Vallahi delireceğim

Konu aynı değil farkındaysanz eklemeleri var farklı aynı olsa zaten kapanır siz dert etmeyin .
Ben daha yumuşak bifikir bekliyorum kadına gelme dediğim zaman kayınpedere söyler bu seferde Ben eşimle sorun yaşarım Ben işi alttan halletmek istiyorum
O nasıl olacak?

Dırum öle değil kyınvlide ile ayrılalı on yıl olmş ve zatn kynnm. kadn mesaj attı bna şimdi bbn ynmdaydı dedklerini duydu ben otelde kalırım de demiş ben mahvoldum ksyınpeder duymş herşeyi
Panik yapma neden mafolacakmışsın? Kocan hesap sorarsa açıkça söyle, istemiyorum evimde üvey kaynana falan de, bi cinnet geçir herkes ayağını denk alsın. Senin anan babanla aynı durum değil bu, annen senin kocan yaşında adamla yeniden evlense kocan her ay misafir eder miydi acaba adamı onu da bir sor

Ben kadına laf sokup alttan halletmek istiyorum kayınpedere söyleyemeyecwği şekilde bişey olmalı neden anlatamıyprum anlamadım direk gelme dersem gider turkuaz bize gelme dedi der
Onu diyeceği varsa her türlü der.Çocuğum küçükken annemdeydik, yeni uyutmuştum.Bir misafir geldi 5 yaşlarındaki kızıyla.Kızı,oğlumun ses çıkaran oyuncağını sallayıp duruyordu."Bak canım,bebek uyuyor, sana başka birşey vereyim,o küçükler için,bebek oynuyor onunla,sen ablasın artık,olur mu"dedim.O sırada annesi girdi salona,kız annesine koşarak,anne bu bana kızdı,dedi ki, "o oyuncak oğlumun,bırak bakalım hemen"
Öyle şaşırdımki,bir çocuğun böyle düşünüp aktarabilmesine.
Sen ne desen o kendi istediği gibi yorumlayacaktır,bir türlü anlamıyor diyorsun,,onlarda böyle mi acaba ilişkiler,kendini sevdirmeye mi çalışıyor?

Sinirli de şimdi eşimden habersz böle bişey yaptm. Sz olsanz ailenize eşiniz Sz haberiniz olmadan bi bahane bulup gelmeyin dese ve bunu aileniz neden istemedinz müsait değilmişsnz dse Sz sinirlenmez msnz sadece eşimle aram bzulack diye tedrginim

Evli degilim sizin kadar idare etmezdim valla :)

Panik yapma neden mafolacakmışsın? Kocan hesap sorarsa açıkça söyle, istemiyorum evimde üvey kaynana falan de, bi cinnet geçir herkes ayağını denk alsın. Senin anan babanla aynı durum değil bu, annen senin kocan yaşında adamla yeniden evlense kocan her ay misafir eder miydi acaba adamı onu da bir sor
Vallahi çok güzel yzmışsınız,aynen bunu sor konu sahibi...

Onu diyeceği varsa her türlü der.Çocuğum küçükken annemdeydik, yeni uyutmuştum.Bir misafir geldi 5 yaşlarındaki kızıyla.Kızı,oğlumun ses çıkaran oyuncağını sallayıp duruyordu."Bak canım,bebek uyuyor, sana başka birşey vereyim,o küçükler için,bebek oynuyor onunla,sen ablasın artık,olur mu"dedim.O sırada annesi girdi salona,kız annesine koşarak,anne bu bana kızdı,dedi ki, "o oyuncak oğlumun,bırak bakalım hemen"
Öyle şaşırdımki,bir çocuğun böyle düşünüp aktarabilmesine.
Sen ne desen o kendi istediği gibi yorumlayacaktır,bir türlü anlamıyor diyorsun,,onlarda böyle mi acaba ilişkiler,kendini sevdirmeye mi çalışıyor?

