Vallahi delireceğim

Ben kadına laf sokup alttan halletmek istiyorum kayınpedere söyleyemeyecwği şekilde bişey olmalı neden anlatamıyprum anlamadım direk gelme dersem gider turkuaz bize gelme dedi der
Hanımefendi böyle böyle kanser olursunuz ben size diyeyim. İnsan kendi evine kimin gelip gelemeyeceğine karar veremiyorsa niye evleniyor? Ayıp karşılarlarsa karşılasınlar, biraz delilik iyidir.

Afhasjaskfgdgfjdfg
Bir kaşık suda boğacağınız insana kurduğunuz cümlenin naifliği
Siz yeni bir tereliye vakasısınız bence

Tereliye ile hiç alakası yok.bu üye cidden mağdur. Kimse bu sıcakta yatili misafir çekmek zorunda deil

Ayrıca komik olan nedir o smilenin manası ne allasen

Tereliye ile hiç alakası yok.bu üye cidden mağdur. Kimse bu sıcakta yatili misafir çekmek zorunda deil

Size mi güldüm?
Tereliyeye sorsan o da mağdur. İkisi de çözüm üretemiyor, kendi iç dünyalarında anlamsız bir savaş veriyorlar. Sonu olmayan konular açıyorlar, bence gayet alakası var.

ben anlamıyorum istemediğiniz rahatsız olduğunuz bir kişiye evime gelme diyemiyor musunuz? bunu deseniz toptan çözülür.imaya surat asmaya takla atmaya vs. hiçbir şeye gerek kalmaz. ben birisinden rahatsızsam kusura bakmayın evime kabul edemeyeceğim der geçerim. ya da ne zaman gelmesini ve ne kadar süre kalmasını istiyorsam o kadar süre müsaitim derim.atıyorum ağustos ayının ilk haftası 5 gün müsaitim gibi...o şartla misafir ederim.çözüm kendinizde biter.

aradım ve ben müsait değilim artık kınada gelirsnz eşim de yoğun çalışıyor ablamı da bi yıldır görmedim ona gideceğm sanrm kızın ailesi de burda yok köye gtcekmş dedm inş kayınpedere söylemez. .
Kayınpedere söleme şimdi yanlş anlamasn dedm.. Vlla umarm kötü şyler olmaz

Kayınpeder çok mu sinirli neden hu kadar tedirgin oldunuz

Kayınpeder çok mu sinirli neden hu kadar tedirgin oldunuz

Sinirli de şimdi eşimden habersz böle bişey yaptm. Sz olsanz ailenize eşiniz Sz haberiniz olmadan bi bahane bulup gelmeyin dese ve bunu aileniz neden istemedinz müsait değilmişsnz dse Sz sinirlenmez msnz sadece eşimle aram bzulack diye tedrginim

Hamileyken de tek gelip sizde kalmamışmıydı bu kadın?
Ay çok sinir bozucu.
Ben olsam açık açık söylerim,müsait değilim daha yeni görüştük zaten,kusuea bakma kabul edemem diye.
Neden idare edeceğim yani elin kadınını.
Zırt pırt gelmesin,gitsin tatile çok istiyorsa.
Siz sanırım çok yumuşak yüzlüsünüz yada hayir demiyorsunuz ondan yüz buluyor. Net olun,açıkça söyleyin.

Açkça söyledim de şmdi kayınpedere sölerse kayınpederde arayıp eşime müsait değilmişsnzturkuaz öle dedi derse eşime de benim babamı evime bana söylemeden kabul etmedn derse ne dycem

Kayınpedere söyleme dediğiniz için söyler bence cok belli etmissiniz bahane olduğunu.

Ayrıca en kötü nolabilir? Kızı yaşında kadınla evlenmis kayınpeder istemeyedebilirsiniz gayet. Esin kızarsa da annen aklıma geliyor sinir oluyorum kadına falan de damardan gir biraz yemek kiyafet deme ne anlayacak onlardan o.

Açkça söyledim de şmdi kayınpedere sölerse kayınpederde arayıp eşime müsait değilmişsnzturkuaz öle dedi derse eşime de benim babamı evime bana söylemeden kabul etmedn derse ne dycem
Eşinizi arayın biz konuştuk gelmeyecekler deyin. O ev sizinde eviniz ve ilk defa gelmiyorlar,sizin de söz hakkınız ve gayet kabul etmeme şansınız var eşinizde kusura bakmasın. Sizin babaniz bunu yapsa eşiniz gelsinler ne olacak demez muhtemelen,o da sıkılır yani. Ayrıca misafiri ağırlayan da sizsiniz. İstemiyorsaniz istemiyorsunuz.

Senin evinse kalk kendin yap yemeği temizligi sana iyi gunler deyip ablana gideceksin. Onun evi de senin degil mi hayret bi sey nerde buluyosunuz bu adamları siz yahu

Dırum öle değil kyınvlide ile ayrılalı on yıl olmş ve zatn kynnm. kadn mesaj attı bna şimdi bbn ynmdaydı dedklerini duydu ben otelde kalırım de demiş ben mahvoldum ksyınpeder duymş herşeyi

Dırum öle değil kyınvlide ile ayrılalı on yıl olmş ve zatn kynnm. kadn mesaj attı bna şimdi bbn ynmdaydı dedklerini duydu ben otelde kalırım de demiş ben mahvoldum ksyınpeder duymş herşeyi
Ufff sen de yedin mi bunu söylemiş iste. Peki madem ben size uygun otel araştırayım de. Niye mahvoluyosun ya

Kayınpederinde azgın teke gibi valla.Bu yaşta bide bebek yapmış.Mesafeni koy hiç yüzleme.Sürekli onu ağırlamak zorunda değilsinki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…