Vampir miyim?

elune

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2014
1.313
2.573
208
Uyuyamıyorum.
Sabahın köründe kalkmama rağmen, aha saat 3 oldu zerre uykum yok. Bütün gün poposu yanmış kedi gibi ordan oraya koşuyorum,yoruluyorum,tıkanıyorum ama...Uyuyamıyorum.
Ha belki yataga girince uykum gelir diyorum, benim adam yastıkla başı arasında 2 cm kala uyuyuveriyor. Sağa sola dönüyorum, kafamda bin tilki dolaşıyor, hop ayaktayım.
Cildim bozuldu, saçlarım dökülüyor uyku duzensizliğinden. Doktora gittim a.. yazdı yolladı, ilaç içmekten nefret ederim bu arada. O hapı ben bir yuttum, şişme bebek gibi kalakaldım oyle.sonuç?
resmen 3 saat tv karşısında kıpırdamadan oturdum.uyku yine yok.
Sabaha karşı artık beynim iflas ediyor, sızıyorum. Çıt çıktı mı hemen ayaktayım. Sürekli cinlerim tepemde, her sabah sinir krizlerinin eşiğinden dönüyorum.
Bu bilgiler ışığında vampir olduğuma kanaat getirdim. Ülke sınırları içerisinde ıssız şatosu olan arkadaşlardan destek bekliyorum.

Gece gece güldürdün bizi : D Allah yardımcın olsun :)

sanmıyorum :[

kafanızda çözülmemiş hesaplar olabilir veya yorgunluktan uyuyamayabilirsiniz, aynaya bir bakın ama yine de :rolleyes:

sanmıyorum :[

kafanızda çözülmemiş hesaplar olabilir veya yorgunluktan uyuyamayabilirsiniz, aynaya bir bakın ama yine de :rolleyes:
aynada problem yok bir de sabah bakmam lazım :KK53:
Lavanta cayı tavsiye ederim, benim hemen uykumu getirir
lavanta çayını denememiştim, hemen deneyeyim. Ay şu orman-deniz sesi temalı uyku müzikleri bile fayda etmiyor.

Uyusunda buyusün ninni =)))
Gülüıorum suan esim bana bqktı salak mısın bu saatte ne varki gülüyorsun diyor =))))))

şaka bir yana çok kötü uyumak isteyip te uyuyamamak bilirim..kafam birşeylere takıldıysa bende uyuyamam hiç ..ama ballı süt deneyebilirsin bir defa bende işe yaramıştı.

Uyusunda buyusün ninni =)))
Gülüıorum suan esim bana bqktı salak mısın bu saatte ne varki gülüyorsun diyor =))))))
benimkinin mabadında pireler uçuşuyor bacım. Bir de bana tripler "beraber uyumuyoruz canımss " falan. uyuyamıyorum eşşek sıpası uyuyamıyorum!

şaka bir yana çok kötü uyumak isteyip te uyuyamamak bilirim..kafam birşeylere takıldıysa bende uyuyamam hiç ..ama ballı süt deneyebilirsin bir defa bende işe yaramıştı.
Ballı sütü çok severim , zaten süt içmeyi çok severim. Galiba bağışıklık yaptı uykumu getirmiyor.

Ben de bu gidisle dracula ya donucem.ben de sizip kaliyorum ama bir haftadir hep ayni saatte gunesin dogmasina yakin bir saatte uyaniyorum.sanki biri beni durtukluyor ya.Benim sebebim belli stres ve yogunluk..ahh ahh

Ben de bu gidisle dracula ya donucem.ben de sizip kaliyorum ama bir haftadir hep ayni saatte gunesin dogmasina yakin bir saatte uyaniyorum.sanki biri beni durtukluyor ya.Benim sebebim belli stres ve yogunluk..ahh ahh
valla sadece uyumasam iyi. Uyuyamadığım için strese giriyorum, yak bakalım sigara. Bazen kafam o kadar kaçıyor ki, daha bir tanesi bitmeden diğerini yakıyorum.
Masaj, akapunktur, meditasyon vs iyi gelir mi acaba?

valla sadece uyumasam iyi. Uyuyamadığım için strese giriyorum, yak bakalım sigara. Bazen kafam o kadar kaçıyor ki, daha bir tanesi bitmeden diğerini yakıyorum.
Masaj, akapunktur, meditasyon vs iyi gelir mi acaba?
Bitki caylari iyi ama bence uyku ilaci alsan daha iyi olur.tabi doktor araciligiyla.en hafifinden.oo ben uykusuz oldugumda etrafa catiyorum malesef.bazen de zor tutuyorum kendimi catmamak icin.icimden soyleniyorum kalp kirilmasin diye.asiri cay ve kahve tamamen uykuyu kaciriyor. Koyun mu saysak:)

Bitki caylari iyi ama bence uyku ilaci alsan daha iyi olur.tabi doktor araciligiyla.en hafifinden.oo ben uykusuz oldugumda etrafa catiyorum malesef.bazen de zor tutuyorum kendimi catmamak icin.icimden soyleniyorum kalp kirilmasin diye.asiri cay ve kahve tamamen uykuyu kaciriyor. Koyun mu saysak:)
Doktora gittim. A....x verdi en hafif dozundan, bebekler gibi uyursun dedi.O hap -artık ne varsa içinde- zombi yaptı beni, bitki gibi kalakaldım oldugum yerde ancak uyuyamadım.
Bu gecede geçsin, yarın 22.00' de giricem yatağa.İlle uyurum diye düşünüyorum valla.

bende uyuyamıyorum kızlar..eşim kafasını yastığa koyduğu an uyuyor çok özeniyorum.sağa dön,sola dön olmadı yüz üstü yat,olmadı sırt üstü..diye diye alt üst oluyor uykum:KK57: hafta sonu eşimle aynı anda yatıyoruz,yatağa girip 1 sn sonra iyi geceler aşkım diyorum ayy aşkım içim geçivermiş hadi uyuyorum diyor.insan 1 saniyede nasıl uyur yahu :KK67:

Back
X