Kadını arayıp o tarhte evde olmayablrm ablma gtmeyi düşinüodm pek müsaşt değilim sz kınada gelin babamada söleme yanlş anlar dedim . Kocam işte şuan yok demşti kapatınca mesaj attı baban yanmdaydı duydu otelde kalorsın dedi yazmş ben şok adsm duymuş akşm eşime anlatrlsrsa kavga çıkacak

Kadını arayıp o tarhte evde olmayablrm ablma gtmeyi düşinüodm pek müsaşt değilim sz kınada gelin babamada söleme yanlş anlar dedim . Kocam işte şuan yok demşti kapatınca mesaj attı baban yanmdaydı duydu otelde kalorsın dedi yazmş ben şok adsm duymuş akşm eşime anlatrlsrsa kavga çıkacak
Onu kendi söyledi,inandık mı hayır.İnce topuk güzel yazmış,hem eşine söyle ne var,evet ablama gideceğim ne var bunda de.Kp size maddi yardımda mı bulunuyor,neden çekiniyorsun bu kadar?

Onu kendi söyledi,inandık mı hayır.İnce topuk güzel yazmış,hem eşine söyle ne var,evet ablama gideceğim ne var bunda de.Kp size maddi yardımda mı bulunuyor,neden çekiniyorsun bu kadar?

Bulumuyo da ben eşimle aram bozulck dye kötü oldum . Bnden habwrsz babamı eve istemediğinimi söledn dyck.
Kadın yalan mı söyledi yqni hiçbişey anlmdm mesajı da düzgün yazamamş anlaşılmıyor ddediği .
Söylediklerinin çoğunu anlamadım ben babanı kışkırtarak gezerem otelde kalırım baban otelde kal dedi dedi baban kızmasın dşye kapatmak zorunda kaldın dedi ses yok yarım saattr

Ya neden korkuyorsunuz eşinizden bu kadar? Hiç normal değil, inanın.

Siz istemediğiniz kişileri misafir etmek zorunda değilsiniz. Gönül kırmamak için bir bahane uydurmuşsunuz. Eşiniz hala birşey derse buyursun kendisi tek başına misafir etsin. Siz bu kadar korkar, fikirlerinizi bile beyan etmekten çekinirseniz daha çok istemediğiniz şeyler yapmak zorunda kalırsınız. Kadın da sizin bu karakterinizi çözmüş, bundan cesaretle böyle davranıyor.

Ya neden korkuyorsunuz eşinizden bu kadar? Hiç normal değil, inanın.

Siz istemediğiniz kişileri misafir etmek zorunda değilsiniz. Gönül kırmamak için bir bahane uydurmuşsunuz. Eşiniz hala birşey derse buyursun kendisi tek başına misafir etsin. Siz bu kadar korkar, fikirlerinizi bile beyan etmekten çekinirseniz daha çok istemediğiniz şeyler yapmak zorunda kalırsınız. Kadın da sizin bu karakterinizi çözmüş, bundan cesaretle böyle davranıyor.

Eşimden korku değil aram bozulmasn istediğim için. . Söyledim eşime birşey demedi

Eşimden korku değil aram bozulmasn istediğim için. . Söyledim eşime birşey demedi

İşte demek istediğim bu. Aranızın bozulmasından korkmayın bu kadar. Gerekirse bozulsun. Az dişli olun. Sınırlarınızı çizin. Yoksa kimse sormaz fikrinizi, isteyip istemediğinizi.

Turkuaz yani eski konularından herhangi birini açıp okusun daha iyi olmaz mı? Her konunda aynı özeti geçiyorsun, aynı sorunla geliyorsun. Net ol.

Valla bende eşimin ailesi gelmesin diye hep bahane bulurdum özellikle kayınpeder sonrada bir kadın için evlatlarını sildi bende temelli kurtuldum kendisinden :KK71:

Daha kaç kere üvey annenizle ilgili konu açacaksınız acaba? tamam istemiyorunuz da kapı arkasından kaynına gelmesini istemesin diye cici annen geliyormuş da falan demek ne demek? size ne oluyor? bir de kadına bir sürü bahane sıralayıp aman kayınpederim duymasın inşallah söylemez demek ne demek? tabii ki söyleyecek. Ayrıca kendi başına neden plan yapsın ki o kadar kalakları ne kadar zaman. İstemiyorsanız eşinize kararlı olarak söyleyin niye arkadan iş çeviriyorsunuz.

Back
X