- Konu Sahibi sonsuzluk_
-
erkeklerr bizden çabuk hemde çook çabuk unutuyolarr hattaa anındaa unutuyolarr arkdasımm bende öle terkedildimm benımkınınde eksın ilişkisi varr ama noluyoo benım canımm yanıyoo içimm acıyo..anlıyorumm senii yani...biz gibi deil kızlar gibi deil bu erkeklerr...takmaa dicem takıcaksın ama yinede takmamayaa çalış sen...
geçmiş olsun daaa...hayatta daha ne dertler var.ölmezsin korkma...
benimde 2.5 senem bi çırpıdaa bitti biliyomusunn ağladımm yalvardımm amaa tık yoktuu dönüpp arkasınaa bakmadı bilee....dedimm taş olmuşsun sen artık..
sevgili arkadaşım yaşlarınız kaç diye sormak isterim...
bir de 1,5 yıl dediğin nedir ki insan hayatında... anlıyorum şu an çok için yanıyor fakat arkadaşım bu ağlak adam tripleri nedir?? "seviyorum ama beni unut"lar filan... (özür dilerim böyle yazdığım için) . insan net olur ya...varsa bir sorunu, seviyorsa, istiyorsa seni hayatında, açık açık konuşur paylaşır... ötesi boş unut gitsin bence... daha çok yaralanırsın çünkü...
hee sen o boşlugu bılmıosun ben senın onun ısmı sandımm buraya yazmadın dıee dusundumm...ondan karısıksın se n bukadrrr...aman boşver beddua bile etme ben hiçç etmıyorumm allah büyük diyorumm eden buluyo be güzelimm
Hep şanslıyı oynamış edip bulurmu bilmiyorum umarım bu defa ettiğini bulur. Ya daha 1 ay bile yok ayrılığımızda hatası büyüktü barışmıyorum diye peşimde afedersiniz ama sürünüyordı. Hangi gün aldı onu benden çocuğunun üzerine yeminler etti sana su gibi aşığım seviyorum die ama ayrıldı bu çok saçma!!
ya sevgili sonsuzluk , sen zaten ilişkinizdeki dengesizliği farketmişsin... üstelik 30 yaşına gelmiş tutarsız bir adamla nereye kadar be arkadaşım, bak inatla devam etmeye çalışırsan daha çokkk yaralanırsın. evet günlerdir çekiyorsun, daha da sürecek belki... ama inan geçiyor ve herşey bittiğinde bu yıpratıcı ilişkinin ardından sadece şöyle düşüneceksin " ben ne yapmışım yaa..." (tecrübeyle sabittir)))
ben anlamadım canım ya...
çocuğunun üzerine yeminler etti demişsin..
evlimi bu adam...:uhm:
Evliydi eşi evi bırakıp gitmiş 2 çocuğu var davaları sürüyordu zaten ben bunları çok sonra öğrendim ailem de öğrenince çocuklu bir adam asla olmaz dedi. Onun ailesi boşanmasına karşı. Bunu öğrenince bende ne saygı ne güven kalmadı 100 lerce kez ayrıldım. Ama o çok susar hayatı konusunda. Belki benden gitme nedeni de buydu ailesi ayrılmasına izin vermedi belki karısı döndü ve zorunlu olarak ayrıldı benden ağlaması içmeleri o tansiyon düşüklüğü bunu açıklar. Sende evlisin belki tepki göstereceksin belki sert yazacaksın ama bazen kızlar kandırılıyor. Benim annemle bile tanışmıştı, sabahlara kadar konuşurduk tam bekar gibi yazardı ve böyle bir şey aklıma bile gelmedi ben hayaller kuruyordum evimiz böyle şöyle olsun neden hiç evlenmedin hiç çocuk özlemi çekmedinmi vs sorular sorardım çekmezmiyim kısmet olmadı sevebileceğim biri çıkmadı karşıma gibisinden cvplar verirdi. Öğrendiğimde yıkılmıştım ben anne olma heyecanı yaşarken sen baba olma heyecanı yaşamayacaksın die gelinlik giyemiycem seninle olursa diye çok içerledim gel-gitlerim çok oldu. Vebal alıyorum diye çok araştırdım ama gerçekten evi bırakıp giden eşiymiş öğrendim. Çok çektim anlıycağın. Zaten sonu yoktu sadece daha çok yandım ilerleyerek.
Böyle sık sık hadi ayrılalım ha şimdi gel barıştık
işte ben seni zaten şu kadar seviyorum ama ayrıldık vs...
böyle zoraki yürüyen ilişkilerden asla hayır bekleme
sonu eninde sonunda ayrılık oluyor..
tecrübe söylüyor emin ol cnm,,
bence en hayırlısı zaten ayrılmanızmış
üzüntünü anlıyorum ama
geçecek emin ol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?