validemizin bizimle yasamasi nekadar dogru

elnare

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2012
808
51
68
32
meraba arkadaslar kendimde bahsedicem..3 senelik evliyim.1tane dunya tatlisi kizimiz var..esimin normal isi kirada olsa guzel evimiz var normal sradan aileyiz...bi sorunumuz var artik sorunmu desem..annelerimiz..kendi annemi anlatayim.. biz iki kiz kardesiz babam rahmetli ablam da evli..annem tek kaliyor yada biz evde tek kalmayalim gbi sebeplerden dolayi bizimle yasiyor senenin8 ayini ..esimin annesinden bahsedeyim esimler 8 kardes kayin pederim rahmetli..kayinvalidemin 4 kizi 4 oglu ar herkeste eli..kayin validem son kizida everdikten sora koyde tek yasayamaz oldu normal..biraz o cocuguna gidiyor biraz bu cocuguna ..ama son 3 aydir bizimle yasiyor..banada seninle yasamak daha guzel hem annen senle kaiyor bede kalabilirim diyor ..neyse annemde kayinvalidemde bizimle yasiyorlar bide massallahlari var her nekadar birbirini sevselerde birbirine inat yapiyorlar bi ise el surdukleri yok kralice gbi hizmet bekliyorlar .ama ikisi bir aradayken boyleler tek geldiklerinde yardimci olurlar sagolsunlar annem bi tik daha iyi bu konuda normal...gelelim asil meseleye ..ya biz nolucaz evlilik berbat hale geldi kendime vakit ayiramiyorum esimle basbasa kalamiyoruz evde hic komfor yok ..ve aramizdaki her konuyu annelerimiz biliyor her konuya muhalefetler..biktik bu durumdan ksa geciyorum hic ozelimiz kalmadi.dun gece esimle konustuk esimde rahatsiz bu durumdan neyapsak diyor biz annelere sahip cikacagiz diye hayatimiz mahvoluyor..bende oyle dusunuyorum..uygun dille nasil anlatsak bilemiyoruz sizce nasil ustesinden geliriz.amacimiz kimseyi kirmak degil iliskimizi kurtarmak basbasa zamana ihtiyacimiz var..inanin uzun yazmisim ama daha bu kisa hali detaylara girmedim

Konu ilgili bölüme taşınmıştır.Bilginize

Cok uzuldum durumunuza. Git denmez ama belki bizim biraz yanliz kalmaya ihtiyacimiz var falan deseniz? Tesekkur ederek hersey icin tabiki :)

Size yakın bir ev tutun. Çok gelirli değil tabi sıcacık bir ev. İkisi de orada yaşasın. Canın istediğinde pasta, börek, tatlı yapar götürürsün. Canın istediğinde yemeğe çağırırsın sonra yatmaya evine giderler. Eşinle etkinliklere katılmak istediğinde yavruyu onlara bırakırsın kafan rahat olur.Böylesi daha makbul.
Yoksa o evde cinsellik biter, özel biter yuva paylaşılmaz yaşanmaz hale gelir.

Tabiki ortada birakmak olmaz. Ama sahsen iki kadini ayni eve koymak bana hic mantikli gelmedi. İkisi ne alaka yani kii dunurler cok da anlasamaz bence. Neyse annenize ayni apartmanda yada size cok yakinda bi ev tutun. Evi orasi olsun, sadece cok sıkldgnda yada arada yemek yemeye falan gelsin. Arada siz yemege gidin ona vs. Arada gidip ablanizda kalsin falan iste. Kayinvalidenize de bak artik annem bizle kalmiyo diyin. 8 tane cocugu var sonucta. Esit kalsin herkeste, senede 1 bucuk ay duser her cocuga. O da cok sıkınti olmaz bence. Yada cocuklarinin cogunlugu nerde oturuyosa ordan ona da bi ev kiralansin. 8 cocuk masrafi bolusse herkese cok az duser zaten.

