Vakumlu kürtaj sonrası gebelik

Kbrgnyy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2020
242
103
33
28
Vakumlu kürtajdan ne kadar sonra hamile kaldınız?

Bu durumu yaşayanlar yorum yapabilirmi lütfenn

8 haftalıktı kese büyümedi 5 haftalık boyuttaydı ve embriyo gelişememişti
Bende 3 tane dusuk yaptim ilk dusugumden 1 yil sonra hamile kaldim 2ci hamileligim 8 haftadan sonra gelismedi icin aldilar ve 3 hamilelik te ayni. 6 ay sonra hamile kaldim .ve suan 4 cuye hamileyim bu hamileligim.cok guzel gidiyor bu hamileligim de 3 den 5 6 ay sonra. Ben hep ara verdim.hamileliklerime cunku rahmin kendini toparlamadi lazimmis

Doktor bana 1 adet dönemimden sonra hamile kalmam da sorun olmadığını söyledi vakumla olduğu için rahim duvarına zarar verilmiyomuş kazıma işlemi uygulanmadığı için

Bu arada Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Doktor bana 1 adet dönemimden sonra hamile kalmam da sorun olmadığını söyledi vakumla olduğu için rahim duvarına zarar verilmiyomuş kazıma işlemi uygulanmadığı için
Madem doktorun oyle soylemis tamamdir bende hep doktorumun dedigi gibi yaptim tabi benim kurtajlarim kazima islemi ile.oldu hep o yuzden beklemem gerekti. Benim komsum da ayni dusuk yapti ama o hic beklemedi direk hamile.kaldi simdi oglu var 1 yasinda

Hayırlısıyla inşallah bende tekrar hemen hamile kalabilirim 3 senenin üstüne hamile kaldım bi problem sorun yoktu ama nasip olmadı vardır bundada bir hayır diyorum

Vakumlu kürtajdan ne kadar sonra hamile kaldınız?
9 haftalıktı vakumlu kürtaj oldum istenmeyen bir gebelikti kendimi hazır hissetmiyordum üstüne bir de kürtaj psikolojisi nedeniyle 1,5 yıl sonra gebelik oldu günde bir defa kan sulandırıcı iğne kullanarak geçti gebeliğim ve 3 kere 200 lü progestan kullanarak.Şuan çok şükür bebeğim sağlıklı dünyaya geldi

Bu durumu yaşayanlar yorum yapabilirmi lütfenn
Düşük sonrası kürtaj oldum işlem bitti hoca 10 gün sonra hamile kalabilirsin dedi .tabi çok erken olalı 2 hafta oldu adet olmayı bekleyecem. Sorun çıkacağını düşünmüyorum yumurtlama döneminizi takip edin .

Tamamdır çok teşekkürler cevapladığınız için inşallah kısa zamanda sağlıklı bir gebelik yaşarız

Allah kısa zamanda banada tekrar nasip eder inşallah

Arkadaşlar ben 4 haftalık bebeğimi vakum kürtaj yoluyla aldırdım daha sonra doktorum bana 2 hafta eşinle beraber olma dedi 2 haftanın sonunda eşimle beraber oldum ve ertesi günü hapı aldım hamile kalır miyim tekrar ve adet olmama 2 gün var ama hicbir belirti yok bilenler yardım edebilir mi

Merhaba bende 6 haftalıktı ama bi yıldır denemediğim yol kalmadı gebe kalamıyorum hersey normal çıkıyor siz nasıl tekrar gebe kaldınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…