- Konu Sahibi sonsuzluk_
-
çoook şaşırdım. ve senin adına üzüldüm
evli bir adam daha boşanmadan böyle yola çıkması yanlış! hemde çok yanlış!
o çocukların o eşin hiç mi hatrı yok. bitir davanı paşalar gibi çık meydana...
eer sevgili çook sevilense 1 ylılın 3 ayın önemi yok. çekilen acı aynı acıdır.ilişklerinize kadar acır canınız.güneş doğmayacak gibi olur.. günlerce,yıllarca öyle olur. taa kii... aşk kapıyı tekrar çalana kadar yanar içiniz. ileride kötü bir anı olarak kalacak. buna odaklanın sadece..
bu durumu salantı ,bağımlılık haline getirmeden bitirmeye çalışın.
o sizi sizde onu çok sevmiştiniz. elbette aşkınız gerçekti.. yanlış zaman ve emin olun yanlış insandı!
eğer doğru insan olsa en başından siz üzülmeyin diye anlatırdı herşeyi...
geçen yıllara üzülmeyin. 8 yıllık ilişkimi tek bir söze bitirdim. şimdi nerede ne yaptığını bile bilmiyorum. başka bir aşk çaldı kapımı.. o kadar çok da mutluyum ki anlatamam...
ortak arkadasımız dediğin 'ABLA' sana kastı mı varmış?
seni evli bir adama mı layık görmüş? çok kötü birşey yaptığının farkında değilmi?
o kişiyle görüşüyormusunuz?
sizi uyarıp düzelteceği yerde yanlışa sürüklemiş. PES!
Yazık gençliğinize...
Yazık güzelliğinize...
Ama yanlış anlamayın acımıyorum size...
Siz kendi ellerinizle bunu hazırlamışsınız!!!!
Evli bir adama olan aşk acınızı buraya ölecem diye yazarken utanmıyorsunuz!
Adam sizi zerre kadar sevse çoktan boşanırdı ne yazık ki gözleriniz de kör!
Daha yazardım ama değmezsiniz....
Evli bir adama aşık olmadım ben bekar sandığım hayaller kurduğum bekar diye ölecek kadar sevdiğim adamı yazdım evli olması sonradan ortaya çıkan bir durum. Adamın davası sürüyor bunu üste de yazmıştım. Nasıl bir gözle okudunuz bilmiyorum ama utanmıyorum çünkü sadece paylaştım çöküntümü. Kalkıp evli bir adam olduğunu bilerek onu baştan çıkarıp yuva yıkmadım. Fark var ayrımı yapmanız gerek. Üstelik kimliği görüp araştırdığım da eşinin evi terk ettiğini ve davaları olduğunuda belirtmiştim. Beni tanımadan böyle bir yorum ki yazdıklarım da ortada yapmanız ve sonrasında değmezsin kelimeniz inanın beni zerre kadar ilgilendirmiyor. Çünkü okuduğunuzu bile sanmıyorum göz ucuyla bakıp hemen yorum yaptınız sanırım. İyi günler
Bekar olduğunu iddia eden adam evli çıkmış mı? Çıkmış!
Peki neden devam ettiniz? Haaa davası sürüyordu!!!
İsterse 10 sene sürsün! Bu adam evli!!!
Yuva yıkıyorsunuz demedim sadece kendinize yazık dedim!!!
Siz yaşadıklarınızdan utanmıyorsanız zaten bana laf düşmez!
Laale arkadaşım çokkk haklı...
arkadaşım bu adamın - ki adam sıfatını haketmediğini düşünüyorum- elle tutulur bir yanı yok ki ilişkiye başlayıp bir de sürdüresin... Aşk tek başına hissettiğin bir duygu... tamam aşık oldun ama inan ki bunu yalnızca sen böyle hissettin...
farkettiyse evlilik, çocuk gibi durumlarla ilgili yorum yapmıyorum... çünkü yorum yapılacak bişey yok...
cidden kendine yazık etme daha fazla... aşk acısından kimse ölmemiş şimdiye kadar...
Bekar olduğunu iddia eden adam evli çıkmış mı? Çıkmış!
Peki neden devam ettiniz? Haaa davası sürüyordu!!!
İsterse 10 sene sürsün! Bu adam evli!!!
Yuva yıkıyorsunuz demedim sadece kendinize yazık dedim!!!
Siz yaşadıklarınızdan utanmıyorsanız zaten bana laf düşmez!
Yorum için teşekkürler bence siz haklısınız aşk acısından kimse ölmedi evet zaten o başlık sadece çok acı çektiğimi göstermek içindi. Ben kendime yazık ettiğimin farkındayım bunuda zaten cvplarımdan anlamışsınızdır. Lale hanımın haklı olduğunu düşünmüyorum hiç bir insan değmezsin utanmıyorsun gibi kendini aşacak kelimeleri tanımadığı bir insana kuramaz haddini bilmeli herkez. Oturup ne yaşadığımı dinlemişmi veya uzak-yakın şahit olmuşmu. İnsanız hepimiz , benim ilk ilişkimdi karakterim sağlam olmasa 22 yaşıma kadar bir çok ilişkim olurdu deneme-yanılma yollarıyla sürdürürdüm hayatımı. Ama yapmadım bir kez olsun ömür boyu olsun istedim. Karşıma çıktı ailemle tanıştı tecrübesizdim hemen kandım laflara davranışlara inandım aşık oldum. Aşkın aptallığın en saf hali olduğunu da öğrendim. Dolayısıyla eğer dava sürüyo diye içim rahat ilişkiye devam etseydim ben bukadar onada kendimede eziyet etmezdim evet yıl aştı ama bu durumu hazmedemediğimden ama ona karşı zayıflığımlada başa çıkamadığımdan belki 100 kez ayrılmışımdır. Benim ne gibi yıkımlar yaşadığımı nelere zorunlu bırakıldığımı bilmiyor o yüzden şu söyledikleri üstün körü cümle israfı bana göre. Neyse tekrar teşekkür ederim
Sence neden devam ettim? Aaa evlimisin olsun aşkım davanı beklerim hadi ilişkimizi sürdürelimmi dediğimi düşünüyosunuz? Bu kadar basit mi herşey. Her insan güçlümü yada her insan güçlü olsaydı aşk yüzünden çaresizce en basiti ne yapıcam diye konular açılırmıydı. Yıkımlarımı yaşadım ayrıldım tabiki ağladım zırladım psikolojim yerle bir oldu ve o psikolojiyle ne yazıkki yine onda acımı dindirebildim. Yani yılana sarıldım demek daha doğru olur. Sonuçta dava açılmış mal paylaşımı anlaşmazlıkları yüzünden sonuçlanamıyordu. 2 tarafta boşanmaya niyetliydi sadece ailesi istemiyordu çocuklar var diye. Evet sadece bir noktaya odaklanacaksanız yüreğide katıp düşünmeyecekseniz size laf düşmez. Çok teşekkür ederim
Bu baktı henüz o kadar taş olmamış ama o m!!!!!s!!!m ne demek ya açılımı ne acaba bir isimmi yoksa mutsuzum olabilir mi takıldım kaldım ya. Senin olayın benden kötüymüş 1,5 yıla ah vah ediyorum seni düşünemiyorum bile Rabbim bu acının aynılarını yaşatsın onlara ne diim eken biçsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?