Vakumlu kürtaj sonrası

Fikoderler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2020
107
40
48
32
Vakumlu kürtaj sonrası neler yaşadınız arkadaşlar ben bugün oldum da bebeğimin kalbi durdu ondan dolayı açıkçası biraz korkuyorum rahimde yapışıklık vesaire yaşayanlar olmuş o yüzden kürtaj genel anestezi ile oldu onun için acı Ağrı çok hissetmedim ama işte 15 gün sonra kontrolüm var dikkat edilmesi gereken şeyler nedir tavsiye verebilecek olan var mı hani başından bir olay geçip de yanlış yaptım böyle olsaydı daha iyi olacaktı diyen

Geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın benim çok yakın arkadaşiminda bebeğinin kalbi durmuşdu vakumlu kürtaj oldu doktoru istirahat önermişdi birde 40 gün korun demişdi. Kürtajdan 2 ay sonra hamile kaldı 6 aylık hamile şimdi 3 ay sonra oğlu olacak nasipse.

Geçmiş olsun canım benim de bebeğin gelişimi durdu cumartesi günü anestezili vakumlu kürtaj olacağım. Doktor zarar vermiyor vakumla kolay toplarlaniyor dedi insallah kolaylıkla geçer Bol bol su iç bence en iyisi o susuz kalmasın vücut . Kanaman falan oldu mu nasıl geçti operasyon ?

Ben de nisan ayında bebeğimin kalbi durduğu için vakumlu kürtaj oldum. Sonrasında yapışıklık vs.hiç bir problem yaşamadım. İlk iki gün kanamam oldu sonra lekelenme olarak devam etti 7 gün. İlk adetten sonra tekrar deneyebilirsiniz demişti doktorum. Kürtajdan sonra 33.gün adet oldum. Enfeksiyon konusuna çok dikkat edin. Kontrolünüzü aksatmayın. Çok geçmiş olsun.

Operasyon sonrası sadece adet ağrısı tarzı ağrım oldu söyleyince hemen ağrı kesici vurdular çok iyi oldu.Kanama ilk güne göre normal ben genel anestezi oldum.Hic korkma ağrı sızı konusunda nasıl olduğunu bittiğini anlamıyorsun bile uyutulunca

İnşallah canım kolay ve rahat geçer benimki de . Kaderde bunu da yaşamak varmis Allah daha kötüsünden korusun inşallah Her şeyin hayırlısı

Peki patoloji sonucu ciktimi ? Hangi hastanede yaptirdiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…