Çorbalar Valide Sultan Çorbası - Sütaş Yoğurt Sponsorluğunda

Resmen karın doyuran çorba olmuş bu Birde tasına hasta oldum eski çinko tabakları çok severim Hem kırılmaz hem renkler solmaz hem senelerce bizle kalır Çok vefalılar
Belki 40 yıllık ödüm kopuyor bir şey olacak diye. Bir kaç tane daha var ama sırları döküldü bunu korumaya çalışıyorum kuzum, çok teşekkür ederim canikocum

Belki 40 yıllık ödüm kopuyor bir şey olacak diye. Bir kaç tane daha var ama sırları döküldü bunu korumaya çalışıyorum kuzum, çok teşekkür ederim canikocum

Döküldü dedin şaşırdım . Cidden bana bişey olur onlara olmaz hissi var bende Nerde görsem 40-50 yıldan başlıyor Benim güzel annemse hepsini atmış Bir tane var dönüp dönüp içinde yoğurt çırpıyorum En sevdiğim aktivite ve ses İnşallah sen kazanırsın bu sefer

Honkitosum çok teşekkür ederim minnoşum yaa ama bazen olmuyor biliyor musun bazen işler ters giderse istesende yapamıyorsun bazende şanslı gününe denk geliyor diyelim tatlı Sapşik
eline emeğine sağlık bol şans kirazım

Bende istediğim tarif kimde acaba diyodumellerine saglik cok guzel olmus canim

Ellerine sağlık hemşom cok güzel olmuş bu tabağına bayildim ,bol şanslar

Çok lezzetli bir tarif olmuş ellerine sağlık. Sunum da harika gözüküyor

Ellerinize sağlık,bol şans dilerim..

Ellerine sağlık canım yine muhteşem olmuş herşey
Birincilik gelecek inşallah bu ay

Çok güzel olmuş , ellerine emeğine sağlık
Başarılar diliyorum

Eline sağlık cancağzımmm çok lezzetli görünüyor üşenmezsem deneyeceğim

Oluyor valla ve bende çok üzülüyorum kuzum, öyle güzeller ki. Eskilerden bi onlar kaldı elimizde kadinda zamanı gelince değerlenir diye düşünemedi zaar kuzum benim yaaa çok tatlısın

`