Vallahi delireceğim

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.668
498
Kayınpederimin yeni karısı beni deli edecek. .
Ilk tanıştığımızda yeni daha geçen sene biz onlara gittik iki gün kaldık ardından kadın hayatında bizi iki gün gördüğü halde kocası olmadan tek başına geldi tam 7 gün bizde kaldı.
Sonra gitti üç ay Sonra Kayınpederle geldiler gezmek için 4 gece kaldılar ve gittileer . Ardından bi ay Sonra Kayınpederim tekrar bize geldi kaynıma kız istemeye nişana .az kala karısı da gelecekti 15 günlük doğum yapmış haliyle zorla uygun olmayacağını kaynanam varken kızın evine nişana okadının orda yeri olmadığını zorla kayınpedere anlattılar ve öyle gelmedi .iki gün kaldı gitti. Ardından ramazan byramında eşimin kardeşi antalyaya gideceğimizi babasına söylediği için tatile gitmeden önce mecbur onlarda kaldık iki gün . Sonra tatile gittik eşimle ve eve döndük ardından daha bi ay yeni oldu kadın yine beni aradı babanın ( kayınpederin yeni ) haberi yok ama biz oraya geleceğiz on gün içinde ben onunla konuşacağım kızın ailesi ile yemek yiyip piknik yapmaya gelcez dedi. Düğün ekim ya da kasım da . Hayır zaten o zamn düğünde gelecek kalacak ne gerek var anlamıyorum .
Bu sıcakta evimde rahat rahat dolaşıyorum şimdi onlar gelince uzun eşofmanlar kısa kollular . 4 kişiye hergğn sabh öğle akşam khvaltısı ocağın başında uğraş dur. Hem onları sevmiyorum Hem rahatım bozuluyor Hem de çekmek istemiyorum.
Sene de bir gelirler dedi k bunlar en az üçe bağladı .
Dedim o kadar eşya aldınız masraf yaptınız 5 aylık bebekle Bu sıcakta yolculuk zor olur siz,kınada gelin boşver Dedim olsun dedi kadın ya gerçkten kafayı yiyeceğim artık.
Sürekli gelmek istiyo. Ben öz ablamı görmüyorum bir yıldır . Öz annem öz kayınvalidem gelmemiş evime bi aydır gelmesini istedklerim gelemiyo istemediklerim taa 6 saatlik yoldan ayda bi gelip gelip yatılı kalıyo bi de her geldiğinde en az 3 gün.
Ben de o sinirle kaynıma yazdım üvey anneciğin seni çok özlemiş görmeye gelecekmiş diye . O da nereden bnm annem oluyo senin habern olduğuna göre geleceğinden senin annen dedi. Ben de süprz yapacakmış ondsn Dedim. Neden geliyo dedi sayende Dedim sinirden . Niye sayemde dedi. Kızın ailesi ile görüşmeye gelecekmiş Dedim . Kızın ailesi de çok meraklı babamın yeni karısını görmeye hayret birşey dedi .
Kadını hiç sevemedim çok yapışık keşke sadece baban gelse Dedim. Ben de hiç sevemedim dedi.
Sonra da haberin olsun daha babanın haberi yok kadın kafasında kurmuş durum kesinleşirse haberin olsun ki bhane bulabil diye haber verdim senin de istemediğini bildiğim için Dedim . Tmm dedi. Off eşime diyorum tatil için önceden parasını yatırıp rezarvasyon yaptrdık de ararsa diye o zamn gelmeyin demek oluyo diyor. Peki diyorum gerçkten dediğim gibi olsa yine gelmeyin demek olacağı için para yansada sz gelin bz evdeyz mi diyeceksin diyorum bilmiyorum diyor.
Beni çıldırıyor. Ne var yeni otel de rezarvasyon yaptırdık dese eşime Bu fikri nasıl ikna edebşlirim ki?
Of gerçkten bıktım ya kaynım evlnecek diye çilesni ben çekiyorum on kere geliyolar kalıyolar hiç istemiyorum.
Keşke asla evlerine tatil öncesi de ne olursa olsun gitmeseydim hep eşimin zorlaması yüzğnden gitmek zorunda kaldım .
Bunlar ekim kasımdan önce yine gelecekler ve on gün içinde diyor gerçkten Bu sefer bunu engellemeliyim
Kadını tekrar arayıp ne söylesem ?
Manyak kadın bi de doğumda kayınpedere ben ölürsem sezaryen de çocuğu en büyük oğluna yeni işte gelinin turkuaz a ver onlar bakar demiş .
Benim yanmda ikide bir çocuğuna yengene gidelim hemen Tmm mı abinden her bayramda harçlıkları topla onlarda kal oğlum diyor. Bu Kadını boğmak istiyorum . Kırgızistanlı 30 yaşında bi kadın vallahi elimde kalacak

Not aradım ve ben müsait değilim artık kınada gelirsnz eşim de yoğun çalışıyor ablamı da bi yıldır görmedim ona gideceğm sanrm kızın ailesi de burda yok köye gtcekmş dedm inş kayınpedere söylemez. .
Kayınpedere söleme şimdi yanlş anlamasn dedm.. Vlla umarm kötü şyler olmaz
Kadın mesaj attı kayınpeder ynmdaydı duydu gibi bişey dedi sen otelde kalırsın dedi dedi. Ben şok . Kocam işte demişti şimdide anlamadım çoğu dediğini kapatmak zorunda kaldım baban kızmasın diye dedi.
Mesaj atıp arayıp soramıyorum da noldu diye kayınpeder vardr diye hiçbişey anlamadım ne olacak şimdi. .. Kayınpeder direk herşeyi duymuş Ben ablama gitmeyi düşünüyordum sonra kınada gelin babama da söyleme yanlş anlamasın dediğimi kayınpeder duymuş