post: 40770725, member: 432405"]meraba arkadaslar kendimde bahsedicem..3 senelik evliyim.1tane dunya tatlisi kizimiz var..esimin normal isi kirada olsa guzel evimiz var normal sradan aileyiz...bi sorunumuz var artik sorunmu desem..annelerimiz..kendi annemi anlatayim.. biz iki kiz kardesiz babam rahmetli ablam da evli..annem tek kaliyor yada biz evde tek kalmayalim gbi sebeplerden dolayi bizimle yasiyor senenin8 ayini ..esimin annesinden bahsedeyim esimler 8 kardes kayin pederim rahmetli..kayinvalidemin 4 kizi 4 oglu ar herkeste eli..kayin validem son kizida everdikten sora koyde tek yasayamaz oldu normal..biraz o cocuguna gidiyor biraz bu cocuguna ..ama son 3 aydir bizimle yasiyor..banada seninle yasamak daha guzel hem annen senle kaiyor bede kalabilirim diyor ..neyse annemde kayinvalidemde bizimle yasiyorlar bide massallahlari var her nekadar birbirini sevselerde birbirine inat yapiyorlar bi ise el surdukleri yok kralice gbi hizmet bekliyorlar .ama ikisi bir aradayken boyleler tek geldiklerinde yardimci olurlar sagolsunlar annem bi tik daha iyi bu konuda normal...gelelim asil meseleye ..ya biz nolucaz evlilik berbat hale geldi kendime vakit ayiramiyorum esimle basbasa kalamiyoruz evde hic komfor yok ..ve aramizdaki her konuyu annelerimiz biliyor her konuya muhalefetler..biktik bu durumdan ksa geciyorum hic ozelimiz kalmadi.dun gece esimle konustuk esimde rahatsiz bu durumdan neyapsak diyor biz annelere sahip cikacagiz diye hayatimiz mahvoluyor..bende oyle dusunuyorum..uygun dille nasil anlatsak bilemiyoruz sizce nasil ustesinden geliriz.amacimiz kimseyi kirmak degil iliskimizi kurtarmak basbasa zamana ihtiyacimiz var..inanin uzun yazmisim ama daha bu kisa hali detaylara girmedim[/QUOTE]
Kayinvalidenizin 8 cocugu varmis ustelik annenizde sizde iken nasil rahat edebiliyorki 3ay kalarak.biraz inat yapiyor gibi geldi. Anneniz 2 tane sonucta.Kayinvalidenizde kalsin tabi ama bu kadar uzun kalmasina sasirdim.Benim annemde kardesim baska sehirde oldugu icin biraz kendi evinde biraz bizde kaliyor 3 haftanin 1 haftasini bizde geciriyor yani bazen uc dort gun kaldigi oluyor pek rahat edemiyoruz ama yapicak bir sey yokaz neticede ama ikiside kaliyormus sizde ve bu konuyi biran once cozun evliliginizin duzeni bozuluyor

Annem ve kv 10 gün beraber kaldılar kv annemi koymaktan beter etti Sizinkiler iyi yine anlasiyorlarmis :) en iyisi ikiside kendi evlerine gitsinler ama onları kirmadan nasıl söylersiniz onu bilemiyorum :))

Kayınvalide annenin sizde kalmasını kaldıramıyor :) annene ev kurun önce sonra da kvyi gönderin diğre çocuklara

Off içim kıyıldı yahu! Evet galiba arkadaşların dediği gibi yakında bir ev tutup ikisini birden o eve yerleştirmek daha mantıklı ama kabul ederler mi bilmiyorum, zor insanlar galiba...

Bence ikisi farkli zamanlarda kalsin daha rahat edersiniz simdiye gore. Onlar icin de zor duzenleri yok ordan oraya Allah yardim etsin sizin de yardimcinz olsun

Surat yapin kayinvalideye annenize soyleyin gerekirse niye surat yaptiginizi.. kayinvalidenin 8 cocugu var inadina sizde kaliyo gibi..oflayin puflayin..
Yillardir kaynanamin evini o koydeyken havalandirdim, temizledim hep.. hastaykende hamileykende hep yaptim bir kere tsk etmedi.
Eltim evlendi bikac ay once kaynanam bu sefer ona vermek istedi nisan ayinin basinda giderken "hayir "dedi alamazmiz sorumluluk kimsenin evinin iki gun konusuldu gitti.. Vay benim yillarima emeklerime.. Sadece "hayir" demeyi hayatimiza katmaliyiz..

Hayir anne benim annem yokken gel bi sure demelisin kaynanana..

gereksiz taşın altına koymuşsunuz elinizi elden ayaktan düşmeden ne işleri varki yanınızda gerçekten okadar nazlandırmaya gerek yok kendını bılen insanda gelmez zaten ıkı valide bır arada bide gerçekten çok luzumsuz

Ay canimm Allah kolayliklar versin...cok zor uzun sure bi arada yasamak...mosafir dedigin kisa sure kalsin.,,benimde kv 3 aydir bizde...bizdede ne ozel hayat var ne de eski duzen... Gitsin evibe diye bakiyorum.. Cok sukur yakinda gidecek.. Darisi sana... Tek aklima gelen ikiside farkli zamanlarda gelip kalsin.. 8 cocugu varsa sira size gelene kadar yil gecer... Annende bi sende bi ablandz kalirsa iyi olur...

Cok mu yaslilae da boyle bir durum olustu?
Allah yardimciniz olsun cok cok zor gorunuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…