Vallaha helal olsun

Sadece yatma saatti de değil, banyosuna, giydirdiğime, yedirdiğime veya yedirmediğime, oyuncaklarına, sacına, kuralarıma. Karışmadığı birsey yok.. Gelde sinir olma..

Vallaha ne güzel!! Cok şanslısın :) nerde bizde öyle kv!!

Vallaha ne güzel!! Cok şanslısın :) nerde bizde öyle kv!!

Benim ki daha eşimi bana karşı dolduruyor!! Ama eşim taviz vermiyor!!

Allah yardımcın olsun canım işin zor bu kaynana ile sana bol sabır diliyorum
keşke daha az kalsalar evinde bu kadar bunalmazdın

yaptıkları iyi hiç bişey yok
birde insanın düzenine karışırlar
Allahım sen büyüksün
karşısına geçip kocaman seslerle "UFFF SANANE BE SLK" demeyi çok isterdimde
terbiyem el vermiyor

Sizinde hakkınızı yememek lazım : ) valla benden de size kocaman '' Helal olsun ! '' .Çünkü sizinde bu sürekli direktif ve eleştiri tutum karşısında sabırlı ve anlayışla izah etme durumunuz gerçekten takdir ediyorum.Aynen böyle devam : )

Sadece yatma saatti de değil, banyosuna, giydirdiğime, yedirdiğime veya yedirmediğime, oyuncaklarına, sacına, kuralarıma. Karışmadığı birsey yok.. Gelde sinir olma..

Hehehe şeker 2 hafta tahammül edemiyorsun biz ne yapalım aynı binada oturanlar

Ben artık genişleme taraftarıyım da faaliyette biraz sıkıntı var

Şaka bir yanada gerçekten bu kayınvalide milletinin gönlünü yapmak çok zor..Rabbim sabırlar versin bizlere..Onlara da sakinlik versin karışmasınlar..Kayınvalide olduklarını hatırlasınlar çocuklarımızın annesi olmadıklarını unutmasınlar..Onlar az sakin dursa biz de başımızın üstünde taşısak fena mı olur olmaz da da işte...

gerçekten cok zor olmalı
bende bazen 1 gece kalıyorum burnumdan geliyor
sürekli gözü üstümde hep inceleme ,açığımı arama
bezdiriyorlar insanı,
ne yapsan yaranamıyorsun herşeyimizi anlatıyor arkadaslarına biz bir aileyiz daha bunu anlayamadı

bu kervana bende girdim sonunda
benimki suya sabuna dokunmaz diyordum
hakkaten dokunmuyormuş , bizimde sorunumuz bu
hijyen sıfır
5 gündür bizdeler, kafayı yicem
neyse az kaldı gidecekler salıya
valla allah herkese yardım etsin
analarımıza yanlış gelin düşer
bizlere yanlış kaynana...

oncelikle cocugunun uyku duzenine boyle dikkat ettigin icin seni tebrik ederim

ben senden daha iyi bakarim dmek ne yahu

Bi daha sevgilim olursa yuvada yetismis adam bucam ya

Kv de olmasin kp de olmasin gorumce de olmasin ohhh

Başta yazdığım konuda, helal olsun hep beraber yaşayanlara dedim ya..

Her zamanda böyle sakin duramiyorum. An geliyor patlıyorum karşılığını veriyorum ama sabırlıyımdır.. Daha cok icime atarım, kendi kendimi yerim ama bir yere kadar işte.. Patladığım zamanda tam patlarım, buda iyi değil aslında..

Hahaha bu hoşuma gitti.. Analarımıza yanlış gelin düser, bizlere yanlış kaynana... Cok güzelmiş :))

Benim kv pek hijenik sayılmaz.. Ama benim yaptığım temizliği beğenmez!!

biliyorum canım :))

Şükret haline diye hatırlatma yapayım dedimmm

beterin beteri var modu

Yok ben dayanamazdım.. Ya eşimden ayrılırdım yada kv katili olurdum bazen kendi kendime diyorum allahim kaynanaların niye kapama düğmesi yok.. Ne güzel olurdu, ben hic acmazdım Hahahaha... Dırdırdır kafa kalmıyor vallaha. :)

Evimiz alınana kadar kv. k.p ile yaşıyoruz maalesef. Boğuluyorum resmen evin içinde. Eşimde ilgisiz. Bütün gün kv. kp. başbaşa oturuyoruz. Sürekli dayanabilmek için ya sabır çekiyorum. Üstelikte ailemden uzağa gelin geldim vede bir tek arkadaşım bile yok. Allah kv. kp. ile yaşamak zorunda kalanların yardımcısı olsun vede sabır versin. Tek mutluluğum 6,5 aylık dünya güzeli oğluşum.

kv lafini duyunca tepem atiyor zaten

bizim bir akrabamiz vardi(rahmetli simdi,Allah rahmet eylesin)
sofra kulurdumu kusermis ben yemek yemem dermis
gelini kvsini kucagina alip sofraya getirirmis hadi anne yemek ye diyerek kasikla yemegi yedirmeye calisirmis

Allah sanada sabır ve kolaylık versin.. İnsan rahat oturamıyor, uzanıpta television izleyemiyor, istediğin yeri izleyemiyorsun, rahat rahat telefonda ailenle veya arkadaşlarında konuşamıyorsun.. Kendi odana gecip otursan o da olmuyor.. İnsan resmen bunalıyor..

Allah bağışlasın oğlunu..

Yok daha neler.. Yuhh vallaha yuh..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…