Son düzenleme:
Yabanci oldugu icin akrabasi arkadasi vs yok burda cani sikiliyor size sariyor muhtemelen. Kayinpeder de genc karisina hayir diyemiyor.
Musait olmadiginizi soylesin. Baska yapabilecek bir sey yok esiniz mudahale etmedikten sonra. Durum esinizde biter bu genelde boyle aslinda ama insalar hep karsi tarafa kiziyor

Ben müsait değilim deyin geçin ayıp olmaz emin olun, ayıp asıl onun yaptığı. Hiç tahammülüm yok böyle yüzsüz insanlara. Emin olun bu tipler sadece dümdüz söylemekten anlarlar.

Siz de aynı sorun için onlarca konu ve paragraflarca yazı yazmak zorunda değilsiniz. Kaldı ki aldığınız tavsiyeleri de dinlemiyorsunuz. Ne beklediğinizi merak ediyorum
Böyle devam ederseniz sizi kullanan zaten bitmeyecek hiç

Konu aynı değil farkındaysanz eklemeleri var farklı aynı olsa zaten kapanır siz dert etmeyin .
Ben daha yumuşak bifikir bekliyorum kadına gelme dediğim zaman kayınpedere söyler bu seferde Ben eşimle sorun yaşarım Ben işi alttan halletmek istiyorum

Ben müsait değilim deyin geçin ayıp olmaz emin olun, ayıp asıl onun yaptığı. Hiç tahammülüm yok böyle yüzsüz insanlara. Emin olun bu tipler sadece dümdüz söylemekten anlarlar.

O an telefonda demm gerekrdi şimdi tekrae arayıp konuya nasıl grip öyle diyeceğm fikir verrmsnz. Szce burdq anormal olun O mu Ben mi

Annem gelicekmis, hastayim,uzak bir yere dugune gidicez, cocugunuz varsa onunla ilgili tonla bahane, ablan uzaktaymis ablamlara gidicem vs. Tatli dille canim cicimle soylerseniz kayinpere sikayet etmez esinize yansimaz

Konu aynı değil farkındaysanz eklemeleri var farklı aynı olsa zaten kapanır siz dert etmeyin .
Ben daha yumuşak bifikir bekliyorum kadına gelme dediğim zaman kayınpedere söyler bu seferde Ben eşimle sorun yaşarım Ben işi alttan halletmek istiyorum
Bir önceki konunuzdaki konuşmalarınızdan bu "kayın pederinin yeni eşini evine istemeyen" kişi olduğunuzu anlayıp konularınıza bakmıştım ama geride kalmış herhalde göremedim. Şimdi bu konuyu açınca üstüne geldi tam :KK51:
Sizin bir işi alttan halledebileceğinize inanmıyorum, gösterebildiğiniz en büyük tepki surat asmak. Katil olmadan önce kovun kadını işte, başka yolu yok. Yüzsüzün teki o.

Burada eğer birine kızacaksanız eşinize kizin.
Kayninizin bi suçu yok.
Ya da arayın direkt hayır istemiyorum gelme deyin
Valla sıcakta misafir filan çekilmiyor hic

Size daha hamileyken direkt konuşun dendi burda
İstemediğinizi,rahatsız olduğunuzu söyleyin dendi
Ama siz kadına vahiy falan gelsin diye bekliyorsunuz zaar .

Ben kadına laf sokup alttan halletmek istiyorum kayınpedere söyleyemeyecwği şekilde bişey olmalı neden anlatamıyprum anlamadım direk gelme dersem gider turkuaz bize gelme dedi der

O an telefonda demm gerekrdi şimdi tekrae arayıp konuya nasıl grip öyle diyeceğm fikir verrmsnz. Szce burdq anormal olun O mu Ben mi
Anormal olan tabiki o. Ama siz de gerekli sınırı çizmemişsiniz.

Bence arayın benim sıcaklar yüzünden sağlık problemlerim oluyor misafir ağırlayacak halim yok maalesef deyin. Muhtemelen bir şey olmaz biz gelir kalırız falan diyecek orada sertleşin müsait değilim deyin kapatın ne düşünürse düşünsün.

Bir önceki konunuzdaki konuşmalarınızdan bu "kayın pederinin yeni eşini evine istemeyen" kişi olduğunuzu anlayıp konularınıza bakmıştım ama geride kalmış herhalde göremedim. Şimdi bu konuyu açınca üstüne geldi tam :KK51:
Sizin bir işi alttan halledebileceğinize inanmıyorum, gösterebildiğiniz en büyük tepki surat asmak. Katil olmadan önce kovun kadını işte, başka yolu yok. Yüzsüzün teki o.

Ddim o kdar masraf yaptın yol zor olur masraf olur bence şimdi gelme kınada gel deddm olsun dedi

Ben kadına laf sokup alttan halletmek istiyorum kayınpedere söyleyemeyecwği şekilde bişey olmalı neden anlatamıyprum anlamadım direk gelme dersem gider turkuaz bize gelme dedi der
Ee siz de hem karnım doysun hem pastam dursun istiyorsunuz
Madem ucu eşinizle aranızı bozmaya kadar gidecek o zaman susup misafir edeceksiniz ;)

Back
X