hayır diyorumMadem doktorun oyle soylemis tamamdir bende hep doktorumun dedigi gibi yaptim tabi benim kurtajlarim kazima islemi ile.oldu hep o yuzden beklemem gerekti. Benim komsum da ayni dusuk yapti ama o hic beklemedi direk hamile.kaldi simdi oglu var 1 yasinda
Aminn canimm aminnnAmin cnm Allah sanada nasip etsiin
9 haftalıktı vakumlu kürtaj oldum istenmeyen bir gebelikti kendimi hazır hissetmiyordum üstüne bir de kürtaj psikolojisi nedeniyle 1,5 yıl sonra gebelik oldu günde bir defa kan sulandırıcı iğne kullanarak geçti gebeliğim ve 3 kere 200 lü progestan kullanarak.Şuan çok şükür bebeğim sağlıklı dünyaya geldiVakumlu kürtajdan ne kadar sonra hamile kaldınız?
Düşük sonrası kürtaj oldum işlem bitti hoca 10 gün sonra hamile kalabilirsin dedi .tabi çok erken olalı 2 hafta oldu adet olmayı bekleyecem. Sorun çıkacağını düşünmüyorum yumurtlama döneminizi takip edin .Bu durumu yaşayanlar yorum yapabilirmi lütfenn
Tamamdır çok teşekkürler cevapladığınız için inşallah kısa zamanda sağlıklı bir gebelik yaşarızDüşük sonrası kürtaj oldum işlem bitti hoca 10 gün sonra hamile kalabilirsin dedi .tabi çok erken olalı 2 hafta oldu adet olmayı bekleyecem. Sorun çıkacağını düşünmüyorum yumurtlama döneminizi takip edin .
Allah kısa zamanda banada tekrar nasip eder inşallah9 haftalıktı vakumlu kürtaj oldum istenmeyen bir gebelikti kendimi hazır hissetmiyordum üstüne bir de kürtaj psikolojisi nedeniyle 1,5 yıl sonra gebelik oldu günde bir defa kan sulandırıcı iğne kullanarak geçti gebeliğim ve 3 kere 200 lü progestan kullanarak.Şuan çok şükür bebeğim sağlıklı dünyaya geldi
Merhaba bende 6 haftalıktı ama bi yıldır denemediğim yol kalmadı gebe kalamıyorum hersey normal çıkıyor siz nasıl tekrar gebe kaldınız9 haftalıktı vakumlu kürtaj oldum istenmeyen bir gebelikti kendimi hazır hissetmiyordum üstüne bir de kürtaj psikolojisi nedeniyle 1,5 yıl sonra gebelik oldu günde bir defa kan sulandırıcı iğne kullanarak geçti gebeliğim ve 3 kere 200 lü progestan kullanarak.Şuan çok şükür bebeğim sağlıklı dünyaya geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?