• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vallahi kafayı yicem artıkkk😥😥😥

Kmsl Hnd

KIZLARIM HERŞEYİM💞💞💞
Pro Üye
Anneler Kulübü
7 Ocak 2018
27.511
79.915
598
35
İyi akşamlar kızlar
13 yaşındaki kızım tavuk,, patates,,,makarna,,,,köfte ,, hazır makarna dışında yemek yemiyor

Artık çıldıracağım küçüklüğünden beri böyle ,,,aç bırak dediler bıraktım,,,, seçenek sunma dediler yaptım ama yok bi türlü yemek yemek istemiyor

Her gün kavga ediyoruz

15 aylık bi kızım daha var İnan’ın bu beni böyle zorlamıyor yaaaaaaaa😭😭😭

Bi de kikboks a gidiyor kemiklerinin güçlenmesi lazım hocası yoksa kemikleri kırılır diyor ama yok anlamıyor herşeyi geçtim sağlık açısından sebze bakliyat protein yemesi lazım👍👍👍

Bana bir akıl verin ne yapmam lazım 🤔🤔🤔🤔

Bayağıdır kan testi yaptırmadık canım 1 seneyi geçti o zaman normaldi

Ama iyiki sordun canım bu hafta bi daha yaptırayım bakalım
Hemoglobin, d vitamini ve b 12 baktırın özellikle
Ben ne zaman bunlarda sorun yaşasam iştahım kesilir. Sağlıklı beslenmek istemem. Hep tek size yerim.
Tedavi olunca normale dönerim

Hemoglobin, d vitamini ve b 12 baktırın özellikle
Ben ne zaman bunlarda sorun yaşasam iştahım kesilir. Sağlıklı beslenmek istemem. Hep tek size yerim.
Tedavi olunca normale dönerim
Sorun şu ki bebekliğinden beri böyle sebzeyi balığı bi türlü sevidiremiyorum salata kesinlikle yemez

Ben de bu annelerin yemek konusunda zorlama ve kendini bu kadar heba etme durumunu anlamıyorum. Zorlamayın çocukları. Evet herşeyi yese, iyi beslense iyi olur ama elinizdeki malzeme 13 yıldır buysa da kabullenin bence.

Köfteyi sebzeli yapın, kekin içine ıspanak koyun, makarnayı bol domatesli biberli yapın olsun bitsin. Zorlamaya devam ederseniz fiziksel sağlığından çok psikolojik sağlığına ve anne kız ilişkinize zarar vereceksiniz.

Corbayla cırparak versenız o zamanda yemez mı? Daha once tadına bakıp mı sevmedı yoksa önyargıdan dolayı mı yemıyor

Sorun şu ki bebekliğinden beri böyle sebzeyi balığı bi türlü sevidiremiyorum salata kesinlikle yemez
Anladım.
Yani 13 yaşındaki bir yeni ergeni zorlamak da ters teper.
Farklı formlarda verseniz şimdilik proteini falan.
Protein tozu olabilir. Sağlıklı olanlardan.
Vitamin olabilir. Multivitamin. Hem iştah da açar

Ben de bu annelerin yemek konusunda zorlama ve kendini bu kadar heba etme durumunu anlamıyorum. Zorlamayın çocukları. Evet herşeyi yese, iyi beslense iyi olur ama elinizdeki malzeme 13 yıldır buysa da kabullenin bence.

Köfteyi sebzeli yapın, kekin içine ıspanak koyun, makarnayı bol domatesli biberli yapın olsun bitsin. Zorlamaya devam ederseniz fiziksel sağlığından çok psikolojik sağlığına ve anne kız ilişkinize zarar vereceksiniz.
Canım çocuğun var mı bilmiyorum ama gerçekten çok üzülüyorum tamam benim için sıkıntı değil kolayıma gelşr patates pilav tavuk ama sağlığını düşünmek zorundayım bir sürü hastalıklar hep sağlıksız beslenme sonucu oluyor

Çocukların o yaşta yedikleri klasik yemekleri yazdıklarınız. Ben yeğenlerime var yemezler diyordum. 3 tane afacanın tüm süreçlerini beraber yaşadık. Hep bakıyordum biz et bulamıyorduk eskiden olsada yesek diye dört gözle kurban bekliyoduk mesela bu yaramazlar evde et pişince değişik tiplere bürünüyolardı. -Dı diyorum çünkü belli bir yaşa gelince yemedikleri ne varsa şimdi ölüyorlar yemek için. Zaman verin. Sağlıklarında problem yoksa tabi.Biliyorum çok zor ama değişecekler.

Anladım.

Köfte yiyormuş zaten protein alımında sıkıntı yok ki.

Anladım.
Evet ters tepiyor mesela yemek yemicem diye ağladı spordan geldi vücudunun yemeye ihtiyacı var bilmiyorum yanlış mu yapıyorum vitamin de aldım içmek istemiyordu

Bir şey diyecegım ne yapsanız da kar etmeyecek
Ergenlık donemine giriyor zaten birden kilo alınca çatlakları olunca kendisi düşünecek
Ben de kızınız gibiydim...
Şuan ne yapsanız da o aynı şeye devam edecek

Bir şey diyecegım ne yapsanız da kar etmeyecek
Ergenlık donemine giriyor zaten birden kilo alınca çatlakları olunca kendisi düşünecek
Ben de kızınız gibiydim...
Şuan ne yapsanız da o aynı şeye devam edecek
Aksine bu ay 2 kilo zayıfladı😥😥

Protein tozu falan vermeyin küçücük çocuğa karbonhidrat alımı yüksek evet anlattığınıza göre
Bir diyetisyene gidin
Yok canım protein tozu kullanmam diyetisyene gitsem de biley değişeceğini sanmıyorum 😭😭

Aksine bu ay 2 kilo zayıfladı😥😥
Zayıf olmak sağlıklı olmak demek değil ki
Yani vucuttaki yağ oranı falan önemli
Ben de çok kilolu olmama rağmen bundan kaç yıl önceydi yağ oranım yüksekti...
Önemli olan denge

benden daha kilolu olanların insülin direnci daha düşük neden ben de denge yoktu da ondan

İyi akşamlar kızlar
13 yaşındaki kızım tavuk,, patates,,,makarna,,,,köfte ,, hazır makarna dışında yemek yemiyor

Artık çıldıracağım küçüklüğünden beri böyle ,,,aç bırak dediler bıraktım,,,, seçenek sunma dediler yaptım ama yok bi türlü yemek yemek istemiyor

Her gün kavga ediyoruz

Bi de kikboks a gidiyor kemiklerinin güçlenmesi lazım hocası yoksa kemikleri kırılır diyor ama yok anlamıyor herşeyi geçtim sağlık açısından sebze bakliyat protein yemesi lazım👍👍👍

Keisnlikle bask. Çocuklarla yemesi etki ediyor yada başkasının evinde tadına bakabilir :))

Yapacagınız tek şey en azından gidip tahlillerini yaptırmanız kontrol altında tutmanız için

İyi akşamlar kızlar

Her gün kavga ediyoruz

Ayy Allah sabır versin inşallah 🤲🤲benim oğlum da öyle 5 yaşında hala sebze yemiyor.. Konuyu takipteyim 😊

Back
X