Valla ne diyeceğim şaşırıyorum

Offf ama dertleşmek çok iyi geldi birine anlatmak.baska bir bakış açısı.tesekkur ederim size

Cafeye gidincede bunun elinde telefon.bide ergenmiymisiz hoslanmiyomus cafeden
Ben ilk evlendigimiz sene çok giderdik yeni bı yer keşfi.havuzada gittim beni bırakır eve gelir geri beni alana kadar evde PC de oyunu oynar:)
Şehir küçük dediğiniz için kafe beledıye kafelerı varya çay bahçesi misali öyle dedim
siz bi işe girin çalışın çünkü ilerde size birikim lazım olabilir bu şekilde evlilik yürümez gerçekten yazık genclıgınıze

Zaten günün 8 saatı uyuyorsunuz 8 saat işe gidiyor 6 saatte oyun oynuyor siz hayatının neresindensiniz uyurken bile gece 2-3 de gelıyorsa yatağa yine eksiksiniz

Bu yıl sınava hazırlaniyorum.ilerde illaki calisicam nasip olursa inşallah.biz aynen akşam bı yemekte yarım saat beraberiz.oyunu kapat deyincede eee napcaz birbirimizemi bakcaz diyor:) bir kaç sohbet oluyor uyusmayinca kavga başlıyor amann Tmm ne istersen yap diyorum bende konu kapanıyor :)

yarım saatte kavga çıkıyorsa bırak 6 saat oyun oynasın

şaka maka alın karşınıza konuşun yarım saat sohbet edemiyoruz nasıl hayatı beraber gecırcez çoluğa çocuğa birbirimizi yarım saat görerek mi karar verıcez ilerde die

Yarın konuşuyum :) bakalım etkileri ne olcak.tesekkur ederim ilginiz cevaplarınız için

Cafeye gidincede bunun elinde telefon.bide ergenmiymisiz hoslanmiyomus cafeden
Ben ilk evlendigimiz sene çok giderdik yeni bı yer keşfi.havuzada gittim beni bırakır eve gelir geri beni alana kadar evde PC de oyunu oynar:)
oda afadersın ama yanı b*kunu çıkarmış bağımlı demekki

Reactions: kk-
Evde çocuk mu bakıyorsunuz?Sevgiliyken de oynuyordur demek ki göze almışsknız

Allahım bu konuları görünce eski yaşadıklarım geliyor aklıma resmen beynim ısınıyor oyun bağımlısı bir eşle savaşmak nedir çok iyi bilirim . Resti çektim en sonunda o PC açılırsa ben bu evden giderim dedim sürekli benim tek zevkim bu ben gece hayatına gitmem içmem sigara kullanmam bunun kime zararı var derdi zaten tanıdıklarımla oynuyorum derdi bekledim bir süre belki kendisi anlar diye ama anlamadı hatta küsmek işine geldi bir gün tartışmışız ben odada ağlaya ağlaya uyumuşum kalktım baktım cips açmış kola doldurmuş oyun oynuyor o gün karar verdim bir daha bu PC açılmayacak dedim . Sonra başka çok sorunlarımız da oldu psikologa gittik psikolog da bana hak verdi şuan 2 senedir oynamıyor

Bende şuan sizinkini okuyunca bizim ev canlandı gözümde.hahahha.peki iki yıldır oynamıyor ya şikayet ediyormu bu durumdan o zamanını nasil dolduruyor.bende çünkü şu cevabı çok alıyorum eee napcam bu olmasa.vakit dolduruyorum

Çocuğumuz yok hayır
Merhabaa
Benim de eşim oyun oynamayı çok seviyor ve başlarda bu beni ihmal ediyor gibi gelse de bi yerden sonra onun kendi alanı diye bakmaya başladım hatta eşime daha iyi bir bilgisayar aldım daha kaliteli mause falan onu mutlu eden şeye daha özen gösterdim oynunu oyna sonra şunu yaparız diye konuştum ve gittikçe oyun süreleri azaldı yasaklı kaçış noktası gibi değil de artık sadece keyfi olarak oynuyor hatta ben neden oyuna girmiyosun kaç gündür diye söyleniyorum onun seçimlerini severek güzel yaklaşırsanız belki ilgisini daha çok çekersiniz anlaşıldığını hisseder

Reactions: kk-
Bana sordunuz galiba canım . Şikayet etmiyor aslında ama sanki 1-2 kere oynasa yine başlar gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…