Vakumlu kürtajdan sonra gebelik

gulll07

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2023
14
4
1
40
Merhaba 15 şubatta vakumlu kürtaj oldum hala adet gibi kanama geliyor arada
Hamile kalmak için bi adet dönemi beklemem gerekir mi sizce hemen hamile kalabilir miyim
Hamile kalsam sıkıntı olur mu

Hamile kalmak için bi adet dönemi beklemem gerekir mi sizce hemen hamile kalabilir miyim
Bir adet dönemi beklemeniz önerilir. Vücut kendini yenilemesi, iyileştirmesi ve beta değeriniz düşmesi adına

Bende öyle olabilirim düşük yapıyorum ama parça kalırsa bende olacağım. Ama anestezisiz yapıyorlar sizde anestezi olduemu? Lütfen yardımcı olur musunuz? Ağrısı ne kadardı? Dayanilmayacak gibi mi

Bende öyle olabilirim düşük yapıyorum ama parça kalırsa bende olacağım. Ama anestezisiz yapıyorlar sizde anestezi olduemu? Lütfen yardımcı olur musunuz? Ağrısı ne kadardı? Dayanilmayacak gibi mi
Genel anesteziyle yapıyorlar merak etmeyin, sonraki bir iki gün ağrı oluyor yani bende öyle olmuştu ama dayanılmayacak bir ağrı degil,çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…